Home » Din București » Concertul lui Celine Dion de la București se amână din nou. Pentru ce dată a fost reprogramat

Concertul lui Celine Dion de la București se amână din nou. Pentru ce dată a fost reprogramat

Violeta Badea / 10.05.2021, 14:34
Concertul lui Celine Dion de la București se amână din nou. Pentru ce dată a fost reprogramat

Concertul lui Celine Dion de la București se amână din nou. Pentru ce dată a fost reprogramat. Veste tristă pentru fanii celebrei cântărețe Celine Dion! Artista a anunțat că turneul său, „Courage World Tour”, a fost amânat din nou din cauza pandemiei de coronavirus. Cântăreața ar fi trebui să cânte în fața a 75.000 de oameni, pe Arena Națională, pe data de 25 iulie. În acest material veți afla pentru ce dată a fost reprogramat.

Concertul lui Celine Dion de la București se amână din nou

Celine Dion ar fi trebui să susțină un concert la București pe data de 29 iulie 2020, la Arena Națională. Din cauza pandemiei, evenimentul a fost reprogramat pentru data de 25 iulie 2021, dar nici de data aceasta nu va fi posibilă desfășurarea unui concert de o asemenea amploare. Astfel, organizatorii au decis  să amâne totul până pe data de 11 iunie 2023.

„Eram foarte nerăbdătoare să va întâlnesc pe toţi în Europa în această vara, dar, din păcate, din cauza situaţiei mondiale, lucrurile s-au tot amânat. Suntem foarte bucuroşi pentru spectacolele pe care le vom putea ţine în 2023 şi de abia aştept să va văd în sfârşit”, le-a transmis cântăreața fanilor.

Persoanele care și-au achiziționat biletele pentru concertul artistei vor putea să le folosească în continuare, indiferent de data la care va avea loc marele eveniment, au anunțat cei de la Emagic. De asemenea, compania a explicat că pe site-urile lor oficiale se pot regăsi toate detaliile despre politica, termenii și condițiile organizatorului.

„Ne pare extrem de rău că suntem nevoiţi să reprogramăm concertul Celine Dion din nou, dar suntem foarte bucuroşi că Bucureştiul se numără printre oraşele care vor putea în continuare să găzduiască spectacolul. Evident, aceasta nu a fost decizia pe care speram să o luăm, dar respectând măsurile guvernamentale în vigoare – şi în timpuri de o incertitudine fără precedent – aceasta este acum singura noastră opţiune viabilă, pe care am fost nevoiţi să o acceptăm cu durere în suflet.”, a declarat Laura Coroianu, organizatorul spectacolului din București.

Concert Celine Dion
Concert Celine Dion

Pentru ce dată a fost reprogramat

Îndrăgita artistă a apucat să susțină 53 de concerte până în luna martie a anului trecut. Ulterior, Celine Dion a fost nevoită să-și amâne 34 de concerte din 24 de orașe, iar aici este inclus și cel din București. Inițial concertul a fost reprogramat pentru data de 25 iulie 2021, acum noua dată este 11 iunie 2023. Astfel, concertele planificate să aibă loc vara aceasta la Tel Aviv, Nicosia, Attard, Atena, București, Carhaix, Lucca si Nyon vor avea loc abia peste doi ani, spre dezamăgirea fanilor nerăbdători.

Chiar dacă evenimentul s-a amânat de două ori, biletele continuă să se vândă ca pâinea caldă. Până acum au fost achiziționate inclusiv pachete VIP cu prețuri între 1175 și 3075 de lei, iar ultimele bilete pot fi cumpărate de pe celine.emagic.ro.

Celine Dion este supranumită regina muzicii pop și a câștigar numeroase premii în cariera sa impresionantă. Artista a vândut aproximativ 250 de milioane de albume și sepoate lăuda cu două premii Oscar, cinci premii Grammy și un Icon Award din partea Billboard, acordat pentru întreaga carieră.