Home » Life & Style » 7 vedete din România și din afară, despre metodele prin care își câștigau banii înainte de a ajunge celebre. Ce meserii au avut cele mai îndrăgite staruri

7 vedete din România și din afară, despre metodele prin care își câștigau banii înainte de a ajunge celebre. Ce meserii au avut cele mai îndrăgite staruri

Violeta Badea / 05.04.2021, 10:03

7 vedete din România și din afară, despre metodele prin care își câștigau banii înainte de a ajunge celebre. Ce meserii au avut cele mai îndrăgite staruri. Nimeni nu s-a născut vedetă! Înainte de a deveni celebre, multe staruri au avut meserii banale și au muncit din greu pentru a ajunge în lumina reflectoarelor. În acest material vă vom prezenta câteva vedete din România și din afară care au avut alte joburi înainte de a ajunge pe scenă sau în televiziune.

7 vedete din România și din afară

Acum au milioane de fani și toată lumea îi cunoaște de la televizor, dar nimeni nu știe cum își câștigau banii înainte de a ajunge celebre. Unele vedete au găsit cu greu dumul spre succes, având tot felul de meserii care nu au nicio legătură cu televiziunea, cu muzica sau cu actoria.

1. Gina Pistol

Gina Pistol
Gina Pistol

Gina Pistol este o apariție extrem de cunoscută în showbizul românesc. Vedeta este cunoscută pentru participarea la mai multe emisiuni concurs difuzate de Pro TV și pentru prezentarea emisiunilor Chefi la cuțite și Asia Express difuzate de postul Antena 1. Însă, înainte de ajunge pe micile ecrane, Gina a lucrat ca operator la un centru de copiere și vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Ulterior, aceasta a decis să se mute în București și s-a angajat ca vânzătoare la un magazin de articole sportive.

2. Brad Pitt

Brad Pitt a fost declarat de multe ori cel mai talentat și cel mai sexy actor de la Hollywood, dar înainte de a deveni cunoscut, actorul a avut o meserie destul de ciudată. Acesta a lucrat ca mascotă pentru lanțul de restaurante El Pollo Loco. Astfel, renumitul Brad Pitt era nevoit să se afișeze cu un costum de găină și să facă o figură frumoasă pentru a atrage cât mai mulți clienți. Ulterior, actorul a fost șofer de limuzină pentru stripperițe.

3. Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este un fost fotomodel, actriță, cântăreață și toată lumea o cunoaște de la televizor. Înainte de a ajunge în lumina reflectoarelor, aceasta a fost asistentă medicală. Da, ai auzit bine! Vedeta povestea că primii bani i-a câștigat la Spitalul Universitar din Capitală, în timp ce făcea practică. În același timp, Nicoleta Luciu se ocupa și de cariera de modelling.

4. Hugh Jackman

Îți plac filmele cu Hugh Jackman? Ei bine, renumitul actor și producător a muncit foarte mult pentru a ajunge pe micile ecrane. În trecut, superbul actor a lucrat ca clovn timp de 3 ani, iar pentru suma de 50 de dolari mergea la petreceri pentru copii.

5. Lidia Buble

Lidia Buble
Lidia Buble

Acum este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, dar puțini sunt cei care știu că vedeta a lucrat ca bonă în orașul Deva, iar după aceea a lucrat ca manager de vânzări la o reprezentanţă auto. Solista provine dintr-o familie numeroasă cu 11 copii și a a fost nevoită să muncească din greu pentru a se întreține. Pe lângă cele două meserii de mai sus, Lidia Buble a făcut și curățenie în casele oamenilor pentru aproximativ 500 de lei pe lună.

6. George Clooney

George Clooney nu a avut deloc un început strălucit. Îndrăgitul actor a fost vânzător într-un magazin de pantofi. Astăzi este un producător și un actor de succes cunoscut în toată lumea.

7. Cătălin Măruță

Catalin Maruta
Catalin Maruta

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai iubiți prezentatori din România, dar în tinerețe și-a dorit să devină avocat. A urmat Facultatea de Drept la Universitatea Titulescu, dar a făcut și Facultatea de Jurnalism. Prezentatorul TV a fost avocat și a profesat un an de zile.