Home » Life & Style » Zodii compatibile cu Vărsător. Cine sunt ”jumătățile” potrivite pentru acești nativi

Zodii compatibile cu Vărsător. Cine sunt ”jumătățile” potrivite pentru acești nativi

Nechifor Ioana / 08.02.2021, 19:03
Zodii compatibile cu Vărsător. Cine sunt ”jumătățile” potrivite pentru acești nativi

Zodii compatibile cu Vărsător. Nativii născuți în această zodie poartă cu ușurință titulatura de cei mai buni prieteni din tot zodiacul. Sunt sinceri și devotați. Iubesc oamenii și le place să fie înconjurați de semenii lor. Sunt excentrici și nonconformiști și țin foarte mult la propria libertate. Oare ce nativi ar putea să țină pasul cu ei? În acest material, o să încercăm să trecem în revistă jumătățile potrivite pentru nativii Vărsător.

Despre zodia Vărsător

Zodia Vărsător este guvernată de Uranus, iar acțiunea care o definește cel mai bine este Eu cunosc. Este un semn zodiacal fix de aer. Este acel nativ prietenos, excentric și nonconformist.

Își dorește să iasă în evidență prin lucruri diferite față de cele ale celorlalți, motiv pentru care Vărsătorul consideră că normele și regulile nu fac decât să limiteze creativitatea și spiritul unei persoane.

Cum menționam și mai sus, acestuia nu-i place să facă ceea ce fac ceilalți, să se conformeze unui anumit comportament și să urmeze efectul de turmă. Dimpotrivă. Îi place tot ce e nou, ieșit din comun, neobișnuit.

Este axat pe relațiile cu oamenii, are obiective înalte și mărețe, adoră viața activă, să călătorească, să cunoască oameni, să lege relații.

Zodii compatibile cu Vărsător

Sunt cei mai buni prieteni ai zodiacului, dar pe plan amoros ei pot fi considerați detașați și reci. Acești nativi nu sunt deloc interesați de declarații siropoase de dragoste, preferând în locul lor conversații de calitate.

Vărsătorii sunt devotați, orientați spre umanitate și sunt animați de proiecte și aspirații mari. Chiar și când se căsătoresc, ei văd relația respectivă ca pe un parteneriat, ca pe o relație de prietenie, din care amândoi au ceva de învățat.

Cei care vor să facă pereche cu un nativ Vărsător trebuie să înțeleagă faptul că acesta este expresia libertății și a independenței. În cazul în care aceste lucruri vor fi încălcate, Vărsătorul nu va fi prea fericit, se va simți îngrădit.

Zodii compatibile cu Vărsător
Zodii compatibile cu Vărsător

Din cei 12 nativi ai zodiacului, Vărsătorii fac echipă extraordinară cu Gemenii și Balanțele, dar au o compatibilitate bună și cu Berbecii și Săgetătorii.

Compatibilitate Vărsător – Gemeni

Vărsători – Gemeni, două semne zodiacale de aer. Posibil ca emoțiile să lipsească cu desăvârșire, însă dacă acest lucru nu-i deranjează ei pot face echipă foarte bună, întrucât sunt pe aceeași frecvență de idei.

O legătură deosebită, mentală, care abundă în idei, comunicare. Cei doi parteneri sunt pe aceeași undă, se bucură împreună de călătorii, întâlniri profesionale, personale, pe scurt au o viață activă.

Vărsător – Balanță

Din nou avem o situație în care ambii parteneri sunt elemente de aer. Balanța aduce rafinament, iar Vărsătorul infinitate. O relație în care cei doi parteneri se simt bine în mijlocul oamenilor, în centrul atenției, sunt sufletul petrecerii.

Se bucură de armonie în cuplu și de numeroase realizări împreună. Pe scurt, formează un cuplu cu șanse foarte mari de reușită.

Vărsător – Berbec

Vărsător – Berbec, adică Aer și Foc.  Aerul întreține arderea, iar Focul încălzește aerul. O combinație care poate duce la o relație constructivă.

Prin trăsăturile pe care le au în comun, dorința de libertate și independență, aceștia reușesc să facă o echipă bună împreună. Pe Vărsător nu-l deranjează ideea să-l lase la conducere pe Berbec, iar acesta va admira independența persoanei cu care este în relație.

Sigur pe ici pe colo pot să apară mici scântei, având în vedere că vorbim totuși de un nativ de foc, ale cărei reacții pot fi uneori explozive, însă dacă reușesc să treacă peste aceste detalii ei au șanse mari să se bucure de o relație de lungă durată.

Vărsător – Săgetător

Aer și Foc. Din nou întâlnim o astfel de situație, însă și în acest caz premizele sunt bune. Cei doi nativi, din zodiile Vărsător și Săgetător, pot realiza lucruri extraordinare împreună. Adoră să exploreze, le place independența, se bucură de o viață activă.

Însă, cu toate acestea, trebuie să aibă grijă și să nu manifeste o independență exagerată, întrucât există riscul să se îndepărteze unul de celălalt.

Sunt curioși, dornici să cunoască, motiv pentru care nu există nimic neatins și neștiut de aceștia.  Un cuplu pasional, care dacă cunoaște dragostea adevărată, va reuși să învingă orice barieră care le apare în cale. Manifestă un entuaziasm uriaș, au aspirații înalte și fac tot ce le stă în puteri să le atingă.