Home » Cum să faci orice » Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Ce e bine să rostească părinții pentru ajutor și călăuzire

Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Ce e bine să rostească părinții pentru ajutor și călăuzire

Nistor Alexandru / 27.01.2022, 11:03
Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Ce e bine să rostească părinții pentru ajutor și călăuzire

Fără doar și poate, fiecare părinte are grija și se preocupă neîncetat pentru bunăstarea copiilor săi. După cum bine știm, credința în Dumnezeu este foarte importantă, iar în anumite situații, o rugăciune rostită cu smerenie de către părinți poate face minuni pentru copiii lor. Așadar, în următoarele rânduri vă vom prezenta o rugăciune pentru copii, pe care părinții o pot spune ori de câte ori simt nevoia, mai ales atunci când au nevoie de ajutor și călăuzire.

Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Aceasta poate fi rostită de părinți în momentele grele din viață

Copiii noștri înseamnă lumea pentru noi. În calitate de părinți care ne preocupăm fără încetare de viața copiilor noștri, este foarte ușor să devenim îngrijorați de bunăstarea lor. Trebuie să ne amintim faptul că, copiii sunt un dar de la Dumnezeu, iar El dorește ca ei să aibă o viață lungă plină de binecuvântări.

Când ești tentat să-ți faci griji pentru siguranța copilului tău, sănătatea și viitorul lui, cel mai bun lucru de făcut este să rostești o rugăciune, deoarece în aceasta există puterea de a vindeca, proteja și mângâia.

Indiferent dacă copilul nostru este nou-născut, la scoală sau adult, niciodată nu vom înceta să ne facem griji pentru el. Așadar, în rândurile de mai jos ți-am pregătit o rugăciune pentru copii, care te poate ajuta în momentele grele din viață.

Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Ce e bine să rostească părinții
Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Ce e bine să rostească părinții

Rugăciunea părinților pentru copii

Se spune că această rugăciune pentru copii este una foarte puternică, iar părinții o pot rosti ori de câte ori simt nevoia că au nevoie de ajutor sau călăuzire. Iată cum sună rugăciunea pentru copii, potrivit doxologia.ro:

„Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce cu înțelepciunea Ta ai zidit pe om din țărână și ai suflat în fața lui su­flare de viață și, binecuvântându-l, ai zis: creș­teți și vă înmulțiți și um­pleți pământul; iar la Cana Galileii, prin Unul-Născut Fiul Tău, ai bine­cuvântat nunta și deci nașterea de fii, cu multă umilință rog marea Ta bunătate, ca neîncetat să reverși harul Tău și să Te milostivești asupra co­piilor mei, pe care ai bine­voit să mi-i dăruiești. Umple-i de înțelepciune și pricepere. Apără-i de toate cursele vrăj­mașilor văzuți și nevăzuți. Po­run­cește îngerilor Tăi ca totdeauna să le fie călăuze și povățuitori spre toate faptele cele bune, ca de-a pururea să Te poată lăuda și preamări în veci. Amin!”.

Copiii sunt un dar de la Dumnezeu

După cum am menționat și mai sus, copiii sunt un dar și o binecuvântare de la Dumnezeu. În fiecare zi, facem tot ceea ce ne stă în putință pentru copiii noștri, iubindu-i, îngrijindu-i și încercând să le oferim totul. Totodată, fiecare părinte petrece ore prețioase ajutându-și copilul la teme și făcând diferite activități cu el. Cu toate acestea, cât de des ne rugăm pentru copiii noștri?

Atunci când au copiii trec prin perioade dificile, sunt bolnavi sau chiar și în clipele în care părinții simt că nu mai pot face față greutăților cu privire la creșterea copiilor, rugăciunea prezentată mai sus poate face minuni și ne poate călăuzi pentru a ieși cu bine din impas.