Home » Life & Style » Horoscop » Piatra norocoasă a zodiei berbec. 6 roci pe care trebuie să le aveți

Piatra norocoasă a zodiei berbec. 6 roci pe care trebuie să le aveți

Manolică Anca / 06.03.2021, 14:39
Piatra norocoasă a zodiei berbec. 6 roci pe care trebuie să le aveți

Nativii din zodia berbec sunt născuți între 21 martie și 20 aprilie. Este o zodie guvernată de planeta Marte și un semn de foc, motiv pentru care este asociată cu pasiunea și energia. Iată care este piatra norocoasă a zodiei berbec.

Piatra norocoasă a zodiei berbec

Cei născuți sub acest semn sunt înzestrați cu multe calități cum ar fi loialitatea, curajul, entuziasmul, încrederea în sine, pasiunea, buni deschizători de drumuri, însă pot avea și defecte precum egoismul, impulsivitatea, părerea bună despre sine și se pierd adesea în amănunte, totul cu un consum enorm de energie. Berbecii au păreri ferme și personalități dominatoare, dorind mereu să fie primii în clasament. întotdeauna își doresc să fie pe primul loc. Sunt competitivi și iubesc provocările, de aceea sunt mereu în căutare de aventuri spectaculoase.

Piatra norocoasă a zodiei berbec. Și această zodie are mai mult de o piatră prețioasă sau de un cristal norocos cu proprietăți minunate. Fiind un semn de foc, pietrele prețioase sunt, în principal, cele de culoare roșie. Dar hai să vedem care sunt, mai exact.

Diamantul și rubinul, principalele pietre norocoase

Datorită proprietăților fizice de excepție, diamantul este una dintre cele mai scumpe și frumoase pietre din lume. Întruchipează puritatea, curajul, încrederea, depășirea durerii și a necazurilor. Diamantul înfrânge furia și slăbiciunea, alungă ezitarea și dă putere. Se spune despre acesta că are proprietăți miraculoase și o putere de a apăra de boli și traume, ochi răi, vrăjitorie și ghinion.

Purtat la încheietura mâinii stângi a unei femei însărcinate, diamantul o ajută să nască mai ușor. De menționat este și faptul că dacă bijuteria a fost furată sau obținută prin mijloace necinstite, poate avea o influență negativă asupra celui ce o poartă, aducând necaz și durere.

Rubinul este o piatră foarte prețioasă, de o culoare roșu intens cu reflecții de violet. Este simbolul perfect al sentimentelor puternice și al pasiuni. Rubinul protejează de fulgere și furtuni, sub influența lui o persoană bună poate deveni și mai bună, generoasă și curajoasă, care ăși poate atinge cu ușurință țelul propus, succesul. Învățăturile vechi spun consideră că rubinul protejează de traume, afecțiuni cronice ale creierului și ajută la vindecarea rapidă a rănilor. O calitate interesantă a rubinului este tendința de a se întuneca atunci când purtătorul este în preajma unui pericol.

Rubinul este o piatră norocoasă a zodiei berbec
Rubinul este o piatră norocoasă a zodiei berbec

Alte pietre norocoase ale zodiei berbec

Agata este o piatră ce simbolizează longevitatea, cu o putere de protecție deosebită, deținând și puteri vindecătoare. În contact cu energiile negative, acestea se transformă în energii pozitive constructive.

Un plus de energie poate fi luat și din Carneol, o piatră stimulativă, dar și pasională, care trezește cheful de viață, încrederea în sine, echilibrul și calmul. Un cristal benefic pentru sportivi și actori, bun în susținerea sistemului circulator.

Granatul ajută la îndeplinirea scopurilor, este un simbol al fericirii, al iubirii și al fidelității. O piatră a fertilității, a energiei, aduce putere, forță, amplificând creativitatea, inteligența și imaginația.

Jaspul roșu este recunoscuta încă din Antichitate ca fiind mama tuturor pietrelor. Se spune că trimite înapoi energiile negative acolo unde au fost create. Acest talisman al zodiei Berbec accelerează energiile, dă poftă de viață, pasiune, curaj, aducând purtătorul pe culmile succesului. De asemenea, întărește organismul în urma intervențiilor chirurgicale.