Home » Cum să faci orice » Cele mai frumoase mesaje de apreciere pentru femei. 25 de idei, citate și declarații de iubire prin care să-ți arăți recunoștința

Cele mai frumoase mesaje de apreciere pentru femei. 25 de idei, citate și declarații de iubire prin care să-ți arăți recunoștința

Ileana Mladinoiu / 05.03.2022, 12:00
Cele mai frumoase mesaje de apreciere pentru femei. 25 de idei, citate și declarații de iubire prin care să-ți arăți recunoștința

Viața devine agitată și lucrurile par să se miște cu viteza luminii, așa că trebuie să fim recunoscători celor care își fac timp să-și amintească de tine. De tine ca mamă, soție, bunică, iubită, colegă de muncă etc. Nu există nimic mai frumos decât să-ți exprimi dragostea sau aprecierea pentru jumătatea ta, chiar și atunci când nu există o ocazie specială. Au devenit din ce în ce mai rari bărbații care, printr-un gest frumos, știu că ajută la întărirea legăturilor de dragoste evitând rutina cuplului.

Mesaje de apreciere pentru femei. Cele mai bune idei, citate și declarații de iubire prin care să-ți arăți recunoștința

A fi apreciat pentru orice efort, oricât de mic, îi inspiră pe oameni să meargă mult mai departe. Aveți prieteni, familie, persoane dragi și angajați care vă stau alături de ani de zile și este timpul să le spuneți un simplu „mulțumesc”. Și să o faceți sincer pentru că, așa cum spune Helen Keler (scriitoare nord-americană):

„Cele mai bune și mai frumoase lucruri din această lume nu pot fi văzute și nici măcar auzite, ci trebuie simțite cu inima”.

Mesaje pentru femeia din viața ta

Ești potrivirea perfectă pentru mine și știu asta de prima dată când ți-am văzut chipul frumos. Te iubesc, draga mea!

Frumusețea ochilor și inocența feței tale mă înnebunesc tot timpul. Te vreau în viața mea pentru azi, mâine, pentru totdeauna.

Tu mă faci să mă simt viu în fiecare clipă. Ești motivul din spatele fiecărei bucurii și al fiecărui zâmbet din viața mea. Te iubesc atât de mult!

Dacă ar fi să am o singură dorință, aș cere o viață mai lungă. Numărul de ani destinat să trăiesc pe această planetă ar putea să nu fie suficient pentru a-ți spune cât de mult te iubesc și te apreciez.

M-ai readus la viață și mi-ai deschis ochii la toate lucrurile frumoase pe care mi le oferă viața.

Idei de recunoștință și dragoste pentru mama

Mamă, îți mulțumesc că ești mereu alături de mine. Ai rămas cea mai mare certitudine a mea când credeam că totul s-a prăbușit. Ai fost acolo constant un om puternic, de neclintit, mângâierea mea. Mereu răbdătoare, indulgentă, înțelegătoare, cea mai bună prietenă.

Tu ești ghidul meu, îmi dai mereu curaj. Ești un înțelept tovarăș de viață încă de la nașterea mea. A fost cel mai mare noroc al meu să te am. Ești o mamă minunată, cea mai frumoasă mamă din lume.

Întotdeauna disponibilă pentru copiii tăi, dragă mamă, ești o femeie generoasă și curajoasă. Îți mulțumesc mamă pentru tot ce faci pentru mine, pentru familia ta.

Dragostea mea, tandrețea și recunoștința mea față de tine sunt infinite. Te iubește foarte mult fiica ta dragă/fiul tău drag.

Cu aceste câteva cuvinte tandre de dragoste, aș vrea să-ți mulțumesc, nu numai că mi-ai dat viață. M-ai învățat să iubesc viața. M-ai iubit și ai făcut totul pentru a-mi salva viața amară. Mulțumesc mamă, te iubesc! Ești cea mai bună dintre mame.

Mesaje de apreciere pentru femei. Citate și declarații de iubire
Mesaje de apreciere pentru femei. Citate și declarații de iubire

Mesaje pentru bunică

Bunica mea are ceva ce alte femei nu au, este un trandafir care nu există pe pământ.

Bunicii mele, cu toata dragostea, îi transmit cele mai frumoase gânduri. Sunt extraordinar de norocos/norocoasă să fiu nepotul/nepoata ta.

Îți mulțumim pentru că ai fost o bunica minunată pentru copiii noștri. Le aduci o bogăție umană excepțională și o tandrețe care îi face să crească și să fie fericiți. Alături de tatăl/mama lor, vrem să-ți arătăm toată recunoștința și afecțiunea noastră.

Citate ale personalităților celebre în care se regăsesc femeile

  • „Cea mai strălucită realizare a mea a fost capacitatea de a-mi putea convinge soția să se căsătorească cu mine”. (Winston Churchill)
  • „Știi că nu te pot lăsa să scapi printre mâinile mele. Caii sălbatici nu m- au putut antrena”. (Keith Richards și Mick Jagger)
  • „Știi că ești îndrăgostit atunci când nu mai poți adormi pentru că realitatea este, în sfârșit, mai frumoasă decât visul”. (Dr. Seuss)
  • „Timpul este foarte lent pentru cei care așteaptă. Foarte rapid pentru cei cărora le este frică. Foarte lung pentru cei care se lamentează. Foarte scurt pentru cei care sărbătoresc. Dar pentru cei care iubesc, timpul este etern”. (William Shakespeare)
  • „Dragostea este compusă dintr-un singur suflet care locuiește în două trupuri”. (Aristotel)
  • „Ești cea mai drăguță, cea mai dulce, cea mai tandră și frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată și chiar și asta este o subestimare”. (F. Scott Fitzgerald)
  • „O femeie frumoasă face plăcere ochilor, o femeie bună place inimii. Una este o bijuterie, cealaltă o comoară”. (Napoleon Bonaparte)

Mesaje de apreciere pentru femei dintr-o companie

Vă mulțumim că ne-ați readus zâmbetul tuturor celor din echipă. Ne-a ridicat moralul într-un moment în care aveam cea mai mare nevoie și sperăm că o veți face în continuare.

Atitudinea voastră pozitivă și constantă a făcut mult bine echipei noastre. Vă mulțumim că sunteți aici.

Ați fost întotdeauna primele care ați dat o mână de ajutor. Nu am putea face asta fără voi. De aceea, vă suntem mereu recunoscători și vă apreciem sprijinul.

Am vrut să vă anunțăm că prezența voastră în echipa noastră face toată diferența. Mulțumim pentru că existați!

Rezumând: „Astăzi a fi femeie înseamnă a fi o luptătoare. Înseamnă să fii un supraviețuitor. Înseamnă să accepți să fii vulnerabil și să admiți rușinea, tristețea sau mânia. Este nevoie de mare putere pentru a face asta”. (Lady Gaga)