Home » Știri » Horoscop Urania 6 – 12 februarie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte. Cine sunt nativii norocoși ai săptămânii

Horoscop Urania 6 – 12 februarie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte. Cine sunt nativii norocoși ai săptămânii

Violeta Badea / 06.02.2021, 10:09
Horoscop Urania 6 – 12 februarie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte. Cine sunt nativii norocoși ai săptămânii

Horoscop Urania 6 – 12 februarie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte. Cine sunt nativii norocoși ai săptămânii. Horoscopul Urania vă prezintă previziunile pentru săptămâna 6 – 12 februarie 2021. În acest articol veți afla ce vă așteaptă săptămâna următoare. Iată ce spune renumitul astrolog pentru fiecare zodie.

Horoscop Urania 6 – 12 februarie 2021

În fiecare săptămână, Urania te sfătuiește de ce anume trebuie să te ferești și ce aspecte trebuie să ai în vedere pentru a avea o perioadă fantastică din toate punctele de vedere. Iată care sunt previziunile astrale pe care ni le oferă cititorulîn stele de la libertatea.ro.

Berbec

Nativii născuți în zodia Berbec vor avea parte de evenimente neașteptate. Este recomandat să vă păstrați calmul și să nu lăsați lucrurile pe ultima sută de metri. Un prieten vă poate cere ajutorul, iar astrele vă sfătuiesc să fiți alături de această persoană. Îi puteți schimba viața acesteia și puteți lega o relație strânsă.

Taur

Vă doriți să evoluați pe plan profesionaș și veți reuși, însă aveți grijă la eventualele conflicte. La capitolul bani stați foarte bine, iar cei care vă critică nu o fac pentru binele vostru. Atenție la persoanele din jur, astrele vă sfătuiesc să nu le ascultați și să vă urmați instinctele.

Gemeni

Gemenii se pot confrunta cu anumite obstacole în calea rezolvării anumitor probleme de natură juridică. Veți avea de luat anumite decizii importante care vă vor influența viitorul. Urania vă sfătuiește să cântăriți foarte bine avantajele și dezavantajele. Consultați-vă cu familia sau cu prietenii apropiați.

Rac

Vă așteaptă o săptămână liniștită, calmă, fără accente astrale care să solicite organismul. Stai bine la capitolul sănătate, iar pe plan profesional este posibilă o colaborare. Pot interveni însă și piedici obiective, născute din noianul restricțiilor și dificultăților generale ale momentului. Este o perioadă în care trebuie să aveți răbdare, iar totul se va încheia cu succes.

Leu

Nu stai bine cu dragostea, iar la locul de muncă te confrunți cu anumite probleme. Concentrarea dificilă, nerăbdarea și oboseala pun amprenta pe organismul tău. Ai nevoie de puțină odihnă și relaxare pentru a finaliza anumite proiecte. Sunt posibile destabilizări ale echipelor de la serviciu, demisii sau conflicte aprinse.

Horoscopul Urania va prezinta previziunile pentru saptamana 6 – 12 februarie 2021
Horoscopul Urania va prezinta previziunile pentru saptamana 6 – 12 februarie 2021

Fecioară

Nativii din Fecioară sunt preocupați de familie, de chestiunile sufletești, de persoana iubită. Nativii vor fi plini de energie, dar atenție la locul de muncă. Sunt posibile schimbări, care vă pot afecta statutul profesional. Urania vă sfătuiește să nu neglijați activitatea de la locul de muncă.

Balanță

Activitățile casnice sunt îngreunate de un context familiar solicitant, de piedici generate de programul de la serviciu sau de alte priorități apărute pe fondul unor evenimente-surpriză. Nativii nu trebuie să se agite și să reacționeze cu calm. În preajma zilei de 11 februarie este posibilă o întâlnire. Veți primi o veste bună.

Scorpion

Sectorul comunicării este unul stingher, totul limitându-se la strictul necesar și numai cu persoanele apropiate. Scorpionii vor trebui să analizeze atent o situație cu care s-au confruntat serios în ultima vreme și asupra cărora ei nu au încă o părere clară, cristalizată. Ai grija la relația cu familia, deoarece lipsește comunicarea.

Săgetător

Energie, forță fizică, curaj, determinare, mobilizare rapidă, rezistență la stres și la oboseală sunt lucrurile care te definesc în această perioadă. Aceste aspecte te vor ajuta să treci peste perioada dificilă pe care o parcurgi la locul de muncă.

Capricorn

Nativii din zodia Capricornului sunt renumiți pentru tăria și voința de a rezista la stres, dar asta nu le aduce liniștea. Trebuie să depună foarte mult efort pentru a obține anumite contracte care să-i aducă satisfacții pe plan financiar. Vă așteaptă o perioadă plină de stres și schimbări.

Vărsător

Vărsătorii traversează o perioadă nefastă, solicitantă și plină de conflicte. Ești nervos, irascibil și gata de a te lua la ceartă cu toată lumea din jur, chiar dacă e vorba de fleacuri. Concentrează-te pe ceea ce ai de rezolvat, lucrurile se vor așeza datorită celor doi Benefici, Jupiter și Venus, din 11 februarie.

Pești

Relațiile de prietenie au de suferit în această perioadă, deoarece sunteți nemulțumiți de una sau mai multe persoane din grupul vostru. Încercați să comunicați și să găsiți o soluție care să mulțumească pe toată lumea. Spre sfârșitul săptămânii aveți parte de liniște și relaxare, poate chiar plecați într-o minivacanță.