Home » Cum să faci orice » Mască împotriva căderii părului, recomandată de Monica Bîrlădeanu. O poți prepara acasă din doar 3 ingrediente: “Nu există nicio rată de eroare cu această mască”

Mască împotriva căderii părului, recomandată de Monica Bîrlădeanu. O poți prepara acasă din doar 3 ingrediente: “Nu există nicio rată de eroare cu această mască”

Manolică Anca / 31.08.2021, 16:08
Mască împotriva căderii părului, recomandată de Monica Bîrlădeanu. O poți prepara acasă din doar 3 ingrediente: “Nu există nicio rată de eroare cu această mască”

Monica Bârlădeanu a dezvăluit secretele frumuseții sale. Vedeta a vorbit despre trucurile la care apelează constant, încă de acum multă vreme, pentru a arăta mereu perfect. Le respectă cu sfințenie. Iată ce mască împotriva căderii părului recomandă Monica Bîrlădeanu, despre care spune că are efecte garantate.

Ce mască împotriva căderii părului recomandă Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu a fost dintotdeauna o prezență de invidiat în showbiz. În vârstă de 42 de ani, frumoasa actriță din serialul „Vlad” de la PRO TV a dezvăluit ce trucuri de frumusețe respectă cu sfințenie pentru a arăta mereu perfect. Ea spune că le urmează de ani de zile întocmai.

Cum o femeie este apreciată pentru aspectul fizic în ansamblu, sigur că și părul este un element extrem de important. Așadar, frumoasa actriță are grijă ca acesta să arate mereu îngrijit, sănătos și să fie bogat. Ea folosește de ani de zile un tratament naturist împotriva căderii părului, truc pe care l-a învățat chiar de la mama sa.

Păstrează încă multe trucuri de la mama sa

De altfel, Monica Bârlădeanu a mărturisit că păstrează încă multe trucuri de înfrumusețare învățate de cea care i-a dat viață. Iar referitor la această mască împotriva căderii părului, vedeta de televiziune are numai cuvinte de laudă. Ba chiar a spus că este cea mai bună pe care a încercat-o vreodată.

Monica Bîrlădeanu arată superb la cei 42 de ani
Monica Bîrlădeanu arată superb la cei 42 de ani

Așadar, dacă vrei și tu să ai un păr frumos și bogat, poți să încerci această mască împotriva căderii părului pe care actrița o recomandă. Aceasta se prepară foarte simplu acasă, din doar trei ingrediente: ulei de ricin, gălbenuș de ou și miere de albine.

„Am foarte multe reţete de măşti, de exemplu o mască pentru oprirea căderii părului. E cea mai eficientă pe care eu am încercat-o vreodată şi care e de la mama şi o fac acasă. Este o mască cu ulei de ricin, gălbenuş de ou şi o linguriţă de miere.

Crede-mă, funcţionează, nu există nicio rată de eroare cu această mască!”, a declarat Monica Bîrlădeanu pentru click.ro.

De ce nu s-a căsătorit până acum Monica Bîrlădeanu

Desemnată în urmă cu ceva ani cea mai frumoasă femeie din România, Monica Bîrlădeanu nu poate spune că a fost o femeie prea norocoasă în dragoste. Relaţii a avut, însă nu a reuşit să ajungă în faţa altarului niciodată. Întrebară care este motivul, Monica a acceptat să vorbească despre acest aspect.

Potrivit spuselor sale, vina aparţine partenerului, care nu se simțea pregătit pentru o căsătorie. Asta deşi şi-ar fi dorit să se mărite şi să devină mamă. Întrebată dacă cum se raportează la clișeul „până la 40 de ani trebuia să ai deja familie”, actrița a răspuns:

„Evident că ignor această presiune externă, nici n-o simt, dacă e să fiu sinceră. Consider că niciodată nu e prea târziu sau prea devreme pentru formarea unei familii, ci sunt, mai degrabă, alegeri potrivite sau mai puţin potrivite. Cred în familie și în căsătorie cu toată ființa”, a declarat Monica, într-un interviu pentru OkMagazine.

În prezent, frumoasa actriță are o relație, de aproape un an, cu Barna Nemethi, un tânăr ce provine dintr-o familie înstărită, de meserie fotograf și regizor, cel care a lansat revista All Hollo.