Home » Life & Style » Horoscop Urania 30 ianuarie – 5 februarie 2021. Principalele previziuni astrale. Surprize mari pentru această zodie

Horoscop Urania 30 ianuarie – 5 februarie 2021. Principalele previziuni astrale. Surprize mari pentru această zodie

Nechifor Ioana / 29.01.2021, 17:33
Horoscop Urania 30 ianuarie – 5 februarie 2021. Principalele previziuni astrale. Surprize mari pentru această zodie

Horoscop Urania 30 ianuarie – 5 februarie 2021. Principalele previziuni pentru fiecare zodie în parte. Cine sunt nativii care vor cunoaște succesul și se pot bucura de o săptămână plină de surprize, aflați în materialul următor! Pe de altă parte, se anunță o săptămână încărcată pentru anumite zodii, care se pot confrunta cu schimbări și tensiuni la locul de muncă. Mai multe informații în articolul ce urmează!

Horoscop Urania 30 ianuarie – 5 februarie 2021

Horoscop Urania 30 ianuarie – 5 februarie 2021, realizat în exclusivitate pentru ziarul Libertatea, le oferă nativilor zodiacului amănunte importante despre evenimentele din această săptămână.

De menționat este faptul că Venus intră în zodia Vărsătorului pe 1 februarie, unde va rămâne până pe 25 februarie 2021, și va tranzita diferite sectoare în funcție de semnul zodiacal.

Anumite zodii se bucură în acest interval de reușită, surprize mari și succes, în timp ce altele pot traversa momente de tensiune în sectorul profesional și nu numai.

Mai jos, găsiți horoscopul Urania pentru nativii zodiacului și cele mai importante aspecte astrale ale acestui interval!

Horoscop Urania 30 ianuarie - 5 februarie 2021
Horoscop Urania 30 ianuarie – 5 februarie 2021

Horoscop Urania Berbec

Vești bune pentru nativii Berbec în această săptămână! Intervalul cuprins între 30 ianuarie și 5 februarie 2021 debutează pentru Berbeci cu o stare de veselie, cu o stare de bine. Intrarea lui Venus în zodia Vărsătorului, de pe 1 februarie până pe 25 februarie, străbate sectorul relațiilor de prietenie, protejat prin situații speciale.

Venus le creează ipostaze profitabile, iar aceștia pot primi un ajutor din partea prietenilor sau a personelor cu care sunt implicate în diverse activități.

Horoscop Urania Taur

Începutul săptămânii îi prinde pe Tauri departe de familie, tocmai prin prisma faptului că sunt ocupați cu chestiuni ce țin de activitățile publice. De fapt, sectorul profesional este puternic vizat în acest interval, în special începând cu 1 februarie, odată cu intrarea lui Venus în zodia Vărsătorului.

Nativii Taur pot cunoaște un succes uriaș la locul de muncă, fiind anunțate momente spectaculoase din acest punct de vedere. Primesc susținerea de care au nevoie în ceea ce privește activitatea lor profesională, dar și poziția socială.

La sfârșit de săptămână, se anunță tensiuni în viața Taurilor pe partea relațiilor parteneriale. Nu este exclus să fie trădați de colaboratori. Așadar, mare atenție la persoanele de care vă înconjurați și cu care interacționați!

Horoscop Urania Gemeni

În această săptămână, nativii zodiei Gemeni se pot bucura de o strălucire aparte pe care o primesc în zona de idei. Cei doi benefici îi vin în ajutor acestui nativ și îl ajută să se evidențieze și să își dea frâu liber creativității.

Până pe 25 februarie, cât timp se se va afla Venus în Vărsător, Gemenii au șansa de a intra în contact cu idei noi, perspective care le pot fi de mare folos. Ușile care li se deschid îi dau susținerea necesară nativului din zodia Gemeni pentru evoluție și succes pe plan profesional.

Horoscop Urania Rac

Deși nativii Rac își încep săptămâna nemulțumiți de ipostaza financiară în care se află, ei pot primi ulterior o sumă de bani. Intrarea lui Venus în zodia Vărsător joacă rolul de benefic în ceea ce privește sectorul financiar.

Există posibilitatea ca aceștia să primească un câștig de pe urma unei persoane sau a unei instituții. Recomandat ar fi să nu implice persoanele din cercul de prieteni în rezolvarea problemelor financiare pe care le au, în special dacă aceștia vin cu pretenții nejustificate.

