Home » Life & Style » Zodii compatibile cu Scorpion – nu e misiune deloc ușoară, dar unii nativi au ce le trebuie pentru a le face față scorpionilor

Zodii compatibile cu Scorpion – nu e misiune deloc ușoară, dar unii nativi au ce le trebuie pentru a le face față scorpionilor

Nechifor Ioana / 26.01.2021, 18:17
Zodii compatibile cu Scorpion – nu e misiune deloc ușoară, dar unii nativi au ce le trebuie pentru a le face față scorpionilor

Zodii compatibile cu Scorpion. Vorbim despre o zodie cu o personalitate puternică, autoritară, dominată. Oare ce nativi ar putea să le facă față Scorpionilor? Ținând cont de trăsăturile principale ale zodiilor, vom încerca să stabilim cine sunt cei cu care ar putea face echipă bună și cu cine pot avea o relație armonioasă, în care să aibă parte de liniște și înțelegere.

Pe scurt despre zodia Scorpion

Zodia Scorpion este guvernată de Marte și Pluton, iar verbul caracteristic pentru această zodie este Eu doresc. Scorpionul este un semn zodiacal fix, element de apă.

Nativii născuți în această zodie ocupă de regulă funcții de conducere, având o personalitate puternică. Sunt ambițioși, le place să domine și nu se lasă până ce nu-și atinge scopul în ciuda obstacolelor pe care le întâlnesc în cale.

Deviza lor este totul sau nimic, trăiesc totul la intensitate maximă, oferă atenție partenerului de cuplu și așteaptă același lucru din partea acestuia. Sunt loiali, pasionali, atrăgători, însă dacă sunt răniți în dragoste, nu uită prea ușor, iar resentimentele îi împing să așteaptă momentul potrivit pentru a plăti cu aceeași poliță.

Zodii compatibile cu Scorpion
Zodii compatibile cu Scorpion

Zodii compatibile cu Scorpion

Se deschid greu sufletește, însă atunci când o fac își doresc o relație complexă și au tendința de a deveni posesivi și geloși. Nu concep jumătățile de măsură, având pretenția ca partenerul să-i ofere totul.

Sunt preocupați de sentimente, nicidecum de aspect și formă. Persoana care le va fi aproape va trebui să se obișnuiască cu ideea că pasiunea și intensitatea cu care trăiește acest nativ este la un nivel extrem de ridicat, care în general nu poate fi egalat de nici un alt semn zodiacal.

Dacă este să ne luăm după sfaturile specialiștilor în astrologie, nativii Scorpion pot avea compatibilitate extraordinară la nivel emoțional cu zodiile care sunt elemente de apă, dar pot face echipă bună și cu cele de pământ. Nativul din zodia Pești sau din zodia Rac reprezintă perechea ideală. Scorpionul poate avea o compatibilitate bună și cu Capricornul și cu Fecioara.

Scorpion – Pești

Atunci când două semne zodiacale de apă se întâlnesc, așa cum este cazul Scorpion – Pești, nu putem să vorbim decât despre foarte multă emoție.

Nativul Pești îl inspiră pe Scorpion și îl ajută astfel să își dezvolte creativitatea și proiectele. Este important de precizat că, deși îi place să domine, Scorpionul nu o să ocupe neapărat acest rol în relația cu nativul Pești, care nu poate fi controlat în totalitate.

La nivel emoțional, cele două zodii au aceeași viziune asupra iubirii, motiv pentru care se pot bucura de armonie din acest punct de vedere.

În mare parte, nativul Pești poate fi partenerul ideal pentru Scorpion. Acesta este un nativ iubitor, care reușește să-i ofere atenția mult dorită Scorpionului, care prin natura semnului său zodical este exigent și intolerant.

Zodia Scorpion
Zodia Scorpion

Scorpion – Rac

Scorpion – Rac, o altă întâlnire a elementelor de apă, a cărei compatibilitate se poate bucura de succes. Racul este extrem de grijului, preocupat de familie, de liniștea căminului, lucruri care sunt pe placul Scorpionului, care nu se mulțumește cu puțin pe plan sentimental și își dorește să primească totul de la perechea sa.

Deci, avem de a face cu două zodii care trăiesc intens, ale căror sentimente sunt profunde. Mare grijă la tendința de posesivitate și la gelozie, aspecte care îi pot face să dea naștere unor adevărate drame.

Însă, în general, dacă trec și de acest hop și reușesc să gestioneze corespunzător aceste trăiri se pot bucura de o relație armonioasă.

Scorpion – Fecioară

Un element de apă și un element de pământ. Scorpionul și Fecioara pot face o echipă bună, completându-se prin caracteristicile esențiale pe care le prezintă.

Atentă la detalii și perfecționistă, Fecioara îi poate fi de mare folos Scorpionului și îl poate ajuta astfel la construirea unei strategii pentru a-și atinge țelurile.

Accesele de gelozie pot isca discuții în cuplu, indicat este ca fiecare nativ să își tempereze trăirile, să nu ducă totul la extreme.

Scorpionului îi place să dețină controlul, iar Fecioara nu pare deloc deranjată că îi cedează locul. Au puncte comune și în ceea ce privește segmentul ce ține de familie, motiv pentru care se pot bucura de o relație frumoasă cu șanse mari de reușită.

Scorpion – Capricorn

Scorpion – Capricorn, iar element de apă și element de pământ. Ar putea fi o alegere inspirată pentru Scorpion. În acest caz, ambii nativi sunt ambițioși, au scopuri înalte și nu se opresc până ce nu le ating.

Doi nativi care se admiră reciproc și care ar putea să facă echipă foarte bună. Nativul Capricorn poate fi ușor nesigur pe el, însă având alături un partener precum Scorpionul poate împrumuta din puterea acestuia.

Pe de altă parte, Pâmântul poate domoli Apa, ceea ce înseamnă că nativul Capricorn îl poate ajuta pe Scorpion să găsească un echilibru atunci când vine vorba de intensitatea emoțiilor.

Capricornul are tendința să devină ușor încăpățânat, însă Scorpionul știe cum să abordeze o astfel de situație, talentul său de bun negociator va reuși să treacă cu brio peste astfel de momente.

În principiu, o combinație fericită, în care cei doi nativi se pot bucura împreună de o mulțime de realizări.