Home » Cum să faci orice » Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului. Cele mai frumoase sms-uri, felicitări și urări de trimis

Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului. Cele mai frumoase sms-uri, felicitări și urări de trimis

Ileana Mladinoiu / 31.05.2022, 12:38

Copilăria este cea mai fericită și minunată perioadă din viața oricui. Ca părinți, trebuie să acordăm mai multă atenție copiilor noștri și să le oferim o lume mai bună, pentru că fiecare copil este un cadou prețios pentru familie și societate în ansamblu. Prezența unui copil într-o gospodărie reprezintă fertilitate și fericire. Fără tăgadă, orice copil are dreptul de a fi celebrat, indiferent de rasă, religie și castă, la fel ca orice alt membru al societății.

Cele mai frumoase sms-uri, felicitări, urări și mesaje de trimis de 1 Iunie, Ziua Copilului

1 Iunie este sărbătorit pe scară largă în multe țări ca Ziua Copilului. Așadar, prima zi a sezonului cald de vară și vacanța preferată a copiilor vor fi întâmpinate cu o bucurie deosebită nu numai de ei înșiși, ci și de adulți. Toate activitățile acestei zile sunt bineînțeles dedicate micilor „vinovați” ai ceremoniei.

Pământul își dezvăluie inocența prin zâmbetele copiilor. Urări foarte calde puteți trimite pentru toți copiii în această zi specială de 1 Iunie, Ziua Copilului. Ele îmbracă diferite forme, fiind transmise cu ajutorul felicitărilor de altădată sau, mai nou, prin intermediul tehnologiei (sms- uri, convorbiri telefonice, messenger etc.)

De Ziua Copilului să ne unim gândurile pentru a face din această lume un loc mai sigur pentru cei mici, dorindu-le ca ziua lor să foarte fericită.

Cu ocazia Zilei Copilului ne amintim că și noi adulții trebuie să râdem mereu ca un copil și nu vom fi niciodată triști sau deprimați în viață. La Mulți Ani, dragi copii!

Copilăria este o priveliște încântătoare, o distracție fără sfârșit, o sală de clasă veselă, o experiență, o eră a imaginației, o călătorie artistică, o odă închinată iubirii. De 1 Iunie, bucurați-vă copii! Este ziua voastră!

Țineți minte, dragi copii, că nu veți îmbătrâni niciodată, dacă veți purta copilăria aproape de voi! Vă dorim tuturor ca Ziua Copilului să fie cea mai fericită dintre toate!

Zâmbetul unui copil este cel mai de preț lucru pentru părinți pentru că aduce bucurie sufletului. Zâmbiți, râdeți, jucați-vă alături de ei și veți trăi cele mai frumoase clipe! La Mulți Ani!

Dragi copii! O sclipire a ochilor voștri ne arată bucuria pe care o simțiți în această zi importantă. Vă dorim să fiți mereu veseli și luminoși!

Copiii poartă speranțele pentru ziua noastră de mâine care va fi mai strălucitoare. Sunt visele viitorului nostru fericit. Le dorim o zi foarte plăcută copiilor din întreaga lume!

Mesaje/urări de la părinți către copiii lor

Draga noastră fetiță! Tu ești prințesa care ne stăpânește inimile și ești cea care ne aduce zilnic numai bucurii. Îți dorim ca de Ziua Copilului să fii cea mai fericită ființă!

Amintește-ți că atunci când erai mică, ne-am dorit să crești repede. Acum ne dăm seama că era mai bine să rămâi copil!

Te iubim necondiționat si vom fi mereu acolo cu tine, dragul nostru băiat! Fii visător! Te vom ajuta sa te realizezi. Cu multa dragoste, îți urăm La Mulți Ani de Ziua Copilului!

Credem că cele mai frumoase daruri de la Dumnezeu sunteți voi, copiii noștri. Dumnezeu sa vă binecuvânteze!

Îți oferim timpul nostru ca cel mai frumos cadou, azi, de Ziua Copilului. Avem în plan să petrecem momente fascinante cu tine, pentru că ești atât de special pentru noi. La mulți ani de Ziua Copilului!

1 Iunie este ziua ta, copile! Mama ți-a dat viată, dar tu i-ai dat mult mai mult. Bucurie și mândrie, sentimente unice. La Mulți Ani și dragoste profundă!

Cele mai frumoase sms-uri, felicitări și mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului
Cele mai frumoase sms-uri, felicitări și mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului

Urări și felicitări copiilor de pretutindeni

La Mulţi Ani copiilor de pretutindeni! Norocul sa vă însoțească și toate visele să vi se îndeplinească!

Voi, copiii, sunteți florile paradisului. Trebuie să vă asigurăm o lume plăcută în care să vă simțiți că sunteți importanți și speciali mai ales de Ziua Copilului. La Mulți Ani!

Să știți că Dumnezeu vă iubește pe toți. Fiecare dintre voi este creat cu o perfecțiune de neînchipuit. Sunteți binecuvântări din cer. La Mulți Ani!

Ne dorim să profitați la maximum de ziua voastră specială, dragi copii de pretutindeni!

Copiii au nevoie ca cineva să le fie alături. Nu doar cadourile pe care le cumpărăm contează. Să le spunem că putem fi profesorii lor, dar că putem învăța multe de la ei. La mulți ani de Ziua Copilului!

Într-o zi ca aceasta, simțim cu toții nevoia să lăudăm inocența și puritatea copiilor din lumea întreagă. Să-i lăsăm în toate modurile posibile să se vadă cât de prețioși sunt, pentru că ei reprezintă viitorul nostru.

Redacția știridinlume.ro își îndreaptă atenția către toți copiii de pe Terra, prin două citate relevante:

  • „Sufletul se vindecă cu copiii” (Fiodor Dostoievski)
  • „Copiii sunt averea unui om sărac” (Proverb englezesc).