Home » Știri » Știri sociale » Mesaje la aniversarea a 20 de ani de căsătorie – 18 idei

Mesaje la aniversarea a 20 de ani de căsătorie – 18 idei

Pană Emanuela / 12.02.2021, 10:54

Unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui cuplu este acela în care cei doi îndrăgostiți își unesc destinele pentru totdeauna: la bine și la rău! Timpul trece, iar ziua nunții este păstrată cu drag în fișetul cu amintiri. Pentru a reînnoi jurămintele, soții sărbătoresc aniversarea căsătoriei în diferite moduri. Bucură-te de ziua specială a celor dragi, fie că-ți sunt părinți, rude sau prieteni, trimițându-le cele mai frumoase urări aniversare.

Mesaje pentru aniversarea a 20 de ani de căsătorie

A venit acea zi mult așteptată din an. Este aniversarea a 20 de ani de căsătorie a unui cuplu. Este o zi care celebrează legătura incredibilă și durabilă dintre soț și soție. Pentru cupluri, orice aniversare a nunții este o realizare grozavă, întrucât se mai adaugă un an la povestea lor de dragoste.

Aniversarea a 20 de ani este considerată „nunta de porțelan“, iar această asociere nu este întâmplătoare. Porțelanul este un material renumit pentru frumusețea sa rafinată, fiind deopotrivă și cel mai valoros tip de ceramică – plăcut la atingere, elegant și delicat.

Pentru a-și dobândi forma și proprietățile, porțelanul necesită mult timp, asemenea unei căsnicii reușite. Doar timpul și mâna unui maestru pot transforma o bucată de lut și mulți aditivi într-o operă de artă. Astfel, 20 de ani reprezintă o perioadă suficient de lungă pentru ca cei doi soți să învețe să se înțeleagă și să se aprecieze reciproc.

În acest moment, relația lor este mult diferită față de ziua memorabilă a nunții, devenind la fel de grațioasă și tandră precum porțelanul. De asemenea, „nunta de porțelan“ mai simbolizează și încrederea și devotamentul.

Citește și: Nunta de hârtie, de argint și de aur. Când se sărbătoresc și de ce se numesc așa

Cele mai inspirate și emoționante 18 urări

Dacă îți dorești să fii mai original și să le transmiți soților mai mult decât cele două cuvinte: „Aniversare frumoasă!“, atunci lasă-te inspirat de urările din rândurile de mai jos, pentru a compune cel mai frumos mesaj.

Cele mai frumoase mesaje pentru aniversarea a 20 de ani de căsătorie
Cele mai frumoase mesaje pentru aniversarea a 20 de ani de căsătorie

1. A avea un motiv de trezire este întotdeauna important în viață. Dar când acel motiv a dormit lângă tine 20 de ani, atunci știi că mariajul tău este unul de succes. Aniversare frumoasă!

2. Nu-mi imaginez cum sunt 20 de ani de conviețuire cu cineva. Dar, văzând starea în care sunteți voi doi, cred că este o experiență uimitoare. La mulți ani împreună!

3. Basmele durează de obicei câteva pagini. N-am văzut niciodată unul care a durat 20 de ani. La mulți ani!

4. Ei spun că toate lucrurile devin plictisitoare după un timp. Totuși, după 20 de ani de căsătorie, voi doi ați dovedit că sunteți o excepție de la această regulă. Felicitari pentru aniversarea casatoriei!

5. În ultimii 20 de ani, amândoi ați găsit ceva mai luminos decât soarele și mai frumos decât luna. Este zâmbetul pe care îl oferiți reciproc în momentul în care vă treziți. Aceasta este comoara pe care o împărtășesc doi și nu ar trebui să o lase niciodată. Aniversare placută!

6. De obicei, un vis se încheie când te trezești, când vine vorba de căsătoria ta, visul nu s-a încheiat nici 20 de ani mai târziu! Felicitari pentru aniversarea casatoriei!

7. A fost o călătorie lungă pe care ați parcurs-o împreună până aici. Sigur ați avut parte de momente frumoase și veți avea în continuare. Vă doresc o aniversare frumoasă și să aveți parte în continuare de tot ce este mai bun și mai frumos în viață pentru că meritați. La mulți ani!

8. Sper ca mariajul vostru  țină o mie de ani. Sunteți un exemplu pentru noi și ca soțiși ca părințiAți făcut totul pentru noi și ne-ați ajutat  fim oamenii care suntem astăzi. Nu există cuvinte prin care  mulțumim pentru totLa mulți ani!

9. Sper ca fiecare an care trece   facă iubiți și mai mult și vă apropie mai mult.  fiți în continuare la fel de fericiți, la fel de îndrăgostițiSunteți un exemplu pentru noi. La mulți ani!

10. Aveți o poveste de dragoste tare frumoasă și ne inspirați pe toți în fiecare zi. Sunteți oameni puternici, devotați și sunt convins/ă că în anii care vor urmă relația voastră va înflori și va fi și mai puternică pe măsură ce trec anii. La mulți ani fericiți împreună!

11. În această lume plină de promisiuni falserelația voastră ne arată  există încă iubire adevărată fiecare dintre noi are un suflet pereche și  merită  faci totul pentru și alături de persoană iubităLa mulți ani!

12. Ziua aceea atât de îndepărtată,
A fost de Domnul binecuvântată.
Ca să trăiți voi mulți ani împreună,
În binele sau răul ce avea să vină.

13. Cu fiecare an care trece, mariajul vostru devine din ce în ce mai frumos, mai puternic, o călătorie în doi care  aduce multe momente frumoase împreunăMeritați tot ceea ce este mai bun. La mulți ani!

14. Într-o zi Dumnezeu a aprins flacăra iubirii în inima voastră iar noi suntem martori că această flacără a rămas aprinsă peste 20 de ani. Aniversare frumoasă!

15. Fie ca dragostea voastră să fie fără sfârșit, la fel ca cercul infinit din verighetele voastre. La mulți ani!

16. Nu știu cum ați făcut-o dar ați reușitSunteți cei mai tariAsta pentru  ați reușit  rămâneți împreună atâția ani, pentru  ați trecut peste orice moment nefericit.  iubesc și sper  aveți parte de mii de alte aniversări împreunăLa mulți ani!

17. Să iubești e magnific. Să fii iubit este extraordinar. Iar să iubești și să fii iubit înseamnă totul. La multi ani fericiți împreună!

18. Fie să aveți mereu cuvinte calde în serile reci, o lună plină în nopțile cele mai întunecate, iar drumul norocului să ajungă întotdeauna la ușa casei voastre.