Home » Life & Style » Lucruri care îți aduc noroc în casă. 6 idei pentru un destin bun, plin de prosperitate și fericire

Lucruri care îți aduc noroc în casă. 6 idei pentru un destin bun, plin de prosperitate și fericire

Manolică Anca / 16.04.2021, 09:00
Lucruri care îți aduc noroc în casă. 6 idei pentru un destin bun, plin de prosperitate și fericire

Se spune că norocul nu vine singur, așa că, uneori, acesta depinde și de deciziile pe care le iei sau de obiectele din jurul tău. Așadar, dacă vrei să-ți sporești șansele de a atrage prosperitatea, norocul și fericirea, ai grijă să ai în casa ta câteva obiecte simple, cu o putere aparte. Iată câteva lucruri care îți aduc noroc în casă.

Lucruri care îți aduc noroc în casă

Foarte multe persoane se gândesc în primul rând la sănătatea lor și a celor dragi și sunt în căutarea liniștii și a fericirii. Însă, unele mai caută și un strop de noroc, iar pentru a-l atrage de partea lor, acestea apelează tot felul de trucuri și soluții. Spre exemplu, atunci când vine vorba despre amenajarea locuinței, au grijă să aibă mereu obiecte despre care se spune că sunt aducătoare de noroc și prosperitate.

Așadar, dacă dorești să atragi și tu norocul de partea ta, află că nu trebuie să faci reamenajări majore, ci este suficient să achiziționezi câteva lucruri care îți aduc noroc în casă. Hai să vedem câteva dintre acestea.

Idei pentru un destin bun, plin de prosperitate și noroc

1. Aranjarea mobilei în casă reprezintă pentru majoritatea dintre noi o problemă pe care o rezolvăm în cel mai simplu sau practic mod, în funcție de preferințe sau de utilitate. Însă, pentru o energie bună care să aibă spațiu în casa ta trebuie să eviți să poziționezi canapeaua în mijlocul camerei sau în dreptul intrării și se recomandă a fi lipită de un perete.

2. În Feng Shui, oglinda este folosită pentru atragerea energiilor pozitive. Cu siguranță, oglinzile nu lipsesc din nicio locuință, având în vedere utilitatea lor practică. Totuși, dacă vrei să atragi norocul și pozitivitatea cu ajutorul ei, ar fi bine ca aceasta să reflecte o priveliște frumoasă din grădină sau un peisaj.

3. Bonsaiul este o plantă, iar numele nu este o specie anume, ci modalitatea în care a fost crescut. Acesta se poate regăsi în diverse forme care sunt la fel de importante ca și dimensiunea lui mică. Crenguțele îndreptate în sus reprezintă putere și gândire pozitivă, iar trunchiul puternic și divizat în trei aduce adaptare la schimbare, echilibru și uniune în familie.

Lucruri care îți aduc noroc în casă
Lucruri care îți aduc noroc în casă

4. Palmierul trebuie să fie și el nelipsit, pentru că simbolizează pace, reușită, succes. Dacă spațiul nu îți permite, o lavandă mică va fi mai ușor de întreținut și simbolizează norocul, destinul bun și se consideră că deschide drumurile în viață spre vindecare și evoluție.

5. Și copacul vieții este un simbol aducător de putere, înțelepciune și noi experiențe importante. Acesta se regăsește sun diferite forme: brățări, amulete, în decorații fel de fel.

6. Un alt simbol care se înscrie pe lista de lucruri care îți aduc noroc în casă și te protejează de rău este broasca țestoasă. Ar fi bine ca ea să se regăsească într-un punct strategic al locuinței, la înălțime, orientată cu fața către ușa de la intrare. Se spune că aceasta aduce noroc, prosperitate și asigură numai energie bună. Broasca țestoasă reprezintă unul dintre cei patru gardieni în Feng Shui, ceea ce o face un simbol foarte puternic.