Home » Life & Style » Horoscop Urania 13 – 19 februarie 2021. Principalele previziuni astrale. Zodia care câștigă bani mulți

Horoscop Urania 13 – 19 februarie 2021. Principalele previziuni astrale. Zodia care câștigă bani mulți

Nechifor Ioana / 12.02.2021, 18:48
Horoscop Urania 13 – 19 februarie 2021. Principalele previziuni astrale. Zodia care câștigă bani mulți

Horoscop Urania 13 – 19 februarie 2021. O nouă săptămână, noi previziuni astrale pentru nativii zodiacului. Soarele intră în zodia Peștilor, pe 18 februarie, unde va rămâne până pe 20 martie, iar efectele se vor resimți diferit pentru fiecare nativ în parte. Unii vor fi susținuți din punct de vedere financiar, alții în schimb pe plan personal, în relațiile cu familia. Află care sunt principale previziuni astrale din materialul următor!

Horoscop Urania 13 – 19 februarie 2021

Horoscop Urania 13 – 19 februarie 2021, realizat pentru ziarul Libertatea, prezintă principalele situații cu care se vor confrunta nativii zodiacului în această săptămână. Ce ar trebui să evite, care sunt aspectele cheie care îi pot ajuta în acest interval, dar și multe alte informații concludente în articolul următor!

Unii întâmpină situații conflictuale la locul de muncă, alții se apropie mai mult de familie și preferă să se preocupe de lucrurile ce țin de partea spirituală.

Care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, descoperă mai jos!

Horoscop Urania 13 – 19 februarie 2021
Horoscop Urania 13 – 19 februarie 2021

Horoscop Urania Berbec

Perioada 13-19 februarie 2021 se anunță pentru Berbeci a fi una tensionată. Cel puțin asta reiese dacă luăm în calcul relațiile cu prietenii, unde se pot ivi neînțelegeri. Discuțiile pot lua naștere de la teme bănești, mai ales dacă nativul Berbec are afaceri cu aceștia și sunt implicați banii.

Intrarea Soarelui în zodia Peștilor, în ziua de 18 februarie, unde va rămâne până pe 20 martie, îi poate face pe nativii Berbec să treacă printr-un zbucium interior, să aibă trăiri marcate de nostalgii,
sensibilitate, euforie, emoții intense.

Din 19 februarie, Luna va activa sectorul comunicării, ceea ce îi va determina pe acești nativi să se exprime nestingheriți.

Horoscop Urania Taur

Începutul acestei perioade poate să fie marcat pentru nativii zodiei Taur de trăiri interioare intense. Ecoul unor episoade din trecut se poate resimți acum și îi poate consuma pe aceștia sufletește.
Nativii pot resimți astfel acele slăbiciuni personale cu care s-au confruntat în acele momente.

Intrarea Soarelui în zodia Peștilor, de pe 18 februarie până pe 20 martie, le străbate sectorul relațiilor de prietenie.  Este posibil ca Taurii să revină în contact cu vechi cunoștințe, cu care au întrerupt legătura dintr-un motiv sau altul. Sunt bine aspectate momente plăcute petrecute alături de prieteni, sentimente ca sinceritatea și onestitatea.

Horoscop Urania Gemeni

Intrarea Soarelui în zodia Peștilor, de pe 18 februarie, care va ține până pe 20 martie, străbate în cazul nativilor din zodia Gemeni sectorul funcției și al succesului.  Acești nativi sunt susținuți astral și primesc energia necesară de la Soare pentru a face față încercărilor care le apar în cale.

Din 19 februarie, gemenii se bucură din plin de degajare interioară, ceea ce le permite să-și dea frâu liber imaginației și creativității. Au parte de inspirație, intuiție și reușesc să găsească soluții salvatoare pentru diverse situații.

Horoscop Urania Rac

În prima parte a intervalului menționat, nativii zodiei Rac au preocupări de ordin spiritual. Aceștia caută satisfații de ordin sufletesc.

Intrarea Soarelui în zodia Peștilor străbate sectorul profesional și le oferă susținere nativilor în domeniul în care activează și pentru care s-au pregătit. Astfel, nativii dau dovadă în această perioadă de inițiativă și de dorința de a trece la treabă.
Cei mai avantajați sunt nativii care au avut un obiectiv/țel clar formulat, dar din diverse motive nu au reușit până acum să-l pună în aplicare.

Horoscop Urania Leu

Anumite momente îi determină pe nativii zodiei Leu să se delimiteze de unele situații și să se manifeste vehement față de persoanele care trec măsura. Este posibil ca, în aceste zile, nativii să ia decizii radicale, fie pe plan personal, fie pe cel profesional, iar unele relații să ia sfârșit, fiind vizate certurile, despărțirile sau ostilitățile publice.

