Home » Când, unde, cum » Rugăciune pentru atragerea banilor. Care sunt sfinții și arhanghelii care te ajută să ai prosperitate

Rugăciune pentru atragerea banilor. Care sunt sfinții și arhanghelii care te ajută să ai prosperitate

Manolică Anca / 21.02.2022, 10:14
Rugăciune pentru atragerea banilor. Care sunt sfinții și arhanghelii care te ajută să ai prosperitate

Un simplu moment de liniște și rugăciune îți poate schimba viața pentru totdeauna, dacă știi cu exactitate cui ar trebui să ceri ajutor! Cea mai puternică și eficientă rugăciune este cea adresată sfinților și arhanghelilor abundenței și prosperității, ce aduc noroc, bani și fac minuni! Iată ce rugăciune să rostești pentru atragerea banilor, dar și a altor foloase.

Rugăciune pentru atragerea banilor

Fiecare dintre noi își dorește sănătate, liniște și prosperitate. Pentru aceasta din urmă, mulți credincioși apelează la ajutorul îngerilor și arhanghelilor înălțând rugăciuni către aceștia.

  •  Samariel, arhanghelul banilor

Rugăciunea la arhanghelul Samariei presupune un întreg ritual. De regulă, acesta se face în zilele de marți. Ai nevoie de șapte lumânări tip pastilă, de preferat să fie de culoarea portocalie, orange fiind culoarea arhanghelului. Invitat la emisiunea „Lumea Nevăzută” de la Antena Stars, coach-ul Risvan Vlad Rusu a vorbit despre acest întreg ritual care se face.

Astfel, înainte de a le aprinde, scoate-le din suportul de metal și unge-le cu ulei de măsline, după care, pe marginea fiecăreia, scrijelește numele Samariel cu un ac, în sens invers acelor de ceasornic. Apoi se pun în linie, începând aprinderea loc din stanga către dreapta. La fiecare lumânare aprinsă trebuie invocat sfântul Samariel, spunând următoarele:

„În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt! Te invoc pe tine, Samariel, deschide-mi cărarea către bani și prosperitate!” de șapte ori, la fiecare lumânare aprinsă

După ce ai aprins toate cele șapte lumânări, este foarte important să te unești cu energia lui Samariel. Pentru aceasta, trebuie să te focalizezi în plexul tău solar și faci șapte respirații. La fiecare dintre acestea, trebuie să rostești în minte numele Samariel. Vei vedea că prosperitatea va veni destul de repede.

În cazul în care vrei prosperitate pe un timp mai îndelungat, cum ar fi în cazul afacerilor, ar fi bine să faci acest ritual în fiecare marți, timp de șapte săptămâni. Se repetă după luni, ani, când este nevoie. Dar nu este neapărat obligatoriu să se facă doar în zilele de marți. În cazul în care este o urgență, se poate începe de marți, și să se facă timp de o săptămână, până în următoarea marți.

  • Rugăciune către Arhanghelul Raziel pentru abundență si prosperitate

Unui alt arhanghel căruia i te poți ruga pentru ajutor este Raziel. Acesta este văzut direct răspunzător de prosperitate și abundență, iar o rugăciune înălțată lui, spusă din suflet, poate avea efecte uimitoare. Vei vedea imediat schimbările!

„Arhanghelul Raziel, care ai înțelepciunea și darurile Universului, vei ști exact cum să mă ajuți să se îndeplinească dorințele mele, pentru creșterea abundenței și prosperității. Dăruiește-mi miracole în viața mea de zi cu zi. Mulțumesc!”

Rugăciune pentru atragerea banilor și prosperitate
Rugăciune pentru atragerea banilor și prosperitate
  • Rugăciunea Arhanghelului Barakiel pentru noroc și abundență

Un alt arhanghel către care poți înălța o rugăciune este Barakiel, conducătorul din ordinul Serafimilor. Numele său semnifică „binecuvântarea lui Dumnezeu” și este considerat îngerul norocului.

„Barakiel, deschide inima mea, că să pot primi binecuvântările și norocul care mă așteaptă. Acum și aici invit aceste daruri de abundență în viața mea. Ajută-mă să gândesc pozitiv, încât să fiu un magnet de atracție pentru noroc și prosperitate. Mulțumesc!”

  • Rugăciuni înălțate către Gamaliel și Pathiel

Îngerul Gamaliel este cel care oferă cadouri și minuni, numele său înseamnând „recompensa lui Dumnezeu”. El este cunoscut ca unul dintre îngerii cei mai generoși și este comparat cu un cadou plin de har. Teologii spun că o rugăciune înălțată către Gamaliel este foarte puternică și te ajută să realizezi o mulțime de lucruri frumoase.

„Gamaliel, ești un cadou plin de har și te chem chiar acum. Eu îți cer ajutorul pentru îndeplinirea următoarelor dorințe (rostește dorințele tale). Știu că ai puterea de a face minuni și cred în miracole. Sunt deschis pentru a primi cadouri neașteptate în viața mea. Îți multumesc, Gamaliel, pentru bunătatea ta.”

De asemenea, te poți ruga și la Pathiel, îngerul deschizător de drumuri. Ți se vor deschide porțile pentru abundență și prosperitate.

„Pathiel, îți voi face cunoscută lista mea de dorințe. Știu că ai puterea de a aduce abundență și prosperitate și de aceea te rog să mă ajuți eliberând drumurile pentru a fi mai ușor în viața mea. Am încredere în tine și știu că vei asculta rugăciunile mele. Îți multumesc, Pathiel”.