Home » Life & Style » Zodii compatibile cu Pești – cine le acceptă caracterul lor ”alunecos”

Zodii compatibile cu Pești – cine le acceptă caracterul lor ”alunecos”

Nechifor Ioana / 09.02.2021, 17:42
Zodii compatibile cu Pești – cine le acceptă caracterul lor ”alunecos”

Zodii compatibile cu Pești. Acești nativi sunt sensibili, visători și sunt înzestrați o creativitate aparte. Am putea spune despre acest nativ că este cel mai evoluat semn zodiacal din punct de vedere spiritual. Visează la o iubire sinceră și profundă, acești nativi fiind mai interesați de esență decât de suprafață. Cu ce nativii ar putea forma o echipă bună și unde sunt șanse mari pentru armonie și înțelegere în cuplu, puteți afla din materialul următor!

Principalele caracteristici ale zodiei Pești

Zodia Pești este guvernată de Neptun, iar principala acțiune definitorie pentru acest semn zodiacal este Eu cred. Avem de a face un element de apă, mutabil, flexibil.

Specialiștii în astrologie spun despre acești nativi că dețin cel de-al șaselea simț, bucurându-se de o comuniune bună cu Dumnezeu, cu planul spiritual.

Este important de menționat faptul că vorbim despre nativii care sunt, fără îndoială, cei mai evoluați din punct de vedere spiritual. Aceștia manifestă compasiune pentru oameni și reușesc cu ușurință să descifreze psihicul uman.

Sunt înțelegători, prietenoși și denotă o creativitate aparte. Uneori au tendința de a se izola și pot fi ușor vulnerabili, având în vedere doza mare de senzibilitate cu care sunt înzestrați.

Zodii compatibile cu Pești

Pe plan sentimental, nativii născuți în zodia Pești își doresc cu ardoare o iubire sinceră, romantică, misterioasă, profundă. Nu sunt interesați de ambalaj, ci de conținut, preferând esența, ceea ce se leagă la nivel spiritual.

Sunt caracterizați de o fire timidă, fragilă. Atunci când iubesc cu adevărat, tind să devină dependenți de persoana respectivă. În mod cert se implică foarte mult, iar nevoile persoanei de lângă ei ajung să ocupe un loc fruntaș în planul preocupărilor.

Se pot bucura de armonie și iubire, dacă reușesc să găsească o persoană în acord cu trăirile lor. Este bine de știut că ei nu sunt tocmai generoși cu declarațiile de dragoste, iar perechea lor ar trebui să nu aibă astfel de așteptări, căci Peștii merg pe ideea că ceilalți ar trebui să simtă, să își dea seama de adevăratele lor sentimente.

Zodia Pești
Zodia Pești

Pe plan amoros, nativul zodiei Pești are compatibilitate extraordinară cu semnele de apă, precum Racul și Scorpionul. Pot face echipă bună și cu semnele zodiacale de pământ, cum sunt Taurul și Capricornul.

Compatibilitate Pești – Rac

Pești – Rac, două elemente de apă care trăiesc profund, cu sinceritate și, mai ales, cu multă sensibilitate. Cei doi nativi se pot bucura de o relație de vis, de o iubire precum găsești în filmele romantice și în romanele specifice.

Au trăsături comune, sunt pe aceeași frecvență de idei, au imaginație și creativitate din plin. Racul visează la un cămin stabil, la liniște și stabilitate pe plan sentimental, iar Peștele reușește cu grație să-i ofere toate aceste lucruri.

Au o compatibilitate excelentă din punct de vedere spiritual, ceea ce îi ajută să se apropie sufletește și să aibă o comunicare foarte bună. În concluzie, o relație care ar putea să se aibă acel happy end la care mulți nativi visează.

Pești – Scorpion

Din nou întâlnim o situație în care sunt implicate două semne zodiacale de apă. Amândoi nativii sunt interesați de mister și de profunzimea lucrurilor, motiv pentru care reușesc să-și stabilească astfel câteva puncte comune.

Scorpionul trăiește intens, are emoții și sentimente profunde, lucru care este în concordanță cu firea nativului Pești. Ambele zodii sunt caracterizate de mister, de ideea de profunzime.

Din punct de vedere astral, având în vedere trăsăturile celor două zodii, am putea spune în acest caz că nativii menționați pot fi chiar suflete pereche, formând un cuplu cum rar mai vezi.

Trăiri puternice, iubire profundă, relație intensă. Pe scurt, o compatiblitate bine aspectată, cu mari șanse de reușită.

Pești – Taur

O relație în care cei doi nativi se pot completa armonios, pot învăța și pot crește împreună. Taurul este cu picioarele pe pământ, în timp ce Peștele este de fel mai visător. Însă tocmai prin prisma acestor aspecte, trăsăturile acestora reușesc să se îmbine foarte bine.

Peștele este plin de idei, are o imaginație bogată și o creativitate deosebită. Taurul – fire practică reușește să concretizeze ideile perechii sale. Vine astfel și îl completează, aducând o abordare practică pentru aspirațiile și idealurile înalte ale nativului din zodia Pești. Așadar, pot avea o relație de lungă durată, dacă reușesc să treacă peste eventualele scene de gelozie ale Scorpionului.

Pești – Capricorn

Pești – Capricorn, apă și pământ, ambiție și viziune. În mare parte cei doi nativi se pot bucura de o uniune bună. Se completează reciproc, își împrumută unul altuia din trăsături și reușesc să facă relația să funcționeze.

Nu strică ca, asemenea Peștelui, Capricornul să devină puțin mai visător, iar Peștele să devină mai pragmatic, dacă este să ne luăm după aspectele celuilalt nativ.

În orice caz, Capricornul își dorește o viață liniștită, ceea ce este și pe placul nativului Pește. Alături de un partener Capricorn, care este axat și pe partea materială, Peștele are șanse mari să prospere social și financiar.

Capricornul este amabil și diplomat, trăsături care se îmbină armonios cu cele ale partenerului din zodia Pești, care este prietenos, atent la oameni și înțelegător. Cei doi pot forma un cuplu sudat, bazat pe liniștea mult visată, înțelegere și iubire.