Intrarea Soarelui în zodia Peștilor îi determină pe Lei să schimbe tactica în ceea ce privește câștigurile financiare. Apar noi condiții de care trebuie să țină cont în demersurile lor de ordin financiar.

Horoscop Urania Fecioară

Unele momente și discuții de la începutul intervalului îi pot determina pe nativii Fecioară să se confrunte cu stres, să se enerveze și să se consume. Intrarea Soarelui în zodia Peștilor oferă un tranzit bun asupra relațiilor, dându-le un suflu blând, calm, iar efectele se vor resimți asupra relațiilor personale, profesionale. Conflictele existente se pot atenua.

Din 19 februarie, problemele de sănătate se pot resimți de pe urma presiunilor exterioare.

Horoscop Urania Balanță

Nativii Balanță pot avea parte de tensiuni în această săptămână, care iau naștere mai cu seamă de pe urma unei întâlniri sau a unei vești cu privire la un aspect financiar. Ei vor simți că lucrurile merg în defavoarea lor.

Intrarea Soarelui în zodia Peștilor, de pe 18 februarie până pe 20 martie, străbate sectorul sănătății, iar Balanțele vor avea parte de o stare de bine în general, de relaxare. Sunt binevenite în această perioadă tratamente naturiste, proceduri alternative, organismul fiind receptiv la astfel de remedii și proceduri.

Horoscop Urania Scorpion

Trăiri intense, emoții, sentimente care îi pot consuma sufletește pe nativi zodiei Scorpion. La locul de muncă pot avea parte de discuții și situații care le amplifică starea de stres.

Intrarea Soarelui în zodia Peștilor traversează sectorul vieții sentimentale, iar Scorpionii vor simți nevoia să de a trăi din plin bucuria unei relații sufletești, mai noi sau mai vechi, arată previziunile Urania.

Din 19 februarie, atenția nativilor se mută pe zona financiară și, posibil, să inițieze un demers cu o astfel de miză.

Horoscop Urania Săgetător

Stres, oboseală, tensiuni. Astfel de trăiri sunt anunțate pentru nativii zodiei Săgetător în prima parte a intervalului, când pot avea discuții în contradictoriu cu colegii sau șefii la locul de muncă.
Aceste momente se vor resimți pe partea de sănătate, care va evolua în funcție de starea de dispoziție a nativului. Ei se vor simți obosiți și se vor concentra cu greu la sarcinile legate de muncă.

Intrarea Soarelui în zodia Peștilor traversează sectorul relațiilor de familie, iar Săgătătorii vor manifesta gânduri bune față de părinți, de cămin, dor de cei dragi, de casă. Mare atenție ar trebui să aibă Săgetătorii la sectorul comunicării, la dialogurile cu cei dragi și la felul în care se pune problema, întrucât întâlnesc tot felul de provocări și surprize care nu sunt tocmai plăcute.

Horoscop Urania Capricorn

Soarele intră, pe 18 februarie, în zodia Peștilor, iar evenimentul astral se va resimți asupra sectorului comunicării. Nativii Capricorn se vor arăta mai buni, mai înțelegători, mai amabili
în relațiile cu membrii familiei, prietenii sau vecinii.

Capricornii mânuiesc cu brio arta comunicării, având acces la informații utile. Găsesc explicațiile necesare și o abordare adecvată asupra situației în care se află.
Reușesc astfel să-și susțină interesele cu mare succes.

Horoscop Urania Vărsător

Sunt nerăbdători, agitați și se dovedesc extrem de dificili și obositori atunci când vine vorba de comunicare în această săptămână. Fac interpretări exagerate, iar în realitate informațiile nu sunt deloc așa cum le prezintă ei. Reacții temperamentale, care nu își au rostul.

Pe 18 februarie, Soarele intră în zodia Peștilor, semn în care va sta până pe 20 martie, iar acest aspect astral le traversează casa banilor. Sectorul financiar este aspectat pozitiv pentru nativii Vărsător.

Horoscop Urania Pești

Nativii zodiei Pești se dovedesc reticenți la ideile, informațiile pe care le primesc în această săptămână, care nu sunt neapărat în concordanță cu convingerile lor. În cazul celor celor tineri, astfel de discrepanțe pot să apară în relația cu profesorii.

Intrarea Soarelui în zodia Peștilor, de pe 18 februarie până pe 20 martie, străbate sectorul activităților, ceea ce le oferă susținere acestor nativi pe toate planurile.

În continuare, Peștii ar trebuie să ia în seamă impulsurile sufletești care îi ajută astfel să ajungă pe direcții noi de viață, în ideea de a se apropia cât mai mult de
propriul destin.