Home » Life & Style » Horoscop » Horoscopul iubirii. Ce greșeli faci în amor în funcție de zodie

Horoscopul iubirii. Ce greșeli faci în amor în funcție de zodie

Violeta Badea / 07.02.2021, 10:21
Horoscopul iubirii. Ce greșeli faci în amor în funcție de zodie

Horoscopul iubirii. Ce greșeli faci în amor în funcție de zodie. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată de postul de televiziune Antena 3, greșelile pe care le face fiecare zodie în parte atunci când vine vorba de dragoste. În acest articol veți afla ce destin vă așteaptă și ce puteți îndrepta la comportamentul vostru.

Horoscopul iubirii

Ești curios cum vei sta cu dragostea în viitor? Mihai Voropchievici vine în ajutorul tău cu câteva sfaturi pentru a evita greșelile pe care le-ai tot repetat până acum. Invitat în emisiunea „Adevăruri ascunse”, numerologul a făcut câteva precizări legate de destinul tău.

Berbec

Nativii născuți în zodia Berbecului sunt tentați să facă trei mari greșeli: se implică în relații interzise, nu renunță mereu la libertatea lui de a acționa, iar când are o problemă de rezolvat în cuplu și vede că nu poate, în loc să lupte ca să rezolve, se întoarce și pleacă sau se retrage. Ai nevoie de o parteneră puternică care să te aducă cu picioarele pe pământ și în care să vezi un adevărat sprijin.

Taur

Nu crezi în dragoste la prima vedere. Partenerul trebuie să lupte pentru a-ți câștiga încrederea. Ai așteptări prea mari de la ceilalți. O altă greșeală pe care o fac Taurii este aceea că ei caută să-și modeleze partenerul, iar cu prima ocazie, partenerul sau partenera se duce și caută liniștea în altă parte.

Gemeni

Sunt nehotărâți și prin ceea ce spun la prima întâlnire nu inspiră încredere. Ar trebui să știe exact ceea ce își doresc și să lase în urmă fostele relații. Nativii născuți în această zodie își vor găsi liniștea doar după ce își vor face ordine în gânduri.

Rac

Spre deosebire de alte zodii, racii sunt prea încrezători, iar din această cauză vor avea foarte mult de suferit. Ar trebui să nu mai ofere încredere din prima, ci să lase cealaltă persoană să demonstreze că ceea ce spune este și adevărat. Sunt firi sensibile, emotive și au tendința de a se victima.

Leu

Ești încrezător în propriile forțe și ambițios, loial și creativ, inspirat și spiritual. Ești atras doar de un partener pe măsură și de cele mai multe ori nu ai norocul să-l întâlnești. Te îndrăgostești repede, dar la fel de repede îți trece. Ar trebui să te gândești și la partenerul de lângă tine, să-l sprijini, nu doar să-l critici.

Fecioară

Fecioarele sunt firi foarte rezervate, meticuloase și își doresc ca lucrurile să se întâmple așa cum își doresc ele. Nu fac primul pas de teamă să nu aibă senzația că nu au făcut o alegere greșită și se tem să nu fie respinse. Fiind atât de raționali, nativii din această zodie au tendința de a transforma și sentimentele într-un interes personal.

Numerologul Mihai Voropchievici ne spune care sunt greselile pe care le facem in iubire
Numerologul Mihai Voropchievici ne spune care sunt greselile pe care le facem in iubire

Balanță

Balanțele sunt persoane care fac de multe ori compromisuri pentru a obține pacea. De multe ori nu uită fostele iubiri și au tendința de a se reîntoarce la foștii parteneri și după ani de zile. Oferi mult și aștepți ca partenerul să procedeze la fel. Ar trebui să te apropii de persoane romantice, cu spirit umanitar, independente, idealiste, spontane, inventive, sociabile.

Scorpion

Principalul defect pe care îl au este gelozia. De asemenea, nu stă bine nici la capitolul răbdare. Au tendința de a-și controla partenerul. Scorpionul s-ar putea schimba pe parcurs şi îşi poate pune inima pe tavă, dar este nevoie de un partener înțelegător.

Săgetător

Săgetătorului îi plac relațiile sentimentale sincere, deschise, sigure, legale, deci foarte greu va accepta vreodată o relație interzisă. Săgetătorul este perocupat de imaginea luiîn societate,iar din acest lucru își pun singuri obstacole și caută pretexte. Își arată cu greu sentimentele, cenzurându-și exprimarea liberă a emoțiilor până aproape de neutralizare, dând impresia de distanțare de partener.

Capricorn

Capricornii sunt firi introvertite, melancolice și visătoare. Au nevoie de un partener care să-l aducă cu picioarele pe pământ, un om de încredere și înțelegător. Au tendința de a-și modela partenerul după bunul plac. De asemenea, acești nativi își privește partenerul cu neîncredere, manifestaâdu-se cu prudență și suspiciune.

Vărsător

Vărsătorul este mai mult un prieten decât un iubit. Dorește să-și păstreze independența și de aceea nu iubește intens. Fiind un semn de aer, visezi în permanență cu ochii deschiși, așa că ai avea nevoie de un partener care să știe cum să te aducă cu picioarele pe pământ. Altfel, nu vei cunoaște niciodată fericirea pe plan sentimental.

Pești

Peștii sunt extrem de sensibili, se îndrăgostesc de la prima întâlnire și oferă foarte mult. Însă, au tendința de a se exterioriza și de a se plânge de orice. Peștii se simt atrași de cei care au ceea ce le lipsește lor: curaj și spirit practic. Daca sunt nefericiți, se refugiază în vicii, ajungând să se autodistrugă și să se îmbolnavească.