Home » Life & Style » Zodii compatibile cu Taur – cine li se potrivește ”mănușă” acestor nativi

Zodii compatibile cu Taur – cine li se potrivește ”mănușă” acestor nativi

Nechifor Ioana / 16.02.2021, 17:25
Zodii compatibile cu Taur – cine li se potrivește ”mănușă” acestor nativi

Zodii compatibile cu Taur. Acest nativ tânjește după stabilitate, fiind în căutarea unei relații de iubire care să dureze pentru totdeauna. Schimbările nu sunt pentru el. Îi place să aibă controlul asupra lucrurilor. Taurii se îndrăgostesc greu, fiind reticenți la noi începuturi, însă se dovedesc a fi persoane de încredere pe care te poți baza mereu. Cine li se potrivește mănușă acestor nativi? Încercăm să punctăm cele mai bune compatibilități pentru zodia Taur în materialul următor.

Zodia Taur. Principalele caracteristici

Despre zodia Taur se poate spune că este una dintre cele mai fidele zodii. Acest lucru se bazează și pe faptul că Taurii preferă stabilitatea, nefiind adepții schimbărilor.

Vorbim despre un semn zodiacal fix, de pământ, care este guvernat de planeta Venus, planeta simțurilor. Nu degeaba se spune despre acest nativ că are cele mai ascunțite simțuri din tot zodiacul și că tot ce știe se datorează corpului.

Acțiunea care îl reprezintă cel mai bine pe acest nativ este Eu am. Într-adevăr, Taurului îi place să dețină lucruri. Fiind un semn de Pământ, latura materială este destul de accentuată în cazul lui.

Îi place confortul, luxul, adoră lucrurile bune și prețioase. Face tot posibilul să ajungă în posesia celor menționate, chiar dacă asta presupune eforturi uriașe din partea sa.

Zodii compatibile cu Taur

Despre nativii Taur se poate spune, cu siguranță, că nu agreează schimbarea. Dimpotrivă. Ei tânjesc după stabilitate, siguranță și certitudini. Ei trebuie să știe ceva clar, sigur, iar dacă simte că nu au controlul asupra unei noi situații, se opun cu toată ființa schimbării respective.

Așa sunt și pe plan sentimental. Ideea de divorț nu are ce căuta în viața lor, aceștia căutând să-și întemeieze o relație de iubire care să dureze pentru totdeauna.

Pe plan amoros, nativul Taur este fidel, poate cel mai fidel nativ din tot zodiacul, sincer, de nădejde, fiind genul de partener pe care te poți baza mereu.

Aspectul cu minus care s-ar putea să le creeze probleme în viața de cuplu ține de gelozie și posesivitate, care se întâmplă să fie uneori la un nivel exagerat.

Dar, în altă ordine de idei, pot fi ușor reticenți, așa cum se întâmplă să fie în orice început nou din viața lor, dar atunci când se îndrăgostesc, o fac pentru întotdeauna.

Un partener ideal pentru Taur poate fi nativul din semnele de apă ( Rac, Scorpion), dar și cel din semnele de pământ (Fecioară, Capricorn).

Zodia Taur. Cu ce nativi este compatibilă
Zodia Taur

Compatibilitate Taur – Rac

Ce ar putea să se întâmple atunci când un Taur se întâlnește cu un nativ Rac? Ar putea să cunoască o prea frumoasă poveste de iubire, presărată cu emoții, dar și cu stabilitate, așa cum își dorește Taurul.

Ambii nativi sunt orientați către ideea de familie, cămin unit și bine sudat. Nu le plac aventurile, nu le plac schimbările, caută certitudine și siguranță. Iar ajunși unul în brațele celuilalt pot să găsească lucrurile după care ei aspiră atât de mult.

Așadar, cei doi nativi pot forma un cuplu fericit, în care să predomine liniștea și securitatea emoțională.

Compatibilitate Taur – Scorpion

Taur – Scorpion. Din nou o compatibilitate între semnele pământ și apă. Care sunt previziunile pentru cei doi nativi ai zodiacului? În principiu bune. Pentru că cei doi nativi se pot completa armonios.

Taurul îl învață pe Scorpion lecția stabilității, iar Scorpionul îl învață pe Taur să trăiască pasional. Ce rezultă? O relație intensă, în care nativii sunt hotărâți, perseverenți, stabili.

Misterios, sentimental, pasional, nativul Scorpion reușește să-l fascineze pe nativul Taur, care va trebuie să dea dovadă de răbdare pentru a-l determina pe acesta să se deschidă sufletește în fața lui.

Amândoi partenerii sunt orientați spre partea materială, conform caracteristicilor zodiilor sale, iar acest aspect îi va ajuta în rezolvarea problemelor care le apar în cale.

Mici tensiuni pot să apară pe zona de comunicare, căci Scorpionul poate să aibă uneori tot felul de crize neînțelese de partenerul său. Acest lucru se întâmplă tocmai pentru că Scorpionului nu-i place să-și discute sentimentele, iar când tot soiul de emoții se strâng, acesta răbufnește.

Compatibilitate Taur –  Fecioară

În această situație, avem de-a face cu două zodii de Pământ. Având în vedere că au multe caracteristici în comun, nativii reușesc să dea dovadă de înțelegere și solidaritate unul pentru celălalt.

Atenția la dorințele și nevoile celuilalt le oferă armonie în cuplu, iar cei doi nativi se pot bucura pe plan sentimental de o relație de iubire liniștită.

Nativul Taur reușește să-și tempereze partenerul de cuplu, aducând echilibru în viața nativului Fecioară, care își ia mult prea în serios simțul responsabilității uneori și se încarcă cu tot felul de griji și stresuri cotidiene.

Taurul îi aduce liniște, Fecioara vine cu lucrurile după care tânjește perechea sa, stabilitate și certidutine. O relație în care cei doi se pot bucura de o compatibilitate excelentă și pot avea parte de acea iubire până la adânci bătrâneți.

Compatibilitate Taur – Capricorn

Despre compatibilitatea dintre Taur – Capricorn, astrologii spun că are mari șanse de reușită și că cei doi pot să își găsească astfel unul în celălalt partenerul de viață la care visau.

Fiind ambii nativi semne de pământ, îi unesc în mare parte aceleași lucruri, iar printre obiectivele comune se află și stabilitatea. Capricornul reușește să-l inspire pe Taur prin felul său de a fi. Ambițios, muncitor, silitor. Iar Taurul îl cucerește pe Capricorn prin fidelitatea, senzualitatea sa.

În concluzie, o relație de iubire între doi nativi bine aspectați din punct de vedere al compatibilității care poate să fie uimitoare și să se bucure de un final fericit.