Home » Life & Style » Horoscop » Piatra norocoasă a zodiei pești. Care sunt rocile care le aduc noroc

Piatra norocoasă a zodiei pești. Care sunt rocile care le aduc noroc

Manolică Anca / 04.03.2021, 10:11
Piatra norocoasă a zodiei pești. Care sunt rocile care le aduc noroc

Fiecărei zodii îi corespunde o piatră care îi aduce noroc. Acestea au capacitatea de amortizare a energiilor interioare și de absorbție a celor negative. Iată care este piatra norocoasă a zodiei pești.

Cum sunt nativii zodiei pești

Cunoscut încă din Antichitate, semnul zodiacal al acestor nativi a fost întotdeauna legat de religie și spiritualitate, de aceea, este considerată cea mai evoluata zodie din punct de vedere spiritual. Fiindcă Jupiter și Neptun sunt planetele care guvernează zodia peștilor, iar Neptun este planeta iluziilor și a misterului, energia acesteia se îndreaptă spre o dezvoltare spirituală superioară.

Simbolul celor doi pești sugerează natura duală a acestui semn. De aceea, acești nativi sunt predispuși la schimbări de dispoziție, și impulsuri imprevizibile, precum apa care îi influențează. Însă, sunt deschiși și adaptabili la orice schimbări de situații, cu emoții profunde, iubesc frumosul, sunt originali și creativi. Empatizează ușor cu cei din jur, indiferent de situația în care se află, sunt spirite pozitive, îi sprijină pe cei pe care îi iubesc, încurajându-i în tot ce fac. Un pește va trece foarte ușor din tabăra admiratorilor în cea a creatorilor de obiecte din cristale, deoarece spiritul artistic și creativitatea nu îi sunt deloc străine.

Piatra norocoasă a zodiei pești

Ametistul este piatra norocoasă a zodiei pești. O piatră care îmbogățește spiritualitatea și stimulează vindecarea pe toate planurile, o piatră care dă curaj, aduce pace, fericire și iubire. Ametistul este o piatră vindecătoare, dar și una protectoare. Este, de asemenea, piatra intuiției și a clarviziunii, care ajută la purificarea minții și la îndepărtarea gândurilor negative sau a anxietății. Ca o piatră de meditație, ametistul este perfect pentru relaxare și vindecare interioară.

Ametistul este piatra norocoasă a zodiei pești
Ametistul este piatra norocoasă a zodiei pești

Ametistul este un talisman perfect atunci când este folosit în artele creative, nu degeaba este considerat Piatra Artiștilor, Piatra Poeților sau Piatra Inventatorilor. De aceea, se crede că ametistul îi ajută pe Pești să fie mai bine organizați și mai eficienți în munca lor.

În vremurile de demult, ametistul purtat și de cei care călătoreau, spunându-se că îi protejează de atacuri sau de vreme rea. Mai mult, se mai credea că vindecă insomniile ori alungă visele rele atunci când este așezat sub pernă, aducând un somn liniștit.

Alte cristale benefice pentru zodia pești

Acvamarinul scoate în evidență calitățile celor născuți sub acest semn zodiacal. Îi ajută mai ales în relațiile personale dar și cele profesionale, făcându-i mai prietenoși, mai încrezători în ceilalți, mai aventuroși. De asemenea, se spune că această piatră prețioasă îi oferă celui care o poartă intuiție și îmbogățește inteligența. Acvamarinul te eliberează de anxietate, îți oferă curaj și bucurie.

Perla atrage norocul, prosperiatatea și bunăstarea. Prelungește viața și apără de suferințe, furturi ori înșelăciuni.

Turcoazul, un cristal al protecției împotriva pericolelor, temerilor, diverselor boli, accidentelor, energiilor negative.

Opalul, piatra care aduce noroc Peștilor. Le umple viața de armonie și fericire și le accentuează intuiția. Mai mult, are puterea de a readuce bucuria în viața celor care au suferit o pierdere.

Jaspul, o piatra karmică, foarte indicată pentru creativitatea specifică acestor nativi. Benefică în accentuarea activității cerebrale, pentru socializare, pentru o atitudine pozitivă.

Iar enumerarea ar putea continua: Agat, Calcedonie, Calcit, Heliotrop, Jad, Malahit, Serpentin, Sodalit, toate, cristale benefice, aducătoare de prosperitate, protecție și sanatate, ori deschizătoare către căile corecte ale vieții.