Home » Life & Style » Horoscop 2021. Cele 3 zodii care au șanse mari să devină părinți anul acesta

Horoscop 2021. Cele 3 zodii care au șanse mari să devină părinți anul acesta

Nechifor Ioana / 25.01.2021, 18:23
Horoscop 2021. Cele 3 zodii care au șanse mari să devină părinți anul acesta

Horoscop 2021. Sunt șanse mari ca anumiți nativi ai zodiacului să cunoască împlinirea de a deveni părinte anul acesta. Posibilități sunt de fapt pentru fiecare zodie, însă în cazul acestor nativi marja este destul de mare. Cine sunt zodiile care au mari șanse de a trece prin această experiență și ce spun specialiștii în astrologie referitor la acest aspect, puteți afla pe parcursul materialului următor!

Horoscop 2021. Nativii care pot deveni părinți anul acesta

Specialiștii în astrologie și numerologie, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, au vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 despre cele 3 zodii care pot cunoaște bucuria de a fi părinte anul acesta.

Conform celor spuse de aceștia, este vorba despre un semn zodiacal element de apă, unul de aer și unul de pământ.

Sunt 3 zodii care sunt predispuse la a deveni părinți anul acesta. Asta nu înseamnă că nu este posibil și pentru celelalte zodii, dar sunt șanse mari la acești nativi, Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici

Nativii născuți în zodiile Rac, Balanță și Capricorn pot deveni părinți anul acesta.

Zodiile astea sunt mai mult ca sigur, cu o marjă de 87%-90%. Dar până în 50%-60% sunt și zodiile de foc, Mihai Voropchievici.

Aceștia precizează însă că șanse mari pentru a deveni părinți sunt și în cazul zodiilor de foc, așa cum sunt nativii Leu, Berbec, Săgetător, însă marja este mai mică față de cele menționate.

Horoscop 2021. Zodia Rac

Sensibili, iubitori și familiști, cei născuți în zodia Rac au șanse mari de a-și mări familia anul acesta. Fie că mai au sau nu copii, se estimează că în 2021 aceștia ar putea să devină părinți.

Despre femeile din zodia Rac se spune că încep să dezvolte sentimentul matern înainte de a rămâne însărcinate.

Saturn și Jupiter le aduc norocul și șansa pentru a concepe un copil, iar Neptun în Pești oferă semne bune pentru fertilitate, anunță Lidia Fecioru.

În 2021, racii trec prin mari schimbări inclusiv în ceea ce privește obiceiurile pe care le aveau acești nativi până la acest moment.

Zodia Balanță

Nativul Balanță, semn de aer, se regăsește în previziunile făcute de cei doi specialiști, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Astfel, femeile născute în această zodie au șanse mari să devină mame în 2021.

Chiar dacă Pluto poate să agite zodia Balanță din punct de vedere psihic, aceasta rămâne una dintre cele mai norocoase cu mari șanse de a avea un copil anul acesta, susțin specialiștii în astrologie.

 Zodia Capricorn

Zodia Capricorn, semn zodiacal de Pământ, este cea de-a treia zodie cu previziuni foarte bune pentru anul acesta în ceea ce privește familia.

Acești nativi  sunt încurajați să devină părinți, fiind influențați de Uranus, planeta evenimentelor neașteptate. Așadar se anunță surprize uriașe pentru Capricorni.

Pe această cale, Lidia Fecioru a venit cu un sfat pentru toți cei care o urmăresc, recomandându-le să nu se mai programeze negativ.

Universul e plin de necunoscut și ceea ce ne programăm același lucru ni se întoarce. E vorba de legea bumerangului. Și tot timpul spun: încercați să nu vă mai programați negativ
Trebuie să ne programăm pozitiv, Lidia Fecioru.

Eu nu știu dacă vreau, Eu nu vreau copil acum, Eu nu pot sunt fraze care ar trebui evitate, întrucât având în vedere că ceea ce transmiți, aia primești, lucrurile pot lua o întorsătură nedorită pe viitor. Există un plan pentru fiecare dintre noi, însă trebuie să lăsăm lucrurile să se întâmple la timpul lor.