Home » Life & Style » Timp liber » 5 lucruri pe care să nu le dai cu împrumut niciodată. Cum îți pot schimba viața în caz contrar

5 lucruri pe care să nu le dai cu împrumut niciodată. Cum îți pot schimba viața în caz contrar

Violeta Badea / 07.04.2021, 16:13
5 lucruri pe care să nu le dai cu împrumut niciodată. Cum îți pot schimba viața în caz contrar

5 lucruri pe care să nu le dai cu împrumut niciodată. Cum îți pot schimba viața în caz contrar. Generozitatea se învaţă din copilărie. Fiecare părinte își educă copilul să împartă lucrurile cu ceilalți, dar specialiștii atrag atenția că acest obicei ar putea să aducă ghinionul. În acest material veți afla care sunt cele cinci lucruri pe care nu trebuie să le împrumuți niciodată.

5 lucruri pe care să nu le dai cu împrumut niciodată

Știm cu toții că nu este bine să împrumutăm anumite obiecte care țin de igiena personală, dar mai există o listă de lucruri care îți aduc o serie de probleme și eșecuri. Numerologul, Mihai Voropchievici, a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, difuzată de postul de televiziune Antena 3, despre cele cinci obiecte care nu ar trebui împrumutate niciodată.

„Superstițiile astea sunt lucruri verificate de noi, transmise pe cale orală. Unii le cred, alții nu le cred și le cred abia când li se întâmplă”, a precizat cunoscutul numerolog.

De ce se întâmplă acest lucru? Ei bine, aceste lucruri se pare că poartă cu ele energii deosebit de puternice, pe care nu este indicat să le transferăm de la unii la alții. Tocmai de aceea, specilistul le recomandă tututror să încerce să evite generozitatea în asemenea momente.

Mihai Voropchievici a dezvaluit care sunt cele cinci lucruri pe care nu e bine sa le imprumuti niciodata
Mihai Voropchievici a dezvaluit care sunt cele cinci lucruri pe care nu e bine sa le imprumuti niciodata

1. Sarea

Mihai Voropchievici spune că este interzis să împrumutăm sarea, indiferent de pretext. Acest aliment reține foarte bine energiile negative. În același timp, sarea este și cel mai bun captator de energii pozitive și transmite foarte bine informațiile. Alimentul acesta poate fi folosit cu succes la curățarea casei, dar și la curățarea unei bijuterii.

Specialistul avertizează că nu este bine să dăm sare din casă. Dacă ai făcut acest lucru, atunci se consideră că ai renunțat la energia locuinței, mai exact la energia ta. De asemenea, dacă primești sare te poți alege cu negativitate și lucruri nedorite. În cazul în care vecinii vă cer sare, le puteți da numai în dar.

2. Vase sau tacâmuri

Nu este recomandat să împrumutăm ustensilele de bucătărie, deoarece putem primi energii negative. Cel mai bine este bine să eviți să dai lucruri precum: pahar, cană, lingură sau tigaie.

„Soția a dat unei vecine o cratiță uriașă în care facem gemurile și dulcețurile. Ne-a adus-o afectată, ne-a lipit-o. Ca dovadă, că îți poate trimite înapoi și acea negativitate de care vorbim.”, a mărturisit Mihai Voropchievici.

3. Haine sau bijuterii

Numerologul spune că nu este bine să oferim obiectele personale. De exemplu, dacă primiți o haină de la o rudă apropiată este mai bine să oferiți ceva în schimb, deoarece hainele vin cu niște energii negative. De asemenea, dacă doriți să-i oferiți cuiva haine este mai bine să le dăruiți de tot.

4. Mătura

Probabil sună puțin ciudat, dar acest obiect destul de banal se încarcă cu cele mai multe energii. Se spune că exact câte  fire de păi sau de plastic sunt în matură, atâtea rele sau energii negative se strâng acolo. La fel ca și în cazul celorlalte lucruri, dacă dai o mătură, trebuie oferită de tot.

5. Pâinea

Pâinea se oferă fără colțuri, deoarece acestea semnifică bunăstarea. Dacă vrei să oferi pâinea cuiva, numerologul recomandă dăruirea miezului de pâine.