Home » Life & Style » Horoscop » Zodii compatibile cu Capricorn – semne care li se potrivesc de minune acestor nativi

Zodii compatibile cu Capricorn – semne care li se potrivesc de minune acestor nativi

Pană Emanuela / 03.02.2021, 12:08
Zodii compatibile cu Capricorn – semne care li se potrivesc de minune acestor nativi

Un banc devenit celebru spune că în cazul unui cataclism atomic, singurii care ar putea supraviețui sunt gândacii de bucătărie și Capricornii. Având în vedere tenacitatea și forța interioară a acestor nativi, bancul nu este prea departe de adevăr. Persoanele născute sub zodia Capriconului ar fi în stare să ducă pe umeri întreaga povară a lumii, numai ca să demonstreze ca pot. Astfel, nu e de mirare că nu toți nativii s-au născut pentru a fi compatibili cu ei.

Zodii compatibile cu Capricorn

Persoanele născute sub semnul Capricornului cred cu tărie în valorile clasice și nu prea apreciază schimbările, fapt pentru care atunci când se adaptează într-un mediu, acolo rămân. Au un simț organizatoric extrem de dezvoltat, sunt atenți la tot ce se întâmplă în jurul său și se axează în principal pe eficiență. Capricornii au așteptări foarte mari de la propria persoană, iar acesta nu este un lucru rău, însă tind să manifeste aceeași rigurozitate și față de cei cu care interacționează, motiv pentru care sfârșesc adesea dezamăgiți.

Nativii zodiei Capricorn trebuie să accepte că oamenii nu sunt croiți cu toții pe un singur calapod, astfel că fiecare dintre noi are standarde, dorințe și așteptări diferite. De cele mai multe ori, ei merg pe premisa: „dacă eu pot, toată lumea trebuie să poată“, ceea ce nu este întocmai.

Chiar dacă sunt tentați adesea să afișeze latura lor dură, implacabilă, Capricornii sunt niște firi surprinzător de sensibile și romantice. Totuși, pentru a-și manifesta aceste trăiri interioare, aceste semne zodicale trebuie să se simtă în siguranță, confortabil, și să aibă încredere în partenerii lor.

Capricornii sunt, în general, destul de echilibrați din punct de vedere emoțional, sunt fideli și iubitori, dar în momentul în care se simt trădați se transformă numai decât în sloiuri de gheață.

Citește și: Zodii compatibile cu Scorpion – nu e misiune deloc ușoară, dar unii nativi au ce le trebuie pentru a le face față scorpionilor

Sufletele pereche ale zodiei Capricorn

Când vorbim de compatibilitate, ne referim la ușurința cu care se pot înțelege două persoane, astfel că nu există zodii incompatibile total, ci doar relații care merg mai greu sau implică mai multe eforturi. Haideți să descoperim împreună care sunt acele semne zodiacale care pot deveni sufletele pereche ale Capricornilor.

Capricorn și Fecioară - cel mai compatibil cuplu din punct de vedere emoțional
Capricorn și Fecioară – cel mai compatibil cuplu din punct de vedere emoțional

Taur 

Foarte puține semne zodiacale pot rămâne indiferente în fața romantismului care îi caracterizează pe Tauri, iar Capricornii nu se numără printre ei. Când un Taur intră în viața unui Capricorn, acesta îl învață pe cel din urmă cum să scoată la suprafață mai des latura sa amoroasă. Atât Capricornii, cât și Taurii sunt persoane foarte realiste, iar asta îi ajută să își facă planuri de viitor împreună.

Fecioară

Un Capricorn și o Fecioară formează, cel puțin în plan teoretic, cel mai compatibil cuplu. Capricornii sunt cunoscuți pentru tendința de a munci până la epuizare, însă Fecioarele vor ști să îi domolească și să-i ajute să se organizeze mai bine. La rândul lor, Capricornii vor scoate la iveală latura ambițioasă a Fecioarelor. Ei se vor îndemna unul pe celălalt să fie mai buni, mai iertători, mai puțin critici și mai iubitori, reușind împreună.

Scorpion

Dacă aceste semne zodiacale sunt 100% compatibile emoțional cu Fecioarele, când vine vorba despre inteligență, Capricornii sunt 100% compatibili cu Scorpionii. Relația dintre acești doi nativi va fi o adevărată provocare și, uneori, se va transforma chiar într-o competiție. Relația lor nu va fi lipsită de pasiune, dar dacă nu reușesc să își înfrâneze ambiția pe care ambii o au, mai mult ca sigur certurile voi fi dese.

Berbec

Compatibilitatea dintre Berbec și Capricorn este mai degrabă de natură erotică și intelectuală decât sufletească. Căsniciile dintre un semn de foc și unul de apă au foarte rar șanse de reușită, iar un cuplu Berbec-Capricorn cu adevărat fericit este o adevărată minune. Cei doi pot dezvolta o legătură pasională care să le schimbe universul erotico-afectiv, însă rămâne de văzut dacă își pot sta alături până la sfârșitul zilelor.

Leu

Relația dintre un Leu și un Capricorn poate fi una foarte reușită în plan profesional. Ei pot fi coechipieri de nădejde și chiar prieteni foarte buni. Însă, când vine vorba despre relații de iubire, cei doi nu prea pot forma un întreg. Ambii sunt extrem de orgolioși, însă acolo unde Capricornii sunt muncitori și ambițioși, Leii așteaptă adulați și recompense mari pentru eforturi mărunte.