Home » Life & Style » Zodii compatibile cu Leu – cine se potrivește cel mai bine cu acești nativi capricioși

Zodii compatibile cu Leu – cine se potrivește cel mai bine cu acești nativi capricioși

Nechifor Ioana / 26.11.2020, 20:18
Zodii compatibile cu Leu – cine se potrivește cel mai bine cu acești nativi capricioși

Zodia Leu este, fără îndoială, vedeta zodiacului. Nativii născuți sub acest semn astrologic adoră să fie în centrul atenției și să fie apreciați. Tânjesc după o viață în lumina reflectoarelor, dar și după aplauzele de rigoare. Ei au nevoie și de un partener pe măsură, cu care să împartă succesul și care de asemenea să-i aprecieze și să le scoată atuurile în evidență. Viața alături de un Leu nu este deloc una ușoară, dar este una care merită trăită atunci când există chimie și o compatibilitate bună între cele două semne.

Zodia Leu, calități și defecte. Principalele caracteristici

În junglă este regele animalelor, iar în ceea ce privește semnele zodiacale – zodia Leu este caracterizată de strălucire, opulență și succes. Atribute după care acești nativi tânjesc.

Leul este semn fix, este un semn de foc, fiind o zodie caracterizată de pasiune și creativitate. Nativii născuți în această zodie adoră să fie puși pe un piedestal, atât în viața sentimentală, cât și în viața de zi cu zi.

Nativii din zodia Leu sunt născuți în intervalul 23 iulie-23 august
Nativii din zodia Leu sunt născuți în intervalul 23 iulie-23 august

Adoră să primească atenție, cadouri, aplauze, complimente. Prin urmare, cei care își dorească să ajungă lângă un nativ din această zodie trebuie să știe cum să-i cucerească. Să știe să aibă răbdare, să se pună pe ei pe locul secund, pentru a-l lăsa pe Leu să fie în top, și evident să nu uite să-i arate aprecierea și admirația, să-i recunoască acestui nativ meritele la orice pas.

Leii pot fi încăpățânați, orgolioși, teatrali, dar important de știut este faptul că atunci când ajungi să-i cucerești inima acestui nativ vei obține loialitate, o dragoste sinceră și adevărată, pasiune, încredere, dar și numeroase surprize. Cel mai important este că vei câștiga un partener care va merge cu tine până-n pânzele albe. Un partener de nădejde, devotat.

Cu cine se potrivește cel mai bine zodia Leu

Cum spuneam mai sus nu este prea ușor să fii lângă un Leu, dar dacă reușești să găsești un echilibru și dacă admiri calitățile pe care le are un asemenea nativ atunci puteți avea o relație frumoasă, de lungă durată.

Dacă lași Leul să strălucească, dacă îi oferi atenție și afecțiune și dacă înțelegi că partenerul tău are nevoie să fie pe scenă, în lumina reflectoarelor, atunci aveți toate șansele să vă construiți o viață frumoasă împreună.

Căci Leul este conducător înnăscut, îi place să fie lăudat, să primeasă atenție, iar asta va însemna ca persoana de lângă el ori să stea în umbră ori să facă în așa fel încât să-l convingă pe Leu că merită să împartă împreună primul loc.

Așadar, este necesar să existe ceva mai multă înțelegere pentru nevoile Leului și vă veți putea bucura de o viață în doi extraordinară. Bineînțeles, totul este posibil atunci când dragostea există, dar nu strică totuși să aruncăm o privire pe compatibilitățile care există la nivel astrologic.

În general, leii rezonează foarte bine cu zodiile de foc (Săgetător, Berbec, Leu), semnele de aer îi inspiră (Vărsător, Gemeni, Balanță), iar în relația cu semnele de apă se nasc provocări, tensiuni (Rac, Scorpion, Pești) și se simt contrariați de felul de a fi al semnelor de pământ (Capricorn, Fecioară, Taur).

Zodia Berbec
Zodia Berbec

Leu – Berbec, compatibilitate ideală

Dacă este să ținem cont de principalele trăsături generale ale nativilor din zodiac, am putea spune că pe plan amoros compatibilitatea Leu-Berbec ar fi una minunată.

Cele două zodii sunt semne de foc, așadar relația dintre acești nativi va fi una fierbinte și pasională. Au multe puncte comune, prin urmare se apreciază reciproc și se respectă.

Sunt firi ambițioase și puternice, motiv pentru care este esențial să se găsească un echilibru, astfel pot fi discuții aprinse între acești nativi. Cum nu există perfecțiune, însă lucrurile pot tinde spre perfecțiune, este important ca acești nativi să știe când este cazul să cedeze pentru a avea armonie și liniște în căminul construit. Aici va interveni Berbecul, care va gestiona lucrurile cu mult tact, astfel încât să nu se ajungă la ceartă, să nu iasă scântei.

