Home » Când, unde, cum » Cele mai importante elemente de Feng Shui pentru casă. Obiecte aducătoare de noroc. Ce e bine să așezi la intrarea în locuință

Cele mai importante elemente de Feng Shui pentru casă. Obiecte aducătoare de noroc. Ce e bine să așezi la intrarea în locuință

Violeta Badea / 03.06.2021, 17:21
Cele mai importante elemente de Feng Shui pentru casă. Obiecte aducătoare de noroc. Ce e bine să așezi la intrarea în locuință

Cele mai importante elemente de Feng Shui pentru casă. Încerci să atragi în viața ta abundență și prosperitate? Ei bine, află că elementele Feng Shui te pot ajuta să obții energia pozitivă care îți aduce bani, bogăție și oportunitate pe plan financiar. Care sunt obiectele aducătoare de noroc vei afla din acest material.

Cele mai importante elemente de Feng Shui pentru casă

Foarte multe persoane se gândesc la confortul lor financiar, dar nimic nu se poate obține dacă nu ai și un pic de noroc. Tocmai din acest motiv trebuie să apelăm la unele trucuri și soluții. Zona de bogăție ar trebui să se regăsească chiar în casa ta. Astfel, tot ceea ce ai de făcut este să achiziționezi câteva obiecte pe care să le poziționezi cât mai strategic pentru a atrage norocul de partea ta. Unul dintre aceste spații se află chiar la intrarea în locuință.

Banuti chinezesti
Banuti chinezesti
  • Apa

Conform filozofiei naturale chineze, elementul apă nu are cum să lipsească din locuința ta. Poți achiziționa o mini-fântână cu apă curgătoare sau acvarii cu pește viu. Indiferent de alegerea pe care o faci, acest obiect va stimula circulația energiilor pozitive. Tot ceea ce trebuie să facei este să te asiguri că apa este curată, deoarece apa murdară atrage probleme financiare.

În Feng Shui nu se recomandă achziționarea unor obiecte mari, ci unele simbolice. De exemplu, un acvariu mare îți poate aduce mai mult ghinion decât noroc, deoarece se consideră că apa poate inunda simbolic Arborele tău de prosperitate. De asemenea, filozofia naturală chineză acceptă și o imagine a apei. Simbolismul este cel important!

  • Clopoțeii de vânt

Un alt element care ține departe energia negativă este clopoțelul de vânt. Se spune că acesta atrage banii ca un magnet și poate fi așezat pe balcon sau într-un colț al casei. În Feng Shui se spune că acesta trebuie să sune din când în când pentru a se activa energia pozitivă și pentru a fi îndepărtat orice obstacol care stă în calea acumulării de bani.

  • Cocoșul

Nu ne referim la animalulîn sine, ci la un bibelou, o imagine sau o jucărie în miniatură. Oricare dintre aceste variante atrage norocul pe plan financiar. Acesta trebuie poziționat în partea de nord a locuinței.

  • Broasca

Pe lângă cocoș, Feng Shui-ul spune că și broasca este norocoasă. Singura diferență este că aceasta trebuie așezată la usșa de la intrare, la un unghi de 45 de grade. Acest element are capacitatea de a aduce banii în viața ta într-un timp foarte scurt.

  • Pușculița violet

Cumpără o pușculiță mov sau un portofel violet. Se spune că această culoare este aducătoare de noroc și bogăție în viața ta. Nu uita să pui nouă monede aurii sau nouă monede noi în pușculiță sau în portofel, deoarece acestea sunt ca niște semințe care se vor dezvolta pe măsură ce trece timpul.

  • Bănuții chinezești

Bănuţii chinezeşti sunt cele mai populare elemente feng shui pentru prosperitate. Tot ceea ce trebuie să faci ca să primești energia lor este să-i așezi în dreptul uşii de intrarea  în locuință. Nouă sau şase bănuţi legaţi cu fundă roşie îți pot aduce bogăția și luxul.