Home » Life & Style » Cu ce zodie să te căsătorești, dacă nu vrei să divorțezi. Aceștia sunt nativii cu care faci casă bună

Cu ce zodie să te căsătorești, dacă nu vrei să divorțezi. Aceștia sunt nativii cu care faci casă bună

Nechifor Ioana / 22.02.2021, 18:02
Cu ce zodie să te căsătorești, dacă nu vrei să divorțezi. Aceștia sunt nativii cu care faci casă bună

Cu ce zodie să te căsătorești, dacă nu vrei să divorțezi. Sau altfel spus spune-mi ce fel de relație sentimentală îți dorești, ca să-ți spun cu ce nativ te potrivești! Dacă îți dorești să îți întemeiezi o familie, specialiștii recomandă anumite compatibilități de zodii, astfel încât să existe șanse mari pentru o relație de lungă durată. Când vine vorba însă despre distracție și aventură, atunci recomandările sunt altele!

Cu ce zodie să te căsătorești, dacă nu vrei să divorțezi. Sfaturi prețioase

Specialist în astrologie și numerologie, Mihai Voropchievici este de părere că anumite compatibilități între zodii funcționează de minune în cazul celor care vor au o relație de căsătorie, stabilitate, un cămin sudat și unit.

Cei care vor să trăiască clipa, să aibă parte de aventuri de neuitat, pot să aibă momente magice alături de anumite semne zodiacale.

Oricum ar fi, nu strică să arunci o privire pe materialul de mai jos, să vezi care sunt recomandările din partea lui Voropchievici, potrivit site-ului Antena 3. Vezi care sunt compatibilitățile, în funcție de relația sentimentală dorită, pentru fiecare zodie în parte!

Compatibilități zodii căsătorie
Compatibilități zodii căsătorie

Berbec

În cazul nativilor din zodia Berbec, pentru o relație cu mari șanse de durată le este recomandată o relație cu nativii Gemeni, Vărsător, Leu sau Săgetător.
Dacă își doresc distracție, să se bucure doar de clipa prezentului, atunci ei se înțeleg de minune cu nativul din zodia Balanță, Capricorn, sau chiar cu un nativ din zodia Berbec.

Taur

Dacă nativul Taur visează la o relație până la adânci bătrâneți, atunci indicat ar fi să aleagă un nativ din zodia Capricorn, Rac sau Balanţă. Voropchievici susține că cele mai trainice relații sunt aceste compatibilități.

La capătul opus, când vine vorba de distracție și aventură, Taurul poate să-și aleagă partener din zodiile Berbec, Scorpion, Fecioară.

Gemeni

Când vine vorba de o relație serioasă, nativul zodiei Gemeni ar putea să se bucure de o astfel de legătură cu nativii din zodiile Vărsătorul, Balanţa, Berbec.

Dacă vor însă doar să savureze clipa, atunci le este recomandată o legătură cu nativi din zodiile Leu, Fecioară, Scorpion sau chiar Gemeni.

Rac

Nativul Rac tânjește după o relație stabilă și serioasă. Dacă este să ținem cont de acest aspect, atunci recomandarea pentru o relație trainică ar fi o relație cu nativul Fecioară, Taur, Peşti.

Pentru cei care vor însă să se distreze, atunci o relație cu un nativ din zodia Leu sau Capricorn este binevenită.

Leu

O relație bine sudată, armonioasă și de lungă durată, s-ar putea forma între Leu cu nativul din zodiile Rac, Scorpion sau Fecioară.

Atunci când vine vorba de o aventură, nativul Leu poate să mizeze cu încredere pe o relație cu un nativ din zodiile Berbec, Gemeni sau Balanţă.

Fecioară

Fecioara este genul de zodie care tânjește după stabilitate, certitudine. Dacă este să-i facem pe plac din punctul ăsta de vedere, atunci recomandarea ar fi relația cu un nativ din Capricorn, Taur, Rac sau chiar Fecioară.

Pentru distracție, ar putea avea parte de momente uimitoare cu nativul din zodia Gemeni, Vărsător sau Scorpion.

Balanță

Pentru o relație de lungă durată, nativul Balanță ar putea să se orienteze spre o relație cu nativul născut în semnul zodiacal Gemeni, Leu sau Vărsător.

Dacă vor doar aventură, atunci nativii Balanță se pot distra de minune cu anumite zodii, precum: Taur, Balanţă, Berbec.

Scorpion

Nativul Scorpion ar putea să trăiască o relație intensă, cu șanse mari de durată, cu un nativ al zodiei Peşti, Capricorn sau Rac.

Partenerii ideali pentru distracție, în cazul Scorpionului, provin din zodiile: Taur, Berbec, Săgetător.

Săgetător

Leii, Gemenii sau Balanţele sunt nativii cu care Săgetătorul ar putea să facă casă bună. În cazul unei aventuri, ar putea să se distreze de minune tot cu un nativ Săgetător, plin de viață, dornic să trăiască clipa, fără grija zilei de mâine.

Capricorn

Voropchievici crede că un nativ Capricorn ar putea să își întemeieze o familie fericită alături de un nativ din zodia Taur, Scorpion, Fecioară.

Pe de altă parte, când vine vorba de o relație strict pentru distracție, acesta ar putea să facă echipă bună cu Balanţele, Racii sau Berbecii.

Vărsător

Nativilor Vărsător le este recomandată o relație cu un semn zodiacal, cum ar fi cel din Gemeni, Balanţă sau Săgetător, în cazul în care își doresc ca relație sentimentală să se îndrepte spre căsătorie, iar apoi să se bucure de stabilitate și iubire.

Dacă se mulțumesc însă doar cu o aventură, atunci le este recomandată relația cu un nativ din zodia Scorpion, Peşti sau Leu.

Pești

Nativul Pești este dominat de emoții, își dorește o iubire unică ca-n poveștile cu happy end. Deci, în acest caz, este bine susținută astral compatibilitatea cu Raci, Scorpioni sau Capricorni.

Dacă vine vorba de distracție, partenerul potrivit pentru Pești este din zodia Vărsător, Balanță, Taur.