Home » Life & Style » Câți bani câștigă vedetele din Instagram. Starurile din România și din afară încasează sume uriașe din postările pe care le fac

Câți bani câștigă vedetele din Instagram. Starurile din România și din afară încasează sume uriașe din postările pe care le fac

Violeta Badea / 09.04.2021, 11:09

Câți bani câștigă vedetele din Instagram. Starurile din România și din afară încasează sume uriașe din postările pe care le fac. Din cauza pandemiei de coronavirus, artiștii nu mai au parte de evenimentele și spectacolele de altădată. Astfel, mulți dintre aceștia au fost nevoiți să se reprofileze și să-și mărească veniturile lunare promovându-şi imaginea pe anumite rețele de socializare. Se pare că acest lucru a fost de bun augur, deoarece sumele câștigate sunt destul de consistente. În acest material veți afla câți bani câștigă vedetele din Instagram.

Câți bani câștigă vedetele din Instagram

Din cauza epidemiei de coronavirus, oamenii stau mai mult acasă și își petrec foarte mult timp pe rețelele de socializare. Marile companii sunt la curent cu această situație și au ales să-și promoveze produsele cu ajutorul vedetelor. Astfel, o postare pe Facebook sau pe Instagram îi poate aduce unui nume cunoscut sute de euro sau chiar mii. Există și artiști care și-au deschis propriile afaceri, iar pe rețelele de socializare își promoveaza propriile produse și succesul este garantat. Iată ce sume încasează câteva staruri din România și din afară din postările pe care le fac.

  • Adelina Pestrițu

Adelina Pestritu
Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019. Astfel, vedeta își poate permite luxul de a-și alege firmele cu care să încheie contracte pentru reclamă pe Instagram. Adelina se poate lăuda cu peste 1,7 milioane de urmăritori și peste nouă mii de postări. Aceaste cifre i-au permis Adelinei să ceară sume din ce în ce mai mari pentru fiecare reclamă pe care o are.

Astfel, vedeta încasează între 1.000 și 2.000 de euro per postare. Se vehiculează că din activitatea ei de influencer și din site-ul de ceasuri și bijuterii de lux pe care îl are, Adelina a câștigat în anul 2020, în ciuda pandemiei de coronavirus, aproape jumătate de milion de euro.

  • Kim Kardashian

Una dintre cele mai cunoscute vedete internaționale care câștigă sume colosale din Instagram este frumoasa Kim Kardashian. Vedeta are peste 200 de milioane de fani, peste 5000 de postări și a reușit să strângă cel puțin cinci milioane de dolari din promovarea unor branduri de haine, parfumuri sau produse cosmetice.

Sumele pentru advertorialele personalizate realizate de vedetă sunt între 300.000 și 1.000.000 de dolari. Kim este destul de pretențioasă și își alege cu atenție brand-urile. În prezent, se judecă cu compania de îmbrăcăminte Missguided SUA, deoarece susține că i-a fost folosită imaginea pentru a-și promova produsele.

  • Andreea Bălan

Deși trece printr-o perioadă grea din punct de vedere personal, pe plan profesional stă foarte bine! Andreea Bălan nu are concerte sau spectacole, dar pe rețelele de socializare o apreciază peste un milion de fani. Artista promovează anumite produse în online, iar dintr-o singură postare pe Instagram primește în jur de 2000 de euro.

  • Ariana Grande

Ariana Grande
Ariana Grande

O altă celebritate care a dat lovitura în online este Ariana Grande. Vedeta ocupă locul al doilea în topul mondial al celor mai bine plătiți influenceri de pe Instagram, având peste 230 de milioane de urmăritori. Analiștii susțin că o simplă postare a artistei pe această rețea de socializare poate ajunge până la 996.000 de dolari.

  • Cristina Ich

Cristina Ich câștigă foarte bine din activitatea de influencer. Frumoasa vedetă promovează mai multe produse pe Instagram, acolo unde o urmăresc peste 800 de mii de urmăritori. Cristina Ich și-a rotunjit veniturile cu aproximativ 400 de mii de euro, în anul 2020.

  •  Kylie Jenne

Kylie Jenner, în vârstă de 23 de ani, ocupă prima poziţie în topul realizat de Instagram la această categorie de „cea mai bine plătită postare”. Vedeta i-a depășit pe toți în anul 2020, iar afacerile acesteia au crescut cu 27 de procente. Kylie Jenner s-a născut pe data de 10 august, 1997, în Los Angeles și este cea mai tânără fiică a vedetelor Kris Jenner și Caitlyn Jenner.

Frumoasa Kylie se mândrește cu peste 141 de milioane de abonați pe rețeaua de socializare și primește 986.000 de dolari per postare. De asemenea, vedeta a înființat în anul 2015 compania Kylie Cosmetics, care are un succes răsunător în întreaga lume.