Home » Life & Style » Știri mondene » Cine e Marilu Dobrescu, desemnată cel mai bun influencer din România în 2021. E probabil singura din țară cu un astfel de conținut

Cine e Marilu Dobrescu, desemnată cel mai bun influencer din România în 2021. E probabil singura din țară cu un astfel de conținut

Manolică Anca / 21.12.2021, 10:46
Cine e Marilu Dobrescu, desemnată cel mai bun influencer din România în 2021. E probabil singura din țară cu un astfel de conținut

Marilu Dobrescu a fost desemnată, în urma voturilor fanilor, cel mai bun influencer din România în 2021. Tânăra cu părul roșcat, urmărită de zeci de mii de oameni pe rețelele sociale, este cunoscută atât la nivel național, cât și internațional. Ea a primit premiul „Romanian Social Media Star of 2021” în cadrul ediției din acest an a People’s Choice Awards, eveniment organizat de televiziunea E! Entertainment.

Cine este Marilu Dobrescu

Marilu Dobrescu este una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din mediul online, din România. A adunat peste 240k urmăritori pe Instagram, fani pe care îi ține mereu la curent cu activitățile sale zilnice și cărora le livrează conținut de calitate.

Deși are numai 23 de ani, ea a cunoscut deja succesul grație firii sale carismatice, nonconformise, dar și al conținutului său special și diferit pe care îl prezintă pe Internet. Și-a format rapid o comunitate de oameni dedicați care îi apreciază conținutul, ei ajutând-o, prin voturile lor, să devină cel mai bun influencer din România în 2021.

Potrivit spuselor sale, Marilu Dobrescu și-a început activitatea în social media în urmă cu aproximativ cinci ani. Tânăra s-a ghidat tot timpul după motto-ul ei: „Oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă” și este pur și simplu fascinată de comunitatea specială pe care a adunat-o.

Marilu Dobrescu, cel mai bun influencer din România în 2021
Marilu Dobrescu, cel mai bun influencer din România în 2021

Marilu Dobrescu a fost în adolescență model internațional, prezentând pentru o mulțime de branduri celebre: Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo, Liu Jo. Ea este cea care a creat primul serial despre mistere și criminali în serie din YouTube-ul românesc, True Crime România, care a făcut furori.

Marilu Dobrescu, cel mai bun influencer din România în 2021

Opt influenceri români au fost nominalizați anul acesta, printre care Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Ceanu Zheng, Cristina Almășan, Dorian Popa, Mădălin Șerban, Maria Zvinca și Marilu Dobrescu. Aceștia au putut să fie votați de urmăritorii lor în perioada 27 octombrie – 17 noiembrie. Marilu Dobrescu a fost cea mai votată, urmată de Maria Zvinca și apoi de Alina Ceușan.

Marilu Dobrescu, cel mai bun influencer din România în 2021
Marilu Dobrescu, cel mai bun influencer din România în 2021

Tânăra cu părul roșcat le-a mulțumit tuturor pentru susținere, fiind extrem de bucuroasă de succesul său. De asemenea, a spus că și-ar fi dorit foarte mult să meargă în Los Angeles la această gală excepțională, dar din cauza pandemiei nu a reușit acest lucru.

„Mulțumesc și mă înclin în fața tuturor celor care m-au votat și nu numai, este o reală onoare să fiu câștigătoarea unui premiu internațional, mai ales când acesta este @peopleschoice. Am plâns cu muci, lacrimi și urlete când am aflat! (…)

Au trecut 5 ani de atunci și pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de oameni care simt, evoluează, râd, plâng și trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran.

Voi ați votat, premiul e al nostru! Mulțumesc și întregii echipe @eentertainmentromania! Îmi pare rău că nu se poate ajunge în L.A. anul acesta la gala din cauza pandemiei, dar tot o să fiu cu ochii pe ea – 7 decembrie”, a sus tânăra influeceriță la aflarea veștii.

Gala Peoples Choice Awards a fost difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7/8 decembrie 2021. Este al treilea an la rând când E! People’s Choice Awards deschide o categorie și pentru țara noastră. Anul trecut, Cristina Ich a fost votată „Romanian Social Media Star of 2020”, în timp ce în 2019, distincția a mers la Adelina Pestrițu.