Home » Film & Seriale » Când se lansează „365 de zile” 2. Netflix a anunțat data oficială pentru continuarea celebrei producții

Când se lansează „365 de zile” 2. Netflix a anunțat data oficială pentru continuarea celebrei producții

Voicu Costin / 15.04.2022, 15:02
Când se lansează „365 de zile” 2. Netflix a anunțat data oficială pentru continuarea celebrei producții

Continuarea unuia dintre cele mai așteptate filme marca Netflix ale anului 2020 apare pe platformă în aprilie 2022. Astfel, au fost făcute publice primele imagini din noua peliculă poloneză, dar și trailerul părții a doua a filmului celebru. „365 de zile” îi are în rolurile principale pe Michele Morrone și Anna Maria Sieklucka. Filmul a atras atenția publicului din întreaga lume prin povestea sa și scenele interzise minorilor. Când apare partea a două din film și cum se va numi?

Povestea „365 DNI”

Se bazează pe primul roman al unei trilogii de Blanka Lipińska. Producția urmărește povestea lui Massimo Torricelli, un cap al mafiei siciliene și a Laurei Bieil, un director de vânzări de succes. Massimo o răpește pe Laura și îi dă răgaz un an pentru ca aceasta să se îndrăgostească de el.

Bazat pe un roman erotic al unei autoare poloneze, „365 de zile” prezintă povestea unei tinere răpite de un membru al mafiei siciliene şi care se îndrăgosteşte în captivitate, însă popularitatea enormă filmului e dată, fără îndoială, de multitudinea de scene interzise minorilor între actorii principali Laura și Massimo, interpretați de poloneză Anna Maria Siekluka și de italianul Michele Morrone.

Când a fost disponibil pe Netflix pe 7 iunie 2020, a câștigat rapid atenția globală, devenind cel mai vizionat film din întreaga lume. În ciuda acestei popularități, filmul a primit recenzii covârșitoare de negative din partea criticilor, care l-au criticat pentru glorificarea percepută a mafiei și utilizarea intensă a secvențelor sexuale care includeau violență sexuală, făcând comparații cu trilogia Fifty Shades. O continuare, 365 Days: This Day, urmează să fie lansată pe Netflix pe 27 aprilie 2022.

„365 DNI”, partea a doua

În acest context, au fost făcute publice primele imagini din noua peliculă poloneză, dar și trailerul. Filmele vor continua povestea protagoniștilor, actorii își reiau rolurile, dar vom avea și o față nouă. A fost adus în distribuție manechinul și actorul Simone Susinna. Acesta va deveni rivalul personajului interpretat de Michele Morrone.

Filmul a fost în Top 10 pe Netflix în peste 90 de țări și a fost al patrulea cel mai căutat film pe Google în 2020. Cu toate acestea, „365 Days” a avut critici proaste, iar cei care l-au văzut nu au fost deosebit de impresionați de poveste.

Netflix lansează partea a 2-a a filmului „365 de zile” pe 27 aprilie 2022.  Continuarea are la bază, la fel ca și în cazul primei părți, trilogia scrisă de autoarea poloneză Blanka Lipinska, care a fost și co-scriitoare a scenariului pentru film, împreună cu Mojca Tris. Cele două vor face echipă și pentru următoarele două părți ale francizei.

Ce filme mai apar în aprilie pe Netflix

Celebra platformă de streaming aduce filme și seriale noi în prim plan, în luna aprilie. O suită de titluri vor putea fi vizionate pe Netflix începând cu 1 aprilie. Este vorba despre lansarea unor producții noi, dar și de continuarea unora deja existente.

Filme:

  • Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood (2022)
  • Captain Nova (2022)
  • Celeb Five: Behind the Curtain (2022)
  • The Bubble (2022)
  • Hei Sinamika (2022)
  • The Bubble (2022