Home » Life & Style » Ce noroc ai în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Incredibil ce se spune despre cei născuți pe 13

Ce noroc ai în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Incredibil ce se spune despre cei născuți pe 13

Nechifor Ioana / 31.03.2021, 19:52
Ce noroc ai în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Incredibil ce se spune despre cei născuți pe 13

Ce noroc ai în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Ținând cont de acest aspect simplu se poate stabili evoluția pe care o persoană o are pe planul personal. Numerologia ne oferă informații esențiale despre destinul și trăsăturile unui individ. Astfel, având în vedere acest lucru, în material următor, poți descoperi ce noroc ai în dragoste și cu cine ai compatibilitate bună! Detalii esențiale care au la bază doar ziua nașterii. Vezi mai jos cum îți merge pe plan sentimental și cu cine te potrivești cel mai bine!

Ce noroc ai în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Voropchievici oferă răspunsuri esențiale

Ce noroc ai în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Informații concludente care sunt dezvăluite de ziua nașterii. Nu sunt importante anul și luna nașterii, ci doar ziua.

Astfel, specialist în astrologie și numerologie – Mihai Voropchievici a analizat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 șansele pe care o persoană le are în dragoste ținând cont de un criteriu simplu.

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Este important de precizat faptul că acestea sunt detalii generale, iar pentru a obține detalii personalizate este necesar să se facă, spre exemplu, o astrogramă individuală cu datele necesare.

Spune-mi în ce zi te-ai născut, ca să-ți spun cum îți merge în dragoste

Cei născuți pe 1 nu sunt deloc adepții dragostei la prima vedere. Cu toate astea, însă, ei se îndrăgostesc destul de repede. De-a lungul vieții aceste persoane pot avea 4 eșecuri în dragoste.
În ceea ce privește compatibilitatea, cei născuți pe 1 se potrivesc de minune cu cei care sunt născuți în zilele 1, 10, 19 și 28.

Persoana născută în ziua de 2 este mai degrabă o fire cerebrală, analitică, romantică. Înainte de a ajunge într-o relație, cei născuți pe 2 analizează foarte bine persoana respectivă. Se spune că în timpul vieții pot avea până la 4 eșecuri în dragoste. Ei au compatibilitate bună cu persoanele născute pe 2, 20 și 29.

Atunci când vine vorba despre persoanele născute în ziua de 3, putem să spunem că acestea au mare grijă în alegerea partenerului.
Și asta pentru că fac tot posibilul să aibă alături persoana ideală. Nu urmează anumite reguli, tipare. Ar putea face pereche bună cu cineva născut pe 3, 21 sau 30.

Cei născuți în ziua de 4 iubesc cu pasiune și fac tot ce le stă în puteri să scoată ce e mai bun din perechea lor. În ceea ce privește planul compatibilității, aceștia se potrivesc în special cu persoanele născute pe 13, 22 și 31.

Oamenii care născuți în ziua de 5 sunt de regulă introvertiții. Evit să-și arate adevăratele trăiri și sentimente de teamă să nu devină vulnerabili. Atunci când iubesc, dau dovadă de sentimente înalte și sunt pasionali. Fac pereche bună cu cei născuți în zilele 5, 14 și 23.

Relație de dragoste
Relație de dragoste

Marea lor dorință este să întâlnească dragoste adevărată

Cei născuți în ziua de 6 sunt caracterizați de o fire onestă și loială. În cazul lor, relația de iubire pornește de la relația de prietenie pe care reușesc să o stabilească cu cineva.

În ceea ce privește compatibilitatea, ei sunt compatibili cu cei născuți în 6, 15, 26. De-a lungul timpului pot avea 5 eșecuri în viața amoroasă.

Persoanele a căror zi de naștere este 7 evită să vorbească despre sentimentele lor. Ei preferă să își manifeste dragostea prin semne, nefiind adepții unor astfel de discuții. Probabil le e teamă să spună te iubesc. Au compatibilitate bună cu cei născuți pe 7, 16 și 25.

Oamenii născuți în ziua de 8 cred foarte mult în dragoste, motiv pentru care marea lor dorință este să întâlnească dragostea adevărată. Doar în prezența unei persoane care îi poate iubi la înalta lor valoare ei se pot simți în siguranță. Ei pot avea 3 eșecuri amoroase. În planul compatibilității, pot face o relație frumoasă cu cei născuți pe 8, 17 și 26.

Cei născuți în ziua de 9 obișnuiesc să aibă regrete și părere de rău și asta pentru că ei ajung să înțeleagă dragostea abia după despărțire. Pot avea de-a lungul timpului 4 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu cei născuți în zilele 9, 18 și 27.

Despre cei născuți în 10 se spune că sunt lideri și în amor. Ei pot avea în viață 2 eșecuri sentimentale. Pe planul compatibilității, se potrivesc cu cei născuți în zilele 1, 10, 11, 28.

Iubire, pasiune și romantism

Oamenii născuți în ziua de 11 obișnuiesc să analizeze foarte mult situația înainte de a face primul pas. Au un singur eșec în dragoste. Pot face un cuplu frumos cu cei născuți pe 2, 11 și 29 ale lunii.

Persoanele născute în ziua de 12 sunt firi romantice și obișnuiesc să se implice într-o relație doar dacă sunt foarte îndrăgostiți. Poate acesta este și motivul care îi ajută să aibă un singur eșec în dragoste. Sunt compatibili cu cei născuți pe 12, 21 și 30.

