Home » Life & Style » Știri mondene » Câți bani câștigă Ioana Grama din Instagram și cum a ajuns unul dintre cei mai populari influenceri din România. Suma pe care o încasează pentru o simplă postare

Câți bani câștigă Ioana Grama din Instagram și cum a ajuns unul dintre cei mai populari influenceri din România. Suma pe care o încasează pentru o simplă postare

Manolică Anca / 22.12.2021, 16:14
Câți bani câștigă Ioana Grama din Instagram și cum a ajuns unul dintre cei mai populari influenceri din România. Suma pe care o încasează pentru o simplă postare

Ioana Grama este una dintre cele mai cunoscute nume din social media de la noi din țară, fiind apreciată de sute de mii de fani. Cum succesul din online este colosal, și veniturile sale sunt pe măsură. Fără perdea, Ioana Grama a dezvăluit recent câți bani câștigă din Instagram, după aproape zece ani de activitate în domeniu.

Ioana Grama: „La început era sărăcie și luam de toate”

Ioana Grama este, de ani buni, unul dintre cei mai populari influenceri din România. În vârstă de 28 de ani, aceasta activează de o bună perioadă de timp în mediul online, de curând devenind și antreprenoare. Așadar, mulți dintre fanii săi se întreabă care a fost rețeta succesului și câți bani câștigă astăzi Ioana Grama din Instagram.

Ei bine, pentru a nu lăsa loc de interpretări, vedeta a ales să dezvăluie chiar ea la ce sumă ajunge lunar grație conținutului pe care îl livrează pe conturile sale din online, mai ales pe Instagram. Cu o carieră în spate de aproape zece ani, în tot acest timp ea a avut grijă ca tot timpul să vină cu postări atractive pentru fani săi. Deși ar părea ceva simplu din exterior, nu este chiar așa. Este nevoie de efort, creativitate, dar răsplata este pe măsură.

Invitată la podcastul lui Mircea Bravo de pe YouTube, Ioana a dezvăluit chiar de la început cu ce se ocupă ea de fapt. Spune că, odată cu trecerea anilor, a ajuns să aibe o comunitate considerabilă și să lucreze numai cu brandurile care îi plac cu adevărat. Nu s-a sfiit să recunoască faptul că lucrează din confortul canapelei sale de acasă.

„Eu am un cont de Instagram unde mă urmăresc foarte mulți oameni și brandurile vin la mine ca să le promovez produsele și în felul ăsta eu fac bani. Și, atunci, pe Instagram, facem bani din product placement, adică promovăm produse.

De-a lungul timpului mi-am fidelizat atât oamenii, cât și brandurile cumva și am început să lucrez numai cu brandurile dragi mie, cu produse pe care chiar le folosesc. La început era sărăcie și luam de toate, ca la început… De 10 ani fac asta. De fapt de nouă ani și jumătate.”, a dezvăluit Ioana Grama.

Ioana Grama activează de aproape 10 ani în mediul online
Ioana Grama activează de aproape 10 ani în mediul online

Câți bani câștigă Ioana Grama  din Instagram

De asemenea, Ioana Grama a ținut să își exprime și revolta față de influencerii care apar „peste noapte”. A muncit foarte mult pentru a ajunge unde este astăzi, să aibă campanii cu cele mai mari branduri și îi critică dur pe cei care se cred influenceri, deși abia au 10.000 de urmăritori pe Instagram.

Și pentru că întrebarea pe care o primește foarte des este legată de sumele care îi intră lunar în conturi, Ioana Grama a recunoscut că, de-a lungul anilor, a avut o mulțime de colaborări care i-au adus câștiguri financiare pe măsură. Printre reușitele de care este extrem de mândră se numără faptul că a reușit să își cumpere apartamentul în care locuiește acum din banii câștigați de ea.

Cel puțin o mie de euro ia pentru o postare Instagram sau Facebook, iar suma lunară poate crește. Totul depinde de modul de implicare, de ce produs are de promovat, de conținutul livrat, dar și de multe alte aspecte. De asemenea, de un an de zile se laudă și cu propriul brand de haine, aceasta fiind a doua sursă a sa de venit.

„Tot din ce vezi aici e făcut din banii de pe online. Tot. Poți să ajungi și la câteva mii de euro dintr-o postare… depinde de brand. De obicei, pe o poză treci de o mie de euro. Dar pachetele sunt mai mari pentru că niciun brand nu vine și cere o poză și atât.

Se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, sau sunt cerințele mai mari, o poză și un set de stories sau o postare pe Facebook și cumva se leagă, sunt mai multe”, a completat Ioana Grama, atunci când a vorbit despre câți bani câștigă din Instagram.

Ioana Grama divorțează de tatăl copilului

Dincolo de succesul din plan profesional, până de curând, Ioana Grama se lăuda cu o viață de familie liniștită și fericită. Aceasta este căsătorită civil, de mai bine de doi ani, cu Alex Tăgurean, pilot de meserie, și au împreună o fiică absolut adorabilă, pe nume Ayana.

Până acum totul părea să meargă bine între ei, postând mereu fotografii și videoclipuri împreună. Aveau multe activități în familie, călătoreau mult, iar fanii lor se așteptau să îi vadă împreună toată viața. Mai ales că ar fi urmat să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează
Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează

Se pare că de ceva vreme aceștia au decis să pună punct relației. Anunțul a fost făcut chiar de Ioana Grama pe contul ei oficial de Instagram. Vedeta și-a anunțat urmăritorii, printr-un Instastory, că ea și Alex Tăgurean nu mai formează un cuplu de ceva vreme. În ciuda despărțirii, spune ea, vor continua să formeze o familie pentru tot restul vieții, fiindcă au o fetiță minunată de crescut.

„Vreau să vă anunț că, de ceva vreme, eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost bincuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre.

A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana”, a scris Ioana Grama pe Instastory.

Vedeta a ținut să menționeze faptul că ea și Alex Tăgurean nu s-au certat, nu s-au înșelat și nici nu se urăsc. Vor continua să se repecte, ajuta și sprijini unul pe altul, indiferent de situație.