Horoscop Urania Leu

Sunt energici, motivați și plini de entuziasm și determinare. Aceasta este starea cu care încep Leii săptămâna. În acest interval ei pot descoperi soluții care să îi ajute în proiectele în care sunt implicați.

Intrarea lui Venus în zodia Vărsătorului, de pe 1 februarie până pe 25 februarie, va tranzita relațiile parteneriale, oferindu-le nativilor Leu intuiție bună. Astfel, nativii acestei zodii reușesc să găsească o modalitate potrivită de a pune problema, reușesc să se adapteze situațiilor neprevăzute și să găsească momentul ideal pentru a face intervențiile necesare.

Spre sfârșitul săptămânii, ar putea să aibă parte de o surpriză ce vizează relațiile cu părinții.

Horoscop Urania Fecioară

În primele zile ale intervalului menționat, nativii Fecioară se pot confrunta cu probleme ce țin de partea de sănătate și care ar putea viza în special sistemul nervos.

Tensiunile și stresul îi ajung pe aceștia, motiv pentru care nu este exclus să răbufnească și să ducă la o criză de nervi.

Situația se amplifică în momentul în care, la locul de muncă, ar putea primi vești mai puțin bune. Informații care se referă, spre exemplu, la salariul lor sau la anumite evenimente care se află în desfășurare, îi împing să caute soluție.

Din fericire, Venus în Vărsător acționează ca un benefic și îi ajută pe aceștia să depășească cu bine încercările care le apar.

Horoscop Urania Balanță

Nativii Balanță sunt concentrați în această perioadă pe evoluția personală și pe aspecte ce țin de domeniul profesional. Partea bună este că ei primesc susținere din acest punct de vedere. Venus în zodia Vărsător, de pe 1 februarie până pe 25 februarie, își lasă amprenta asupra creativității și inspirației lor, ajutându-i să găsească idei bune, să aibă viziuni revoluționare, dar și curaj.

Urmăresc obiective mari, iar pentru a avea parte de aceste satisfacții nativii schimbă tactica și se orientează în viața lor pe nou, inedit.

Horoscop Urania Scorpion

Frământări, gânduri, griji. Începutul de săptămână se anunță a fi încărcat din punct de vedere emoțional pentru nativii Scorpion.

Intrarea lui Venus în zodia Vărsătorului, se plasează în cazul lor pe sectorul familiei. Marcajul astral puternic care se desfășoară are în vedere un eveniment special ce îi vizează pe unul dintre membrii familiei.

Conform previziunilor astrale oferite de Urania, pe Libertatea, tensiuni pot exista în relația cu familia partenerului de viață. Un conflict cu aceștia vă poate face să treceți prin mari condiții de stres.

Horoscop Urania Capricorn

Bănuieli mai vechi despre o persoană importantă din viața dumneavoastră pot prinde contur în această perioadă, motiv pentru care nativii vor fi ușor tulburați din punct de vedere afectiv.

Ceea ce se petrece pune la îndoială relația pe care au cu persoana respectivă, dar și onestitatea acelei persoane.

Venus în zodia Vărsător se plasează pe sectorul banilor câștigați prin muncă, unde se pot ivi ipostaze surprinzătoare.

Horoscop Urania Vărsător

Nativii Vărsător primesc suport astral odată cu intrarea lui Venus în zodia lor. Drept urmare, se anunță surprize mari pentru ei, oportunități și succese. Vărsătorii se bucură de o perioadă frumoasă, vor ajunge în prim-planul vieții publice.

Sunt feriți de accidente, evenimente neplăcute și sunt ajutați în demersurile lor.

Horoscop Urania Pești

La început de săptămână, Peștii sunt axați pe partea de muncă, unde se pot confrunta cu stres și dificultăți. Venus în Vărsător va tranzita, până pe 25 februarie, casa a XII-a, ceea ce presupune faptul că nativii pot face tot soiul de descoperiri surprinzătoare.

Nativii trăiesc o perioadă intensă, în care pot avea parte de stări telepatice și de beneficii privind această funcționare a subconștientului lor.

Unii nativi pot da dovadă acum de curaj și inițiativă, motiv pentru care fac demersurile necesare în vederea concretizării proiectului dorit. Sunt șanse mari să se bucure de succes.