Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop aprilie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Cerere în căsătorie pentru această zodie

Horoscop aprilie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Cerere în căsătorie pentru această zodie

Violeta Badea / 30.03.2021, 11:54
Horoscop aprilie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Cerere în căsătorie pentru această zodie

Horoscop aprilie 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Cerere în căsătorie pentru această zodie. Luna aprilie vine cu vești excelente pentru unele zodii! Mercur intră în Berbec pe 3 aprilie și o nouă lună în Berbec are loc pe 11 aprilie, iar acest lucru aduce energie pozitivă, poftă de viață, iubire, bani și sănătate. În continuare veți afla ce mesaje transmit astrele.

Horoscop aprilie 2021, făcut de Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii  „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, previziunile astrelor pentru cea de-a patra lună a acestui an. Se întrevăd surprize plăcute, noroc la bani, dar și în dragoste. O zodie urmează să fie cerută în căsătorie! Iatăce vești ne aduce cunoscutul numerolog.

Horoscop aprilie 2021
Horoscop aprilie 2021

Berbec

Se anunță o lună plină de iubire pentru nativii născuți în zodia Berbecului. Dacă sunteți burlaci e un moment prielnic pentru cuceriri. Dacă aveți deja o relație stabilă, atunci e un moment bun să vă arătați dragostea față de partener, să oferiți cadouri sau să călătoriți.

Taur

Taurii sunt foarte activi în luna aprilie. Se anunță schimbări majore acasă, iar cele mai multe vor avea loc în prima jumătate a lunii. Sunt veseli, energici și optimiști, iar acest lucru îi va face o prezența și mai plăcută între prieteni, dar și la locul de muncă. Vă puteți bucura de mici excursii sau anumite evenimente.

Gemeni

În această lună reușiți să finalizați anumite proiecte și veți avea parte de un salt rapid. Posibil o avansare la locul de muncă. La capitolul dragoste nu stați la fel de bine. Veți avea discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, dar lucrurile se vor aşeza curând, însă este nevoie de foarte multă multă răbdare.

Rac

Racii au parte de energie, imaginație și dau totul la locul de muncă. Reușesc să rezolve anumite situații și obțin o sumă de bani. La mijlocul lunii este posibil să apară noi oportunități de a călătorii cu prietenii. Astrele vă recomandă să profitați de aceste ocazii, deoarece nu vă veți mai întâlni cu astfel de șanse prea curând.

Leu

Pentru Leu este luna iubirii. Veți petrece momente minunate alături de persoana iubită și este posibil să apară o cerere în căsătorie. Este luna dragostei, a optimismului și a speranței. Încercați să vă bucurați de aceste clipe frumoase.

Fecioară

În această lună veți cunoaște oameni importanți, care vă pot ajuta în carieră. Veți face tot posibilul să evoluați fie la actualul loc de muncă, fie în altă parte. Este o lună de sacrificiu, dar roadele se vor vedea în viitor. Tot efortul de acum va fi răsplătit.

Balanță

În această lună trebuie să aveți mare grijă la sănătate! Mergeți la medic, faceți analize dacă aveți vreo durere, nu ignorați nicio problemă! De asemenea, nu se anunță o perioadă bună pentru împrumuturi, astrele vă recomandă să economisiți și să nu cheltuiți mai mult decât este cazul.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte ambițioși în luna aprilie și simt nevoie de a se impune. Vreți să rezolvați anumite situații de la locul de muncă și veți reuși să găsiți soluția. De asemenea, vă doriți să schimbați anumite lucruri prin casă, să cumpărați ceva sau să renovați.

Săgetător

Nativii născuți în zodia Săgetătorului au nevoie de foarte multă relaxare. Aceștia sunt foarte tensionați, deoarece se tem pentru starea de sănătate a unei persoane dragi. Astrele vă recomandă să nu mai aveți gânduri negative și să vă odihniți pentru că acea persoană se va bucura de o sănătate excelentă.

Capricorn

Capricornul are o lună excelentă pe toate planurile. Va avea parte de un câștig financiar și va fi foarte lăudat la locul de muncă. În viața personală vor încerca să își surprindă partenerul de viață cu mici gesturi romantice, cu mici ieșiri, dorind să iasă din rutină și să petreacă momente frumoase alături de cei dragi.

Vărsător

Vărsătorii s-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. În ceea ce privește relația de cuplu, vor simți nevoia de a se implica mai mult, vor petrece mai mult timp cu persoana iubită și vor încerca să comunice mai mult decât au făcut-o până acum.

Pești

Luna aprilie vine cu o suită de schimbări majore, dar aveți grijă să nu cheltuiți foarte mulți bani pentru că bugetul este destul de subțire în această perioadă. Spre sfârșitul lunii aprilie văveți rotunji veniturile astfel încât să nu mai fiţi obligaţi să faceţi economii. În cuplu totul este excelent, se pare că ați găsit cheia: comunicarea.