Home » Life & Style » Câți bani a câștigat Selly cel mai mult într-o lună din Youtube. Celebrul vlogger român a făcut mărturisirea

Câți bani a câștigat Selly cel mai mult într-o lună din Youtube. Celebrul vlogger român a făcut mărturisirea

Violeta Badea / 07.04.2021, 13:19
Câți bani a câștigat Selly cel mai mult într-o lună din Youtube. Celebrul vlogger român a făcut mărturisirea

Câți bani a câștigat Selly cel mai mult într-o lună din Youtube. Celebrul vlogger român a făcut mărturisirea. Câți bani face Selly din Youtube? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor. După ce a reușit să câștige simpatia tuturor pe rețelele de socializare, tânărul a dezvăluit și cât a câștigat cel mai mult într-o lună.  În continuare veți afla ce mărturisire a făcut celebrul vlogger.

Cati bani castiga Selly din Youtube
Cati bani castiga Selly din Youtube

Câți bani a câștigat Selly cel mai mult într-o lună din Youtube

Andrei Șelaru a devenit un adevărat exemplu pentru toți tinerii din România și toți visează să ajungă cunoscuți pe rețelele de socializare. Deși nu pare greu, acest lucru nu se poate obține peste noapte, ba chiar e nevoie de multă muncă ca să ajungi la o astfel de performanță. Cel mai bine știe să facă asta Selly, tânărul care a ajuns să câștige mai mult decât un medic sau decât un director.

Adolescentul se poate lăuda cu primul său milion de euro, obținut prin multă muncă, multe ore de filmare și numeroase lupte pe care le-a dus cu contestatrii săi. A ajuns la milioane de fani pe Youtube, Facebook, Instagram sau Tik Tok, dar s-a ferit întotdeauna să vorbească despre bani.

Deși nu a indicat nicio sumă, Selly s-a lăudat cu achizițiile sale de mii de euro pe care alții nu le au nici după o viață de muncă. Cătălin Măruță l-a invitat în podcastul lui și a încercat să-l descoasă mai mult pe vlogger, iar în cele din urmă a mărturisit cât a câștigat cel mai mult din Youtube într-o lună.

„E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună”, a precizat Andrei Șelaru, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Selly
Selly

Celebrul vlogger român a făcut mărturisirea

Presa a vehiculat că Selly ar fi obținut, de fapt, primul său milion de euro, dar nu a spus concret dacă acest lucru este adevărat sau nu. Vloggerul s-a ferit să dea detalii despre achizițițiile sale sau banii pe care îi are în cont și l-a dat exemplu pe Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a cărui avere se cunoaște, dar nimeni nu știe unde sunt acești bani de fapt.

„Sunt mulțumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos oamenii își imaginează că cele 150 de milioane îi are fizic, în conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca și cum poți ști acum câți bani ai exact. Care e averea ta sau cât valorezi tu. Pot să spun cu siguranță că brandul pe care l-am construit și imaginea cu siguranță acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani și lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulțumire”, a punctat Selly.