Home » Cum să faci orice » Ce e bine să ai mereu în portofel sau în geantă ca să atragi banii. Trucul uimitor, oferit de Lidia Fecioru

Ce e bine să ai mereu în portofel sau în geantă ca să atragi banii. Trucul uimitor, oferit de Lidia Fecioru

Manolică Anca / 05.07.2021, 13:41
Ce e bine să ai mereu în portofel sau în geantă ca să atragi banii. Trucul uimitor, oferit de Lidia Fecioru

Ce e bine să ai mereu în portofel sau în geantă ca să atragi banii. Cui nu i-ar prinde bine nişte bani în plus oricând? Dacă nu eşti mulţumit de situaţia ta financiară şi vrei ca ca viaţa să îți ofere mai mult decât până în prezent, află că există câteva modalităţi care te vor ajuta să atragi banii de partea ta. Iată ce să ţii în portofel.

Ce e bine să ai mereu în portofel sau în geantă ca să atragi banii

Banii și norocul sunt două aspecte la care oamenii s-au gândit din cele mai vechi timpuri. Cu toții ne dorim să avem parte de ele din belșug. Nu degeaba, atunci când cineva strănută îi urăm: noroc! Cât despre bani, indiferent de cât de mulți sau puțini avem, indiferent de poziția sociala, cu siguranță nimeni nu ar refuza să dea norocul peste el și să câștige mai mult.

Așadar, dacă te numeri printre cei care caută constant să atragă banii în viața lor și par a fi epuizat toate metodele, în acest articol vei afla ce e bine să ai mereu în portofel sau în geantă ca să atragi banii. Nu este niciun secret faptul că mulți au probleme financiare sau rate la bancă, însă bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 ce trebuie să ținem în portofel pentru a avea bani tot timpul.

Trucul dezvăluit de Lidia Fecioru

Dintre toate bancnotele oficiale ale România, una singură, se pare, este cea mai puternică. Și dacă gândul ți-a zburat rapid la cea de 200 sau 500 de lei, folosite de bănci, află că nu este vorba despre ele. Conform Lidiei Fecioru, bancnota de 100 de lei este magnetul pentru a atrage alți bani.

Așadar, dacă ești nemulțumit de actuala situație financiară, bioenergoterapeutul ne sfăuiește pe toți să avem mereu în portofel sau în geantă o bancnotă de 100 de lei. „Bancnota de 100 de lei atrage bani”, a spus Lidia Fecioru.

Ce să ai în portofel ca să atragi banii
Ce să ai în portofel ca să atragi banii

Regula când primești bani

În plus, pe lângă trucul cu bancnota de 100 de lei care trebuie să o ai mereu în portofel, Lidia Fecioru mai vine și cu alte sfaturi utile. Dacă primești bani de la cineva, fie că e vorba de salariu, de un împrumut care îți este înapoiat sau un cadou în bani de la rude, nu îi cheltui.

Aceasta susține că, indiferent de cât de multe datorii ai avea, este bine să ppstrezi acei bani primiți cel puțin o noapte în casa ta, în portofel. Acest truc ar aduce „energia banului”.

„Seara nu se dau bani. Se spune că dai bunăstarea din casă”, a mai spus Fecioru.

Un alt truc, susţine bioenergoterapeutul, este ca atunci când nu ai bani, să te plimbi pe străzi de case cu oameni bogaţi. Energia lor se va abate asupra ta. Totodată, pentru a atrage banii de partea ta, trebuie să știi și să spui clar ceea ce vrei. Gândurile noastre sunt cele mai importante şi fac mereu diferenţa. Când ceri ceva, trebuie să ceri foarte strict, fix.