Home » Life & Style » Știri mondene » Câți bani face din Youtube Ștefania, fosta concurentă Asia Express. Suma frumoasă pe care o încasează lunar

Câți bani face din Youtube Ștefania, fosta concurentă Asia Express. Suma frumoasă pe care o încasează lunar

Manolică Anca / 11.08.2021, 16:46
Câți bani face din Youtube Ștefania, fosta concurentă Asia Express. Suma frumoasă pe care o încasează lunar

Speak și Ștefania au format una dintre cele mai îndrăgite și curajoase echipe de la Asia Express. Cei doi îndrăgostiți au ajuns până în finală, iar participarea la emisiune pare să o fi ajutat pe frumoasa brunetă să dea lovitura în mediul online. Recent, s-a aflat câți face Ștefania din Youtube, iar sumele nu sunt deloc mici.

Iubita lui Speak încasează lunar o sumă frumușică

Iubita lui Speak a cucerit fanii cu sinceritatea și carisma ei, iar chimia dintre cei doi i-a adus în rândul preferaților pe cei doi concurenți de la Asia Express. Atât artistul cât și iubita lui se bucură de o notorietate și mare de când s-a terminat emisiunea.

Iar asta se poate vedea din comunitatea mare de urmăritori pe care au adunat-o pe rețelele de socializare pe care ei sunt activi zi de zi. Pe lângă cei peste un milion de urmăritori de pe conturile de Instagram, ei se bucură de o mare notorietate și pe Youtube, fiecare având canale separate.

Dar ascensiunea Ștefaniei a început în urmă cu mai bine de patru ani, grație talentului său de dansatoare și vocii sale frumoase. „Șoricelul”, așa cum o alintă chiar logodnicul ei, a început să urce frecvent videoclipuri pe Youtube, de pe urma cărora câștigă bani frumoși.

Speak și Ștefania
Speak și Ștefania

Câți bani face din Ștefania din Youtube

Este simpatică, are mult talent la dans și are o voce foarte frumoasă. La aceste calități se adaugă și pasiunea sa pentru beauty, aspecte care par să o fi dus pe Ștefania pe culmile succesului. Aceasta a reușit să strângă o mică avere din Youtube, acolo unde a adunat peste 415.000 de subscriberi. Iubita lui Speak urcă atât materiale de vlogging, în special în domeniile de beauty şi fashion, dar şi videoclipurile pieselor sale.

Potrivit platformei socialblade.com, iubita lui Speak poate ajunge să încaseze lunar până la 3.900 de dolari din Youtube. Acelaşi site preconizează încasări anuale de maximum 47 de mii de dolari, ceea ce nu este rău deloc, dacă este să ținem cont de faptul că pagina de Youtube nu este singura sursă de venit a frumoasei artiste. În prezent, ea se află pe locul 270 în topul vloggerilor din România.

Iubita lui Speak este la bază dansatoare, iar în ultimul timp a devenit imaginea mai multor branduri, care îi aduc și ele sume frumușele în cont. De asemenea, ea are propria linie de costume de baie, o afacere pe care a deschis-o de mai bine de un an.

Speak şi Ştefania sunt împreună de mai bine patru ani și de atunci sunt de nedespărțit. Iar unul dintre cele mai emoționante momente din viața lor de cuplu a fost cererea în căsătorie din cadrul emisiunii Asia Express, pe care Speak o planificase încă de acasă. Artistul a îngenunchiat chiar înainte de o cursă din competiție și i-a cerut mâna frumoase sale iubite.