Home » Știri » Dieta Lidiei Fecioru. Cum a reușit să dea jos 30 de kg într-un timp scurt. Secretul transformării ei e simplu

Dieta Lidiei Fecioru. Cum a reușit să dea jos 30 de kg într-un timp scurt. Secretul transformării ei e simplu

Violeta Badea / 26.01.2021, 12:28
Dieta Lidiei Fecioru. Cum a reușit să dea jos 30 de kg într-un timp scurt. Secretul transformării ei e simplu

Dieta Lidiei Fecioru. Cum a reușit să dea jos 30 de kg într-un timp scurt. Secretul transformării ei e simplu. Pe Lidia Fecioru o cunoaște toată lumea datorită aparițiilor pe care le are la postul de televiziune Antena 3. Aceasta este extrem de aprecitaă și iubită de public pentru remediile naturiste pe care le promovează. Lidia Fecioru afișează o siluetă demnă de invidiat, transmite pozitivitate și energie, dar puțini sunt cei care știu că, în trecut, a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus.

Dieta Lidiei Fecioru

Bioenergoterapeutul a luat decizia de a slăbi după ce a avut o serie de discuții cu soțul său, de care înte timp a și divorțat. Aceste jigniri au motivat-o și a reușit să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme într-un timp record. Astăzi este la fel de slabă, plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze.

Femeia a devenit un exemplu pentru majoritatea doamnelor și domnișoarelor care se confruntă cu aceste probleme. În prezent, Lidia Fecioru cântărește undeva la 60 de kilograme și se menține în formă. Bioenergoterapeutul a dezvăluit care este secretul acestei siluete, o rețetă extrem de simplă pentru un corp perfect și un organism sănătos.

Lidia Fecioru are o silueta perfecta
Lidia Fecioru are o silueta perfecta

Cum a reușit să dea jos 30 de kg într-un timp scurt

Lidia Fecioru a mărturisit secretul în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, difuzată la postul de televiziune Antena 3. Bioenergoterapeutul este invitată permanent, alături de numerologul Mihai Voropchievici. Aceasta i-a uimit pe toți când a spus ca nu a fost întotdeauna slabă, deoarece are un corp tras prin inel și n-ai spune niciodată că a fost altfel. Lidia Fecioru a reușit performanța de a slăbit nu mai puțin de 30 de kilograme în aproximativ șapte luni.

„Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă. Spuneam că am doar 62 de kilograme, restul sunt sexualitate și carismă. Am început să mă iubesc și am slăbit. Am îmbrăcat o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine”, a dezvălui ea, în cadrul emisiunii.

Zis și făcut, așa a ajuns Lidia Fecioru să dea atâtea kilograme jos, cu multă ambiție și sacrifiu. Cei care s-au confruntat cu asta, știu foarte bine cât de greu este să slăbești, iar să te menții este de două ori mai dificil. De la 90 de kilograme, a ajuns la 60 și a învățat să se iubească mai mult. Bioenergoterapeutul a descris pe larg ce fel de dietă a ținut și care este secretul.

”Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc. Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe. Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, amăruie, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apă chioară”, a mărturisit Lidia Fecioru acum câțiva ani într-un interviu.