Home » Când, unde, cum » Cum trebuie să arate și ce e bine să conțină geanta ca să ai noroc la bani. Puține persoane sunt atente la aceste detalii

Cum trebuie să arate și ce e bine să conțină geanta ca să ai noroc la bani. Puține persoane sunt atente la aceste detalii

Manolică Anca / 01.09.2021, 17:01
Cum trebuie să arate și ce e bine să conțină geanta ca să ai noroc la bani. Puține persoane sunt atente la aceste detalii

Superstiţiile legate de bani sunt multe, dar celebra prezicătoare Baba Vanga susținea că anumite lucruri pe care le facem în viaţa de zi cu zi ne-ar putea „fura” norocul. De exemplu, sub nicio formă nu ar trebui să numărăm banii din pușculiță sau să punem geanta pe jos, dacă ne dorim să avem mereu noroc la bani. În articolul de mai jos, vom vorbi tocmai despre geanta ta, cum trebuie să arate și ce e bine să conțină.

Cum să arate și ce e bine să conțină geanta, pentru a avea noroc la bani

Încă din cele mai vechi timpuri, norocul a fost un aspect intens disputat de oameni. Se credea că soarta fiecăruia dintre noi este decisă de zei, iar norocul vine tot de la ei. De aceea, pentru a le surâde norocul, oamenii făceau tot felul de lucruri, spun ei, aducătoare de șansă.

De asemenea, pe lângă noroc, oamenii și-au dorit dintotdeauna și bani, de aceea în timp au apărut tot felul de superstiții legate de ceea ce i-ar putea aduce noroc unui om. Cu toții am auzit la cei din jur expresii precum: „moneda mea norocoasa”, „numărul meu norocos”. Și cea mai răspândită credință este ca omul să poarte la el obiecte care sunt aducătoare de noroc.

Pentru a avea noroc oamenii trebuie să respecte întocmai anumite ritualuri și tradiții care le pot aduce prosperitate. Pe deasupra, trebuie să creadă în superstiția respectivă pentru a căpăta forță și să aibă încredere în efectul adus. Așadar, hai să aflăm împreună cum trebuie să arate și ce e bine să conțină geanta ca să ai noroc la bani.

Amulete care atrag norocul la bani
Amulete care atrag norocul la bani

Recomandările unui specialist în Feng Shui

Diana Roman, specialist în Feng Shui şi astrologie chineză, a vorbit la Antena Stars despre punctele cheie care ne pot aduce ghinion sau noroc. Iar un rol important în are și poșeta pe care o porți în fiecare zi cu tine și în care își ții lucrurile importante.

În primul rând, spune aceasta, este important ca geanta sau poșeta personală să fie nouă, lucioasă, frumoasă, îngrijită, fără defecte, pentru a atrage atenția. Aceleași lucruri sunt valabile și în cazul portofelului, care trebuie să fie la fel de îngrijit și atrăgător. De asemenea, este important ca portofelul să fie mai mare, pentru a încăpea mai mulți bani, în înăuntrul lui să fie mereu ordine și curățenie, să nu fie prea încărcat, pentru că aceste lucruri ne aduc liniște.

Doamnele ar trebui să aibă grijă mereu de obiectele personale și de ordinea în care sunt păstrate acestea în geantă. De asemenea, pentru un plus de noroc, putem purta în geantă amulete care sunt norocoase și care au diverse semnificații. Important de menționat că ele nu trebuie amestecate, în sensul că amuletele pentru iubire ar trebui puse într-un săculeț, iar cele pentru bani, carieră, în alt săculeț.

Ce ar trebui să ai în geantă: cheia de la o mașină scumpă (aduce prosperitate); o agendă, un calendar sau o aplicație descărcată pe telefon cu calendarul chinezesc și să verificăm întotdeauna dacă fiecare acțiune pe care o facem este în favoarea noastră (a nu se amesteca orele și momentele care sunt în conflicte, conform calendarului chinezesc); portofelul ar trebui să aibă culoarea roșie.