Home » Life & Style » Timp liber » Oamenii care îți fură norocul. Cum îi recunoști și ce e bine să faci

Oamenii care îți fură norocul. Cum îi recunoști și ce e bine să faci

Violeta Badea / 05.04.2021, 10:58
Oamenii care îți fură norocul. Cum îi recunoști și ce e bine să faci

Oamenii care îți fură norocul. Cum îi recunoști și ce e bine să faci. Chiar dacă nu ne dăm seama, interacțiunea cu oamenii are un impact major asupra noastră! Energia celor care ne înconjoară face ca această influență să fie benefică sau negativă. În acest material vei afla care sunt persoanele care îți fură norocul și ce e bine să faci.

Oamenii care îți fură norocul

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată de postul de televiziune Antena 3, care sunt acei oameni care ne pot secătui de vlagă și de noroc. De-a lungul timpului, ai observat că persoanele pozitive au capacitatea de a-ți transmite acea stare de bine, iar viața pare plină de sens? Ei bine, acei oameni fac parte din categoria celor care poartă noroc și ne schimbă energia într-un sens bun. Aceste persoane sunt benefice în viața noastră și au rolul de a ne ridica moralul.

Din păcate, unii oameni au puterea de schimba energia în rău și pot fi din familie sau din afara ei. Aceste persoane le recunoaștem prin faptul că au tendința de a se plânge mereu și te secătuiesc de energie, de vlagă, de speranță. Mai mult decât atât, acești indivizi trezesc în noi o stare de îngrijorare, depresie și dorința de a ne izola.

„Vorbești cu persoana aceea și te simți vlăguit, fără sentimente – milă, compasiune, ți-e indiferent. Și te mai simți și trist pe urmă! „, a mărturisit Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru ne spune cum sa ne ferim de oamenii care ne fura norocul
Lidia Fecioru ne spune cum sa ne ferim de oamenii care ne fura norocul

Cum îi recunoști și ce e bine să faci

Persoanele care îți fură norocul sunt toxice, nu văd nimic bun într-o anumită situație, chiar și atunci când nu este totul gri și există o rezolvare. Acești oameni au imaginea de victime, nu își asumă responsabilități, iar conversațiile pe care le ai cu aceste persoane simți că te consumă.

„Există persoane pe care vrei să le vezi, dar nu te-ai duce la ele acasă. Să fim atenți la instinctele noastre.  Poate să fie o persoană care ți-e dragă, dar nu îți vine să o vizitezi. Sau dacă ajungi nu îți vine să stai prea mult! Observi apoi că totul îți merge prost, de parcă ți-ai pierdut norocul, sensul, avântul. De multe ori când vorbești cu cineva îți vin gânduri negative. Și când vin astfel de lucruri din interior, e un semnal de alarmă. Nu ești lângă cine trebuie! Trebuie să te analizezi, să vezi unde e breșa care ți-a întors soarta pe dos.”, spune bioenergoterapeutul.

Dacă ai simțit acest lucru e clar că persoana respectivă nu îți poartă noroc și trebuie să o eviți. Tot ceea ce trebuie să faci este să ignori mesajele negative și să nu răspunzi la aceste provocări. Lidia Fecioru spune că acestor persoane li s-a furat energia, iar la rândul lor fac același lucru, în mod inconștient.

Probabil te întrebi ce faci dacă e vorba de un prieten. Ei bine, acestă relație este o experiență minunată și ar trebui să existe doar emoții și energii pozitive. Acest tip de interacțiune trebuie să te motiveze și să îți aducă clipe de bucurie. În schimb, oamenii care îți fură norocul reușesc să te demoralizeze.