Home » Știri » Cine a fost prima iubire a lui Barack Obama și cum arată ea. Ar fi putut deveni Prima Doamnă a Americii

Cine a fost prima iubire a lui Barack Obama și cum arată ea. Ar fi putut deveni Prima Doamnă a Americii

Violeta Badea / 18.01.2021, 18:02

Cine a fost prima iubire a lui Barack Obama și cum arată ea. Ar fi putut deveni Prima Doamnă a Americii. Oamenii care conduc lumea sunt asociaţi, deseori, cu nişte roboţi care nu au sentimente. Barack Obama, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, dovedeşte că nu este aşa. Acesta a trăit, a iubit şi inclusiv a suferit dezamăgiri. Prima sa iubire nu a fost Michelle Obama, ci altă femeie. Cine ar fi putut deveni Prima Doamnă a Americii?

Cine a fost prima iubire a lui Barack Obama

Sheila Miyoshi Jager sustine a a fost prima iubire a lui Obama
Sheila Miyoshi Jager sustine a a fost prima iubire a lui Obama

Fostul preşedinte american, Barack Obama, în vârstă de 59 de ani, a fost foarte aproape de a se căsători cu o altă femeie, despre care se spune că a fost şi prima sa iubire. În prezent, Barack Obama si Michelle Obama formează un cuplu solid, se completează perfect şi sunt la fel de veseli ca în primul lor an de relaţie. Pare incredibil, dar fosta Primă Doamnă, nu a fost şi prima alegere a fostului preşedinte american.

O biografie apărută recent, „Rising Star”, scrisă de David J. Garrow, femeia pe care Obama ar fi cerut-o de soţie, înainte de Michelle, se numeşte Sheila Miyoshi Jager. Femeia este  profesoară de antropologie şi are origini olandeze si nipone.

Barack Obama şi Sheila Miyoshi Jager s-au cunoscut în anii „80, iar pe vremea aceea fostul preşedinte american avea până în 30 de ani şi lucra pe post de organizator comunitar în Chicago. Povestea s-a aflat la mijlocul anului 2017, în luna mai, chiar când fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii părăsea Casa Albă. Sheila Miyoshi Jager a vorbit despre această relaţie în cartea „Rising Star: The Making of Barack Obama”.

Barack Obama a înşelat-o pe Michelle?

Barack si Michelle Obama
Barack si Michelle Obama

Sheila Miyoshi Jager, în vârstă de 57 de ani, susţine că ea şi Barack s-au văzut cel puţin un an după ce acesta o cunoscuse pe actuala lui soţie, Michelle. De asemenea, femeie se declară prima mare iubirea a fostului preşedinte american. Aceasta ar fi fost cerută în căsătorie de Obama, nu o dată, ci de două ori.

Prima dată s-au opus părinţii fetei, fiind îngrijoraţi că cei doi sunt mult prea tineri pentru a-şi lua viaţa în piept, deşi ea avea vârsta de 23 de ani, iar el împlinise 25 de ani. Astfel, Obama a trăit o dezamăgire şi nu a mai avut loc nicio nuntă. Apoi, cei doi au reluat legătura până când a apărut Michelle. Timp de un an preşedintele ar fi mers în paralel cu ambele relaţii, susţine Sheila.

„Barack este un tip foarte sexual, iar sexul a fost o parte importantă a relaţiei noastre”, a declarat Sheila. „Îmi amintesc foarte bine când a început transformarea lui. Îmi amintesc foarte exact că, în 1987, la un an după ce începusem relaţia noastră, i se întipărise ideea de a deveni preşedinte”, a relatat femeia în cartea citată mai sus, scrie okmagazine.ro.

Sheila Miyoshi Jager susţine că Barack Obama şi-a dorit o soţie de culoare, deoarece avea nevoie să fie identificat ca afro-american pentru a-şi împlini ambiţiile politice şi credea că o soţie alba i-ar putea da planurile peste cap. De aceea, a dorit să pună capăt oricărei legături cu femeia.