Despre cei care s-au născut în ziua de 13 se poate spune că iubesc cu pasiune. Superficialitatea este departe de ei. Ei pot avea 5 eșecuri amoroase în viață. Se potrivesc bine cu cei născuți pe 4, 13, 22 și 31.

Cei care au venit pe lume în ziua de 14 sunt foarte pasionali și iubesc extrem de puternic. Se poate întâmpla să aibă 3 eșecuri în dragoste. Pe planul compatibilității, se potrivesc cu cei născuți în zilele 5, 14 și 23 ale lunii.

Despre cei născuți în ziua de 15 se spune că infidelitatea nu-i caracterizează deloc. Sunt loiali, onești, iar după ce termină o relație sentimentală obișnuiesc să rămână în relații de prietenie cu foștii parteneri. Ei pot avea de-a lungul timpului 6 eșecuri în dragoste. Cei născuți în zilele de 6,15, 24 sunt oamenii potriviți lor pentru a trăi o frumoasă poveste de dragoste.

Își caută marea dragoste

Cei născuți în ziua de 16 sunt extrem de selectivi atunci când vine vorba de alegerea partenerului de viață. Poate și prin prisma acestui aspect ei reușesc să aibă doar un eșec în amor. Cei născuți în zilele de 7, 16 și 25 au compatibilitate bună cu ei.

Persoanele care s-au născut în ziua de 17 sunt în permamentă căutare, întrucât își doresc foarte mult să găsească marea dragoste.
Pot avea 4 eșecuri în amor. Pe planul compatibilității fac echipă bună cu cei născuți pe 8, 17 și 26.

Cei născuți în ziua de 18 ajung să prețuiască cu adevărat persoana de lângă ei abia după despărțire. Au compatibilitate bună cu cei născuți în zilele 9, 18, 27.

Despre oamenii născuți în ziua de 19 se spune că nu se implică foarte mult în dragoste. Poate din acest motiv o relație încheiată nu le aduce prea multă dezamăgire. Ei au un singur eșec în dragoste. Sunt compatibili cu cei născuți pe 1, 10, 19, 28.

Cei născuți pe 20 sunt de regulă oameni sensibili și obișnuiesc să cântărească foarte mult lucrurile când se află într-o relație.
Pot avea 4 eșecuri. Sunt compatibili cu cei născuți pe cei din 1, 11, 20 și 29.

Câte eșecuri ai în dragoste, în funcție de ziua nașterii

Fire romantică, cel născut pe 21 este convins că a întâlnit persoana ideală atunci când se îndrăgostește. Aceste persoane au un singur eșec și stabilesc compatibilitate bună cu cei născuți pe 3, 12, 30.

Pentru cei născuți pe 22, dragostea este ceva serios, motiv pentru care ei iubesc pătimaș. Adoră surprizele de la parteneri și sunt compatibili cu cei născuți în zilele 4, 13, 22 și 31. Pot avea 5 eșecuri în dragoste.

Cei de pe 23 obișnuiesc să se îndrăgostească repede, însă o relație de lungă durată se poate lega ceva mai greu. Sunt compatibili cu cei născuți pe 5, 14 și 23 și au un singur eșec în dragoste.

Pentru cei născuți în ziua de 24, iubirea se naște firesc și natural ca urmare a unei prietenii. Pot avea o relație frumoasă cu cei născuți pe 6, 15 și 24. Pot avea un singur eșec în dragoste.

Cei născuți pe 25 nu sunt prea vorbăreți în legătură cu sentimentele lor, preferând să arate totul prin intermediul gesturilor și faptelor pe care le desfășoară pentru persoană iubită. Pot avea 2 eșecuri sentimentale. Sunt compatibili cu persoanele născute pe 7, 16, 25.

Cei născuți în ziua de 26 nu obișnuiesc să se implice prea mult într-o relație. Sunt compatibili cu persoanele a căror zi de naștere este 1, 10, 19 sau 28. Pot avea 2 eșecuri în amor.

Compatibilitatea ideală

Cei care au venit pe lume pe 27 preferă să analizeze cu atenție lucrurile înainte de intra într-o relație, iar uneori se poate întâmpla să piardă ocazia apărută. Pot face echipă bună cu persoanele născute în zilele 2, 11, 29 și 20. În viață au un singur eșec în amor.

Cred în dragoste, motiv pentru care nu obișnuiesc să fie prea mult timp singuri. Este vorba despre cei născuți în ziua de 28, care au compatibilitate bună cu cei de pe 8, 17, 26. De-a lungul timpului pot avea 4 eșecuri în amor.

Sentimentele puternice sunt manifestate în dragoste în special de cei născuți în ziua de 29. Aceștia pot forma o relație frumoasă cu cei de pe 5, 15 și 25. Se poate întâmpla să aibă 5 eșecuri în dragoste.

Persoanele născute pe 30 pot avea 4 eșecuri și sunt compatibili cu cei de pe 1, 12, 21 și 30. Aceștia evaluează foarte mult o persoană înainte de a-i oferi o șansă și de a deschide sufletește în fața ei.

Cei născuți pe 31 au compatibilitate bună cu cei de pe 4, 13, 22 și 31. Au un singur eșec. Dragostea nu e un sentiment pe care să-l înțeleagă cu ușurință aceste persoane, care au obiceiul de a rememora relațiile trecute.