Home » Life & Style » Defectele zodiei Rac – ce minusuri majore au acești nativi, dar și aspecte la care excelează

Defectele zodiei Rac – ce minusuri majore au acești nativi, dar și aspecte la care excelează

Redactia Știri / 29.10.2020, 15:22
Defectele zodiei Rac – ce minusuri majore au acești nativi, dar și aspecte la care excelează

Sunt grijulii, iubitori și atenți la cei din jur. Fără îndoială, nativii zodiei Rac își merită pe deplin titulatura de ce mai sensibili nativi ai zodiacului. Sensibilitatea îi poate transforma însă în oameni vulnerabili. Te invităm să descoperi mai jos care sunt principalele defecte ale zodiei Rac, dar și la ce aspecte excelează aceștia!

Zodia Rac. Trăsături generale. Caracterisitici pozitive

Planeta guvernatoare pentru zodia Rac este Luna. Nativii zodiei Rac sunt născuți în perioada 22 iunie -22 iulie. Metalul caracteristic acesti zodii este argintul, la capitolul pietre prețioase găsim perla, iar culorile care reprezintă cel mai bine această zodie sunt albastru și argintiul. Racul este semn de apă, iar verbul reprezentantiv pentru acești nativi este „Eu simt”.

Cine nu are un Rac aproape, este bine să-și ia și asta pentru că racii sunt caracterizați de o inocență aparte. Cei născuți în această zodie sunt grijulii, atenți și iubitori cu cei din jur. Fac orice le stă în stă în puteri pentru a-i ajuta pe cei aflați în într-o situație delicată.

În general, marea lor dorință este să aibă o viață de familie armonioasă. Pentru nativul Rac, căminul este foarte important, motiv pentru care unul dintre țelurile lui în viață este să își construiască o familie armonioasă. Fire protectivă, Racul își dorește o relație sigură, iar dacă vei reuși să-l cucerești, cu siguranță, vei rămâne pentru întotdeauna în inima acestui nativ.

Îi plac relațiile convenționale. Deși poate să afișeze la exterior o imagine dură, la interior nativul Rac este un romantic incurabil.

Zodia Rac este caracterizată de o sensibilitate excesivă
Zodia Rac este caracterizată de o sensibilitate excesivă

Omul născut în zodia Rac este tandru, binevoitor, sensibil, plin de fantezie, dornic de liniste. De fapt, trăsătura care definește cel mai bine această zodie este sensibilitatea. Este o fire dominată de sentimente, care își ascultă vocea interioară. Este o fire creativă, cu o imaginație bogată.

Persoane născute în această zodie au o intuiție bine dezvoltată și se întâmplă să aibă presimțiri, care reușesc să îi avertizeze cu privire la diverse lucruri și situații.

Andreea Raicu, Tom Cruise, Petre Roman, Tom Hanks, Lionel Messi sunt câteva dintre celebritățile născute în această zodie.

Caracteristici negative. Care sunt, de fapt, defectele zodiei Rac

Racul este într-adevăr o zodie iubitoare, sensibilă, însă tocmai această sensibilitate îi poate transforma pe cei născuți sub acest semn în persoane vulnerabile.

Firea lor sensibilă îi poate face pe acești nativi să fie ușor de jignit și ranchiunoși. Sigur, cu toții apreciem o persoană grijulie și atentă în viața noastră, dar uneori nativul Rac poate deveni prea sentimental.

Având în vedere că obișnuite să se interiorize, acest lucru îl poate determina să blocheze relațiile cu ceilalți și să devină prea închis în sine.

Imaginația este dezvoltată în cazul nativilor Rac, însă această trăsătură poate să fie o calitate, dar poate trece cu ușurință și pe lista defectelor în cazul în care nu se respectă o anumită limită.

Atunci când are o imaginație mult prea puternică, acest nativ vede pericole acolo unde nu sunt, ajungând astfel să trăiască teama și panica.

Pot fi situații în care nativul Rac se lasă purtat de val și cade. Uneori, are tot felul de toane, iar cei din jur nu știu cum să reacționeze astfel în prezența lor.