Home » Life & Style » Ce atragi în viață în funcție de zodie. Modul în care funcționează legea atracției pentru nativii zodiacului

Ce atragi în viață în funcție de zodie. Modul în care funcționează legea atracției pentru nativii zodiacului

Nechifor Ioana / 08.03.2021, 18:36
Ce atragi în viață în funcție de zodie. Modul în care funcționează legea atracției pentru nativii zodiacului

Ce atragi în viață în funcție de zodie. Se spune că gândurile proiectează acțiuni, iar Universul ajunge să ne ofere practic ceea ce gândim, ceea ce îi transmitem. Tocmai de aceea este important să ne corectăm anumite obiceiuri, astfel încât să ne bucurăm în viață de oportunități, dragoste și succes. Indicat este să fim deschiși, pentru ca lucrurile pe care ni le dorim să vină spre noi. Mai jos, poți descoperi cum funcționează legea atracției pentru fiecare zodie în parte!

Ce atragi în viața ta în funcție de zodie. Ce este important să ai în vedere

Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun ce atragi în viața ta! Felul în care gândești îți decide propria evoluție. Tu ești singurul capabil să îți construiești drumul mult dorit, dacă ai în vedere anumite lucruri simple care se vor dovedi transformatoare pentru tine.

Este esențial să știi că ceea ce gândești aia atragi. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 despre legea atracției sau, altfel spus, ce atragi în viața ta în funcție de zodie.

Întotdeauna, Universul va păstra un echilibru, spune Lidia Fecioru

Este important să realizezi că oricâte calități ai, trebuie să reușești să îți învingi fricile, pentru că ele de multe ori reușesc să te abată de la drumul tău.

Atragem oameni, situații. Orice ni se întâmplă este rodul gândirii noastre. De ce îți e frică nu scapi, concluzionează Lidia Fecioru.

Așadar, legea atracției este foarte importantă și joacă rolul decisiv în viața unei persoane. Descoperă, în acest material, cum funcționează pentru fiecare zodie în parte!

Ce atragi în viață în funcție de zodie
Ce atragi în viață în funcție de zodie

Zodia Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt de regulă generoși și sunt caracterizați de un mare spirit de aventură. Iubesc experiențele noi și adora să experimenteze.

Au însă o mare frică. Când își pun ceva în gând sau au un vis, se întâmplă să se lovească de frica eșecului. Această teamă, frână îi poate face să rateze oportunități.

Zodia Taur

Nativul Taur adoră să fie în centrul atenției. Este o fire sinceră, curioasă. Se bucură din plin de energie atunci când vine vorba de clădirea unei afaceri cu succes. Dacă au încredere în sine, acești reușesc să manipuleze legea atracției și să se bucure de succes în viața lor.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt caracterizați de dualitate și pot fi ușor distrați, ceea ce îi face de multe ori să nu îți atingă așa de ușor visurile.

Cu toate astea, au o energie debordantă, reușesc să atragă numeroși oameni în jurul lor. Ce își pun în minte, aia fac, iar Universul reușește să le aducă persoanele potrivite în contextul potrivit.

Rac

Nativii acestei zodii sunt definiți de empatie, compasiune. Ei nu iau decizii rapid, iar atitudinea ezitantă îi poate încurca.

Nativii rac se pot folosi însă de legea atracției în tot ce înseamnă relații interpersonale și se pot bucura astfel de succes.

De regulă, nativul rac are tendința să spună nu, motiv pentru care este de recomandat să își elibereze mintea, atitudinea.

Leu

Nativul Leu are o personalitate foarte puternică, are idealuri și dorințe bine stabillite, fiind imposibil să oprești un astfel de nativ în a-și îndeplini tot ce își propune.

Leii trebuie să scape însă de strâmtoarea mentală. Ei funcționează în totalitate după principiile pe care le au și de foarte multe ori pierd de pe urma acestui aspect. Uneori trebuie să iasă din tipar, să nu fie prea rigizi.

Fecioară

Nativii acestei zodii au calități extraordinare în muncă și în organizare, dar trebuie să învețe să accepte ajutor din partea celorlalți.

Nativii Fecioara vor să iasă în evidență prin munca sa. Trebuie să înțeleagă că nu doar ei au idei, să nu-i mai toace pe ceilalți la cap cu propriile principii, să accepte faptul că oamenii pot juca un rol important în viața lor și să le dea voie acestora să își ducă misiunea la bun sfârșit.

Balanța

Nativul Balanță vrea stabilitate și coerență. Ca și în cazul Fecioarei, trebuie să învețe să nu mai refuze ajutorul celorlalți. Așadar, este important ca acești nativii să se deschidă sprijinului pe care îl primesc. Au nevoie de stabilitate, echilibru, consecvență.

Scorpion

Nativul zodiei Scorpion strânge o suferință uriașă, tocmai pentru că nu și-o exteriorizează. Nu își dorește ca ceilalți să-l vaite. Are o mândrie mare, motiv pentru care nu își deschide sufletul. Acești nativi trebuie să înțeleagă că nu sunt o stâncă, că este normal să aibă vulnerabilități. Când realizează asta, se deschid spre noi oportunități.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător debordează de energie, reușeșesc să își formeze situații optime. Ar trebuie să își asculte mai multe vocea lăuntrică, căci altfel nu ar mai face de multe ori greșelile pe care le fac.

Mai multă încredere în propria persoană, pentru că au o mare bogăție interioară, dar de multe ori fiind prea iuți, nu se mai ascultă pe ei înșiși. Se pierd undeva …

Capricorn

Nativul Capricorn este lider, are energie de a-i învăța pe ceilalți. Legea atracției trebuie să funcționeze astfel: să se încreadă în propria capacitate de a-i inspira pe cei din jur. Ei nu îi inspiră, ci muncesc pentru ceilalți din jur. Trebuie să aveți mai multe încredere în voi pentru a da naștere astfel situațiilor favorabile.

Vărsător

Nativul Vărsător ar trebui să își concentreze creativitatea și talentele spre îndeplinirea dorințelor. Este esențial să aibă răbdare. Trebuie să facă pași mici pentru îndeplinirea dorințelor. Trebuie să își echilibreze acest entuziasm, care uneori se dovedește a fi nemărginit.

Pești

Nativii Pești au înclinație spre meditație. Sunt visători, însă uneori sunt puțin dezorientați cu privire la ceea ce își doresc în viață.

Ei vor, își doresc, însă dorința este pe moment. Ei acordă dragoste tututor, dar este important să învețe să își selecteze oamenii, să aibă alături oameni care îi iubesc și îi sprijină necondiționat.