Home » Film & Seriale » Ce face și cum arată acum Bud din „Familia Bundy‟. FOTO

Ce face și cum arată acum Bud din „Familia Bundy‟. FOTO

Alexandru Cazacu / 26.03.2022, 17:01

Vă aduceți aminte de Bud, îndrăgitul personaj din celebrul serial american „Familia Bundy”? Ei bine, David Faustino, actorul care a l-a interpretat pe fiul lui „Al Bundy”, are acum 48 de ani. Vreme de aproape un deceniu, el ne-a făcut să râdem copios în fața micilor ecrane. Ce face și cum arată Bud din „Familia Bundy” în zilele noastre, puteți afla în continuarea articolului curent.

Ce face și cum arată acum Bud din „Familia Bundy”

Încă de la o vârstă foarte fragedă, David Faustino a primit rolul în celebra serie americană, „Familia Bundy”. De fapt, putem spune că actorul a și-a petrecut anii adolescenței pe platourile de filmare ale serialului, având în vedere că avea doar 13 ani, când a primi rolul lui „Bud”. Haideți să vedem ce face și cu ce s-a ocupat Bud după încheierea ultimului sezon din „Familia Bundy”.

David Faustino s-a născut în 1974, în Los Angeles, Statele Unite. În caz că nu știați, primul său rol l-a primit pe când avea doar trei luni de zile, în „The Lily Tomlin Special”. În următorii ani, a mai avut apariții scurte în filme și seriale, printre care și „Căsuța din prerie”.

Cu toate acestea, în 1987, David avea să primească rolul lui „Bud” , care l-a făcut celebru în întreaga lume. Faustino l-a interpretat pe mezinul Familiei Bundy în nu mai puțin de 259 de episoade. La finalul ultimului din cele 11 sezoane, el avea 22 de ani.

Ce face si cum arată Bud din Familia Bundy
Ce face si cum arată Bud din Familia Bundy

A vrut să devină rapper, însă tot la actorie a ajuns

După ce serialul s-a încheiat, David Faustino a rămas în același domeniu, însă și-a desfășurat activitatea mai mult în culise. Nu mulți știu că, încă de pe vremea când juca în „Familia Bundy”, el a devenit influencer în muzică rap. Împreună cu câțiva prieteni, actorul a organizat petreceri la un club de noapte din West Hollywood. Ba chiar mai mult de atât, a lansat și unele piese, însă, în ciuda eforturilor sale nu ajuns vreun Vanilla Ice.

„Nu eram suficient de experimentat ca să spun o poveste. Când lucrurile nu au mers prea bine, am pus toată treaba cu rap-ul pe planul al doilea”, a spus actorul pentru L.A Weekly.

De-a lungul anilor, fostul Bud din „Familia Bundy” a mai apărut ca invitat special în câteva seriale de televiziune, dar și în unele campanii de publicitate. Totodată, el a fost vocea unor personaje din serii animate, precum „Johnny Bravo”, „Batman Beyond” și „The Legend of Korra”. De asemenea, el a primit un rol în „Bad Samaritans”, serial de comedie difuzat de Netflix, dar și în pelicula „Sharknado 4”. Printre altele, Davis Faustino a jucat și în câteva episoade din faimosul serial „Tânăr și neliniștit”.

Are o fetiță de 7 anișori

Pentru o perioadă de 3 ani, actorul a fost căsătorit cu Andrea Elmer, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. De multă vreme, actorul este într-0 relație cu Lindsay Bronson. Cei doi au o fetiță (Ava Maria Grace), care a venit pe lume în 2015. La vremea aceea, actorul spunea pentru revista People că, atât el, cât și Lindsay sunt foarte fericiți că aduc pe lume o altă viață.