Home » Life & Style » Vedeta care dă Bac-ul la 44 de ani. 5 vedete din România și din afară care și-au reluat studiile deși au ajuns celebre

Vedeta care dă Bac-ul la 44 de ani. 5 vedete din România și din afară care și-au reluat studiile deși au ajuns celebre

Violeta Badea / 01.04.2021, 17:39

Vedeta care dă Bac-ul la 44 de ani. 5 vedete din România și din afară care și-au reluat studiile deși au ajuns celebre. Cu toate că pare greu de crezut, unele vedete au ales cariera și nu și-au dat încă examenul maturității. Deși au încercat în repetate rânduri să fie admise, norocul nu a fost de partea lor. În acest material veți afla ce vedetă se pregătește să dea Bac-ul la 44 de ani.

Vedeta care dă Bac-ul la 44 de ani

Nadine Voindrouh
Nadine Voindrouh

Nadine, pe numele ei întreg Nadine Emilie Voindrouh, are o carieră strălucitoare. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul din România după ce a participat la celebra emisiune „Școala Vedetelor”, realizată de Titus Munteanu, care a promovat o serie de tineri cu voci de excepție. Ulterior, vedeta a prezentat mai multe emisiuni de televiziune și nu ar spune nimeni că nu are terminate studiile liceale.

Cum de s-a întâmplat acest lucru? Ei bine, Nadine avea doar șase ani atunci când a rămas fără ambii părinți și a fost nevoit să crească într-un orfelinat. În ciuda tuturor greutăților, vedeta a muncit foarte mult pentru a ajunge cineva. Nadine își dorește foarte mult să termine școala, să promoveze Bac-ul și să urmeze o facultate. A mai avut o încercare de a trece de acest examen, dar a picat la o singură materia. Însă, vedeta este optimistă și merge pe premisa că niciodată nu este prea târziu pentru a-ți îndeplini un vis. Astfel, la cei 44 de ani este pregătită să treacă de această provocare.

„Avem nevoie de educație. M-am reîntors la școală la 40 de ani. Am reluat liceul de la clasa a noua. Eu am mai făcut odată liceul, am dat Bacul și am picat la o singură materie. Nu am vrut să dau examen doar la acea materie, ci am vrut să reiau liceul de la început. Eu am spus că pentru mine a fost important să îmi reiau studiile și să revin ca adult la școală. S-a râs de mine pe la toate colțurile. Am văzut în presă că râdeau și de un fotbalist. Dacă noi punem rușine pe reîntoarcerea la educație, pe acești adulți, nu e bine”, a spus Nadine, citată de gandul.ro.

5 vedete din România și din afară care și-au reluat studiile deși au ajuns celebre

Marcel Pavel
Marcel Pavel

1. Marcel Pavel

Marcel Pavel este o altă vedetă căreia examenul de bacalaureat i-a dat mari bătăi de cap. Artistul a reușit să termine studiile liceale la 46 de ani. În anul 2006, cântărețul și-a făcut prezența la Grupul Industrial „Dacia” și a reușit să depășească cu succes acest test. După ce a obținut acest succes, Marcel Pavel s-a înscris la Universtiatea Natională de Muzică Bucureşti, secţaa Canto clasic și a absolvit fără prea mari probleme.

2. Oprah Winfrey

În anul 19878, Oprah și-a reluat și finalizat studiile în comunicare. Aceasta renunțase la studiile Universității de Stat Tennessee pentru a urma o carieră în media

Jay-Z
Jay-Z

3. Jay-Z

Jay-Z nu a avut deloc o copilărie ușoară. În timpul adolescenței, rapperul a schimbat mai multe școli, până când, în cele din urmă, a decis să renunțe pentru moment la învățământul secundar. Cu toate acestea, Jay-Z a devenit un rapper de succes, ci și un om de afaceri important.

4. Ionel Dănciulescu

Fostul fotbalist al lui Dinamo a reușit să ia bacul la 34 de ani. Rezultatul obținut de Dănciulescu la BAC este de 7,06. Fotbalistul nu a reușit să ia examenul de bacalaureat din prima, deoarece a pus cariera pe primul loc.

5. Marian Vanghelie

Fostul primar al sectorului 5 a reușit să intre în posesia mult doritei diplome la vârsta de 33 de ani. Marian Vanghelie a mai avut o tentativă de a lua examenul, la 32 de ani, dar a încercat să copieze, motiv pentru care a trebuit să mai aștepte un an.