Home » Știri » Cum stai cu sănătatea în funcție de zodie. Nativii care sunt considerați cei mai puternici

Cum stai cu sănătatea în funcție de zodie. Nativii care sunt considerați cei mai puternici

Violeta Badea / 17.02.2021, 09:43
Cum stai cu sănătatea în funcție de zodie. Nativii care sunt considerați cei mai puternici

Cum stai cu sănătatea în funcție de zodie. Nativii care sunt considerați cei mai puternici. Astrologul Roxana Lușneac a dezvlăluit pentru site-ul impact.ro la ce probleme medicale suntem predispuși în funcție de zodie. Fiecare nativ are imunitatea, nivelul de toleranță a durerii și abilitatea de a se recupera în funcție de poziția Soarelui și de semnul Ascendentului în harta lui personală. În continuare că vom prezenta care sunt predispozițiile generale ale zodiilor.

Cum stai cu sănătatea în funcție de zodie

Chiar dacă nu realizăm uneori, sănătatea este cea mai importantă.  Dacă nu te simți bine, răcești foarte repede și nu ai energie să faci nimic este posibil să ai imunitatea slăbită. De aceea, trebuie să iei în considerare sfaturile astrologilor cu privire la sensibilităţile de sănătate pe care le ai. Nu uita! Un Soare puternic înseamnă un corp puternic. Află la ce probleme de sănătate ești predispus ca să știi ce să faci pentru a le preveni.

Berbec, Leu, Săgetător (Semnele de foc)

Sunt nativii cei mai puternici, au o imunitate solidă și nimic nu poate să-i doboare. Acest lucru se datorează și faptului că merg la medic din timp și fac investigațiile necesare. Sunt inevitabile micile probleme, însă nu se pune problema de ceva grav.

În general, acești nativi iubesc sportul și au o dietă mai sănătoasă pe care o păstrează toată viața. Pentru o și mai bună imunitate Ascendentul acestor nativi trebuie să fie în Berbec, Rac, Leu, Scorpion, Săgetător și Pești.

Astrologul Roxana Lusneac a dezvalui la ce probleme medicale suntem predispusi in functie de zodie
Astrologul Roxana Lusneac a dezvalui la ce probleme medicale suntem predispusi in functie de zodie

Taur, Fecioara, Capricorn (Semnele de pământ)

Nativii acestor zodii trebuie să aibă mare grijă la ceea ce mănâncă și să nu facă excese în niciun fel. Astfel, principalul pericol îl reprezintă sunt substanțele din alimentele procesate, grăsimile, pesticidele din fructele stropite sau alcoolul.

Imunitatea acestor persoane este pusă în pericol doar în momentul în care nu au un stil de viață sănătos. Au mare nevoie să-și creeze un program pe care trebuie să-l respecte, iar acesta trebuie să includă și sport. În cazul în care își formează o astfel de disciplină în fiecare zi sunt mai puternici și se pot recupera mai ușor chiar decât semnele de Foc.

Gemeni, Balanță, Vărsător (Semnele de aer)

Cei născuți sub aceste semne zodiacale sunt predispuși la diverse boli. În primul rând trebuie să acorde o mare importanță sistemului nervos și respirator. În al doilea rând, fiind semne de aer, trebuie să fie atenți la bolile contagioase: viruși sau diverse alergii.

În al treile rând, mare atenție la sistemul circulatoriu: diabet, migrene sau oscilații de tensiune. Un mare avantaj al acestor nativi este acela că au puterea de a se vindeca foarte repede. Sunt firi puternice și nu le stă în caracter să se plângă la cea mai mică problemă.

Rac, Scorpion, Pești (Semne de apă)

Nativii acetor zodii sunt predispuși la boli care implică sistemul osos, articulaţiile, dinţii, părul sau unghiile. De asemenea, sistemul nervos trebuie ținut într-o stare bună. Altfel, veți avea probleme cu imunitate și implicit veți fi mai sensibili la răceli, contactarea virușilor sau a bacteriilor. Avantajul este că sunteți persoane ambițioase și capabile să vă impuneți un stil de viață sănătos.