De ce se merită o relație între cele două zodii? Pentru că Leul vine cu strălucire, inspirație și creativitate, iar Berbecul îl compleatează cu curaj, idei și tact, ceea ce îi va ajuta pe cei născuți în aceste două zodii de foc să aibă o relație de nota 10.

Leu – Săgetător, o combinație reușită

Leu-Săgetător, două zodii care fac echipă bună în plan sentimental și nu numai. Sunt zodii de foc, deci iar avem de a face cu multă pasiune.

Săgetătorul vine cu optimism și cu o poftă mare de viață și voie bună, iar asta îi va însenina viața Leului. Au multe puncte de interes în comun, prin urmare vor ști să construiască o relație bazată pe încredere și loialitate.

Zodia Săgetător
Zodia Săgetător

Leului îi place să fie sus în top, iar Săgetătorul asemenea lui are idealuri înalte. Atâta timp cât găsesc scopuri comune, acești nativi pot forma o combinație reușită. O relație care îi va împlini pe cei doi nativi. Leul se va lăsa admirat de Săgetător, iar Săgetătorul, care nu este un semn atât de mândru precum partenerul său, îl va lăsa pe acesta să preia șefia și să se bucure de conducere.

Amândorura le place să călătorească, să fie în grupuri mari de oameni, deci dorințelele lor din acest punct de vedere se vor împlini. Important de reținut este că Săgetătorului îi place sentimentul de libertatea, iar dacă Leul va înțelege acest lucru și îl va face pe Săgetător să nu se simtă ca într-o colivie, chiar și de aur, va reuși să obțină fascinația acestuia. Așadar, o combinație reușită.

Leu-Balanță, o relație activă, plină de conversații strălucitoare

Atunci când vine vorba de compatibilitatea Leu-Balanță (foc și aer), lucrurile nu stau deloc rău, putând fi o relație cu șanse mari de reușită. De ce Leu-Balanță?

Pentru că amândorura le place să iasă în lume, să se distreze. Balanței îi place să socializeze, iar Leul adoră și el aspectul social. Pe partea de comunicare, cei doi se vor întelege foarte bine, vor fi cei mai buni prieteni am putea spune. Iar de la prietenie la dragoste e doar un pas.

Zodia Balanță
Zodia Balanță

Prin urmare, Leul și Balanța se pot bucura de o relație activă, cu conversații strălucitoare, căci Leul e plin de creativitate, iar Balanța vine și ea cu o tendință artistică. Balanța se va lăsa fascinată de Leu, iar Leul se va lăsa cucerit de eleganța și manierele frumoase ale semnului zodiacal de aer.

Ambele zodii sunt caracterizate de romantism, deci dragostea plutește în aer. Balanța este caracterizată de o sinceritate excesivă, ce gândește aia transmite, fără să menajeze pe cineva, prin urmare Leul al trebui să încerce să ia mesajul așa cum îl primește, fără interpretări și alte gesturi teatrale. Altfel, lucrurile ar putea merge de minune între nativii aceștia.

Compatibilitatea Leu-Leu. Sau ce se întâmplă când doi Lei se întâlnesc

Cum credeți că stau lucrurile în ceea ce privește compatibilitatea Leu-Leu? Curioși să aflați cum ar putea funcționa o relație între doi Lei? Ei bine, ar avea șanse mari de reușită.

Pentru că cei doi se aseamănă foarte bine, iar dacă vor reuși să își lase spațiu și vor găsi înțelegere unul pentru interesele celuilalt și invers, ar putea să se bucure de o viață frumoasă împreună.

Dacă ție îți place să primești complimente și atenție, e clar că și partenerul tău vrea același lucru, că doar v-ați născut sub același semn zodiacal. Leu-Leu, o legătură despre care astrologii spun că ar putea fi o relație ca între un rege și o regină.

Zodia Leu
Zodia Leu

Fă-l să se simtă cu adevărat deosebit, așează-l pe tron și vei primi același lucru din partea partenerului Leu. Oferă-i ce ție îți place să primești, iar după faptă va veni și răsplata. Bineînțeles că vor exista momente tensionate, momente de foc, certuri, dar veți ști cum să treceți peste. Așadar, o relație cu doi nativi exatravaganți, care sunt pe aceeași măsură de undă.

Important de precizat este faptul că cele menționate în acest articol sunt aspecte generale și este esențial să cunoașteți datele exacte ale partenerului de viață (zodie, ascendent, data nașterii) pentru ca un specialist în astrologie să vă poată analiza șansele de reușită ale relației dumneavoastră.