Home » Când, unde, cum » Previziunile tulburătoare, făcute de Baba Vanga pentru 2022. Cu ce s-ar putea confrunta omenirea

Previziunile tulburătoare, făcute de Baba Vanga pentru 2022. Cu ce s-ar putea confrunta omenirea

Cojocaru Cristian / 29.12.2021, 13:54
Previziunile tulburătoare, făcute de Baba Vanga pentru 2022. Cu ce s-ar putea confrunta omenirea

Baba Vanga a uimit lumea cu previziunile ei anuale care au continuat cu mult după ce aceasta a murit. Profețiile sale despre anul 2022 nu sunt deloc plăcute, iar în cazul unor oameni, acestea pot trezi imagini tulburătoare. Află ce a prezis vestita femeie  de origine bulgară.

Previziunile pentru anul 2022 făcute de Baba Vanga

Cu toate că mistica Baba Vanga ar fi murit în anul 1996, preziviunile acesteia pentru fiecare an au continuat, inclusiv pentru anul 2022. Femeia de origine bulgară ar fi fost binecuvântată cu puteri încă de la vârsta de 12 ani, atunci când și-a pierdut vederea în timpul unei furtuni. Cele mai faimoase previziuni ale acesteia care s-au adeverit au fost atacurile teroriste din 11 septembrie și alegerea lui Barack Obama ca președinte al SUA. Totuși, să sperăm că previziunile acesteia pentru anul 2022 nu se vor adeveri, fiind de-a dreptul tulburătoare. Iată ce a prevestit Baba Vanga.

Invazie extraterestră

Dacă nu am fost deja vizitați de extratereștri pe Pământ, atunci 2022 este anul care se schimbă, a prezis Baba Vanga. Aceasta a prezis însă că „vizitatorii” noștri de pe alte planete s-ar putea să nu fie tocmai cele mai prietenoase ființe. Potrivit misticului bulgar, un asteroid numit „Oumuamua” va fi aruncat pe Pământ de căte extratereștri în misiunea de a descoperi forme de viață

Cutremure și tsunami

Ne putem aștepta la mai multe cutremure și tsunami devastatoare din noul an, potrivit lui „Nostradamus din Balcani”. Mai exact, Baba Vanga a spus că în țările din Asia și Australia vor fi „crize intense de inundații”.

Încă o pandemie

De parcă lumea nu a suferit suficient de pe urma Covid-19 și noua variantă mutantă a lui Omicron, o altă pandemie este pe drum, cel puțin conform previziunilor lui Baba pentru 2022. Clarvăzătorul a prezis că efectele schimbărilor climatice și ale unui mediu de încălzire vor topi o substanță letală în Siberia, unde a fost înghețată de ani de zile. Odată eliberat din gheață, orice găzduiește virusul va continua să infecteze întregul glob într-o profeție demnă de apocalipsă.

previziunile baba vanga
Baba Vanga a prevestit ca India va fi lovita de o invazie de lacuste

Criza de apă potabilă

În timp ce unele colțuri ale Pământului vor suferi de inundații mortale și de tsunami, Baba spune că altele vor rămâne fără apă. Ea a avertizat că mai multe orașe se vor confrunta cu o criză de apă potabilă în următoarele 12 luni. Ca rezultat, mistica Baba Vanga a adăugat că vor exista consecințe politice grave pe măsură ce diferite țări se vor lupta să găsească surse alternative de apă.

India va fi lovită de o invazie de lăcuste

De parcă dezastrele naturale de mai sus și invadatorii spațiului intergalactic nu ar fi de ajuns pentru ca oamenii să-și facă griji în 2022, Baba Vanga consideră că India se va afla într-un atac diferit. Ea a spus că, pe măsuri ce temperaturile din India vor atinge chiar și 50 de grade Celsius, un roi de lăcuste va migra pe terenurile agricole și vor face ravagii asupra culturilor de care depinde atât de mult poporul indian. Astfel, milioane de indieni vor trebui să facă față foametei.

Lumea digitală ia o tot mai mare amploare

Previziunea finală a Babei Vanga pentru noul an este, din fericire, cea mai puțin înfricoșătoare într-o oarecare măsură. Deși s-ar putea să fi fost un gând intimidant la acea vreme, nu este o surpriză că 2022 ne va vedea lipiți de ecrane în toate formele și dimensiunile lor, mai mult ca niciodată. Pe măsură ce tehnologia realității virtuale avansează cu pași uriași, să sperăm că doar această ultimă profeție se va împlini.