Home » Life & Style » Horoscop Urania 6 – 12 martie 2021. Previziuni astrale. Dă norocul peste această zodie

Horoscop Urania 6 – 12 martie 2021. Previziuni astrale. Dă norocul peste această zodie

Nechifor Ioana / 05.03.2021, 17:53
Horoscop Urania 6 – 12 martie 2021. Previziuni astrale. Dă norocul peste această zodie

Horoscop Urania 6 – 12 martie 2021. Principalele previziuni astrale pentru fiecare nativ al zodiacului. Provocări, emoții intense, discuții solicitante, câștiguri financiare mari. Asta se anunță în mare pentru următoarea perioadă. Care vor fi nativii mai norocoșii, dar și care sunt aspectele esențiale pe care e bine să le cunoaștem despre acest interval, puteți descoperi în materialul de mai jos!

Horoscop Urania 6 – 12 martie 2021. Ce previziuni sunt anunțate pentru zodii

Horoscop Urania,  realizat pentru perioada 6 – 12 martie 2021, redat de ziarul Libertatea, arată principalele aspecte astrale ale acestei perioade.

Sunt nativi care se bucură de concretizarea unor proiecte mult visate pe plan profesional, alții au noroc pe plan financiar și atrag banii ca pe un magnet. Unii nativi pot avea parte de o întâlnire minunată cu o persoană specială, cu care poate lega într-un timp relativ scurt o relație emoțională intensă.

Horoscop Urania 6 – 12 martie 2021
Horoscop Urania 6 – 12 martie 2021

Găsiți în materialul următor aspectele relevante din punct de vedere astral pentru fiecare zodie în parte! Vezi horoscopul de la Urania pentru intervalul 6 – 12 martie 2021!

Horoscop Urania Berbec

Intervalul 6 – 12 martie 2021 debutează pentru nativii Berbec cu dorința de schimbare. Indiferent că este vorba despre planul personal sau cel profesional.

Situații tensionate se pot întâlni la locul de muncă, acolo unde nativii acestei zodii sunt sfătuiți să se înarmeze cu răbdare și calm pentru a depăși unele momente, anumite blocaje care se pot ivi.

Săptămâna poate continua cu ipostaze delicate pentru Berbeci, în care ei se pot simți stingheri. În această perioadă pot primi mesaje ce îi pot solicita foarte mult psihic.

Horoscop Urania Taur

Vești mai puțin plăcute pentru nativii Taur la începutul acestei perioade. Informările pot avea în vedere un proces ce are la bază o chestiune de ordin material.

Schimbări se anunță pe plan profesional, în acest interval, pentru acești nativi. Pot avea loc modificări care vizează revizuirea majoră a statului lor oficial. Unii nativi pot avea noi obiective, în contextul unor conjucturi mai puțin comode, dar și anumite limitări.

Între 11 și 12 martie 2021, semnul Peștilor își lasă amprenta asupra relațiilor de prietenie. Sunt aspecte astrale bune pentru tauri, care se pot bucura de solidaritatea și bunăvoința prietenilor într-un anumit domeniu din viață. Unii tauri au norocul de a da peste omul potrivit la momentul potrivit. Sunt șanse mari ca aceștia să dea curs unui proiect mult visat cu ajutorul unei persoane oneste.

Horoscop Urania Gemeni

Nativii zodiei Gemeni pot începe acest interval ușor iritați, vulnerabili. Starea se datorează discuțiilor cu anumiți interlocutori sau se poate naște de pe urma unor speculații lansate, răstălmăcirii de adevăr.

Nativii Gemeni pot aborda soluții neobișnuite care să-i ajute să-și atingă țelul dorit, respectiv să concretizeze un proiect mult dorit, un ideal.

În intervalul 11 – 12 martie, sectorul carierei este foarte bine aspectat, ei primind susținere în fața unui colectiv sau se pot bucura de inițiative bune, inedite.

Horoscop Urania Rac

În prima parte a intervalului, nativii Rac pot afla informații noi cu privire la sectorul sănătății. Pot fi vești care vizează sectorul locomotor, sectorul respirator sau sectorul arterial.

Pe plan profesional, anumite avertismente pot ajunge la nativi Rac cu privire la locul acestora de muncă sau măsuri care fac referire la viitorul lor statut.

Începând din prima parte a zilei de 11 martie până pe 12 martie, nativii se bucură de creativitate, idei bogate, inițiative.

În tot acest interval, racii pot fi ispitiți cu diverse propuneri financiare, însă aceștia nu trebuie să accepte tot felul de combinații, mai ales dacă simt că nu dețin controlul asupra lor.

Horoscop Urania Leu

Intervalul menționat debutează pentru nativii zodiei Leu cu dorința de schimbare, care se poate manifesta fie pe plan perfesonal, fie pe cel profesional.

În marte parte aceștia simt nevoia de a se afirma, de a se pune în valoare. Poate fi vorba de o competiție sau de noi provocări.

Leii au tendința de a acționa, în această perioadă, agresiv, vehement, în situația în care în joc intră o chestiune profesională care ar putea fi pusă la îndoială de către cei care vor să-i vadă în dificultate.

Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Leu

Între 11 martie, după ora 11:44, până pe 12 martie, nativii leu se pot simți de parcă a dat norocul peste ei. Pot intra în posesia unei moșterniri, pot câștiga mari sume de bani, cadouri cu o valoare deosebită. Așadar, în acest interval, se pot produce mari evenimente pe plan financiar, care este foarte bine aspectat.

Horoscop Urania Fecioară

Prima parte a acestei perioade poate aduce pentru nativii Fecioară o stare de tensiune. Sunt anunțate animozități care pot avea loc între membrii mai în vârstă ai familiei și cei care sunt intrați în familia respectivă prin căsătorie.

Tot în acest interval nativii Fecioară se mai pot lovi de modificări pe plan profesional. Poate să fie vorba de modificarea programului de muncă, sarcini noi sau o nouă funcție.

Între 11 martie, de la ora 11:44, până pe 12 martie, sectorul comunicării este foarte bine aspectat, ceea ce îi poate ajuta pa nativii zodiei Fecioară să soluționeze anumite discuții, care au rămas neîncheiate, cu partenerul de viață sau se pot relua discuții cu partenerii de afaceri. Cu acest prilej se poate ajunge la o înțelegere, se pot estompa anumite divergențe.

Horoscop Urania Balanță

Nativii zodiei Balanță sunt preocupați în această perioadă să găsească o soluție care să-i ajute să se afirme, să iasă din monotonie. Își doresc să își îndeplinească dorințele, să se simtă liberi de constrângeri, să evolueze din punct de vedere spiritual, să trăiască emoții la cote înalte.

Între 11 martie, după ora 11:44, până pe 12 martie, nativii se pot bucura de calm, liniște pe plan interior, bucurii de pe urma unor terapii.

Unii nativi ar putea să cunoască noutăți pe plan profesional. Ar putea să fie vorba de o promovare, recunoaștere a unui merit. Se pot bucura de noroc în orice abordare profesională, care poate să reprezinte începutul unei etape de împlinire de-a lungul verii anului 2021, dar și în 2022.

Horoscop Urania Scorpion

Noua săptămâna le poate aduce nativilor Scorpion discuții ce țin de chestiuni financiare. De altfel, pot avea loc evenimente ce își vor lăsa amprenta asupra relațiilor cu părinții.

Între 11 și 12 martie, sectorul afectiv este foarte intens, ceea ce le va da posibilitatea scorpionilor să trăiască intens, având parte de tot felul de momente speciale care țin de emoții și bucurii.

Unii nativi pot câștiga la jocurile de noroc. Mari bucurii se anunță pe plan emoțional. Scorpionii au șansa să întâlnească o persoană, care se va dovedi un adevărat balsam pentru sufletul lor.

Horoscop Urania Săgetător

Primele zile ale intervalului menționat îi găsește pe nativii Săgetător într-o stare bună, în care debordează de energie. Sunt pozitivi, motivați, iar efectele se observă pe plan profesional, unde se bucură din plin de randament.

Reușeșc să găsească soluții bune, chiar și atunci când partenerii loc, de viață sau de proiect, nu le acceptă cu ușurință argumentele.

Între 11 martie, după ora 11:44, până pe 12 martie, săgetătorii au parte de ipostaze bune în relația cu părinții. Se bucură de spor în casă, buni de valoare mică sau medie care le pot intra în casă.

Horoscop Urania Capricorn

În primele zile ale intervalului, risc de accidente minore în cazul nativilor Capricorn, care se pot produce acasă, la locul de muncă sau prin practicarea anumitor exerciții fizice. Vizate sunt zonele umăr, braț, antebraț.

Surprize plăcute pot avea loc pe plan financiar, ca urmare a unei renegocieri de salariu și statut, schimbare a programului sau poate veni de pe urma încasării rezultatelor obținute din muncă. Între 11 și 12 martie, discuții relaxante pentru nativii zodiei Capricorn, prin intermediul cărora pot să ajungă în posesia unor informații utile sau pot primi sfaturi înțelepte.

Horoscop Urania Vărsător

Numeroase discuții la începutul acestei săptămâni, necesare pentru ca nativii Vărsător să pună la punct anumite aspecte ce țin de abordarea socială a unor relații de prietenie. Preocupări majore pentru vărsători în rezolvarea temelor ce țin de viața cotidiană.

Nativii Vărsători sunt concentrați asupra transformării lor în ceea ce privește gândirea și stilul de viață. Pentru asta vor lua în calcul renunțarea la soluțiile comode care nu i-au adus până acum la satisfacția dorită.

Între 11 și 12 martie, nativii se pot bucura de un câștig financiar sau pot rezolva o temă financiară care până acum era în neregulă.

Horoscop Urania Pești

Zile bune pentru nativii Pești. Unii dintre ei reușesc să se facă remarcați, desfășoară activități profesionale care au mare impact la public. Sunt anunțate vești, informații în acest interval care le pot schimba radical impresia despre cineva sau care se dovedesc esențiale pentru existența acestor nativi.

Între 11 martie, după ora 11:44, până pe 12 martie, peștii primesc susținerea necesară pentru a ieși din umbră, pentru a se pune pe treabă și a nu mai amâna lucrurile importante. Situații favorabile care pot fi valorificate diferit pentru fiecare nativ, ținând cont de vârsta, mediul în care se află și rolul pe care îl joacă în societate.