Home » Life & Style » Câți bani face Dorian Popa din Youtube. 5 artiști din România care câștigă sume impresionante

Câți bani face Dorian Popa din Youtube. 5 artiști din România care câștigă sume impresionante

Redactia Știri / 07.10.2020, 19:31
Câți bani face Dorian Popa din Youtube. 5 artiști din România care câștigă sume impresionante

Fie că ești actor, cântăreț sau influencer, atunci când ai o imagine puternic construită, ajungi să te bucuri de diverse oportunități financiare. Așa este și cazul lui Dorian Popa, care ajunge să încaseze sume impresionante de pe urma conturilor sale din online. Artistul mărturisește că reușește să câștige bani frumoși din Youtube.

Suma pe care o câștigă Dorian Popa într-o lună din Youtube

Contul oficial de Youtube al lui Dorian Popa a luat naștere pe 19 februarie 2017, iar de atunci a adunat aproape 2 milioane de abonați. Artistul a reușit să identifice preferințele publicului său țintă și a încercat să aibă o activitate constantă pe contul său.

Asigură un flux continuu, păstreaza o legătură permanentă cu fanii săi, iar video-urile sale cu conținut original reușesc să ajungă la un număr mare de persoane. Așadar, în lipsa concertelor și a altor angajamente artistice din cauza restricțiilor impuse de pandemie, cântărețul își concentrează atenția pe partea de online. În special, pe partea de vlogging.

Astfel, prin intermediul vloggului, Dorian și-a ținut fanii la curent cu toate activitățile sale. Fie că a fost vorba de construcția casei sale, de o plimbare banală sau că a mers la spălătorie cu mașina. Fanii au fost mereu prezenți cu el, iar acesta s-a bucurat de susținerea lor.

Suma pe care a câștigat-o Dorian Popa din Youtube în doar o lună
Suma pe care a câștigat-o Dorian Popa din Youtube în doar o lună

Efortul său este recompensat pe deplin, căci youtube-ul monetizează numărul de vizualizări, iar banii nu întârzie să apară. Artistul a dezvăluit suma pe care a încasat-o într-o singură lună pentru activitatea sa de pe youtube.

Așadar, când a ajuns la 21,8 milioane de vizualizări, el a depășit suma de 10.000 de dolari, mai exact a câștigat 10.092 de dolari. El a făcut publică suma prin intermediul unei postări pe instagram.

Înoată Cheluțu este ultimul videoclip postat de Dorian Popa pe canalul de Youtube, videoclip care a devenit repede viral. A sărit peste 13 270 00 de vizualizări în doar o lună de la lansare.

Andreea Bălan, alături de fetițele sale
Andreea Bălan, alături de fetițele sale

Ce spune Andreea Bălan despre banii pe care îi câștigă din Youtube

Spre deosebire de Dorian Popa, Andreea Bălan a intrat de puțin timp pe partea de vlogging. Aceasta mărturisește că totul a plecat din dorința de a se face cunoscută mai bine publicului său.

Ea este de părere că fanii vor ajunge astfel s-o cunoască mai bine și să se apropie de ea, după ce o vor vedea și în alte ipostaze. Cum este vedeta în viața de zi cu zi, cum își petrece timpul alături de fetițele sale, dar și alte lucruri necunoscute celor care o prețuiesc ca artistă.

În ceea ce privește banii, ea mărturisește că sumele pe care le încasează o ajută să-și acopere cheltuiele pe care le necesită vloggurile pe care le realizează.

„Mulți spun că fac din YouTube o căruță de bani. Nu, dragilor. Din YouTube-ul românesc nu faci foarte mulți bani. Eu fac bani cât să-mi acopăr montajul, pentru că eu nu montez, nu am timp. Cei din America, da, câștigă o căruță de bani. Aici, în România, în funcție de cât postezi, poți să câștigi mai mult sau mai puțin.

Eu nu postez în fiecare zi, automat câștig mai puțin. Câștigurile, în momentul în care faci vlog, nu vin din YouTube, ci din reclamele pe care le faci prin plasarea de produse. Majoritatea vlogurilor pe care eu le am sunt pentru amuzamentul vostru”, spune Andreea Bălan.

Inna reușește să facă bani frumoși din Youtube
Inna reușește să facă bani frumoși din Youtube

Sumele pe care le încasează, de fapt, artiștii români

Conform site-ului socialblade.com, veniturile Andreei Bălan din Youtube într-o lună pornesc de la 605 dolari și pot ajunge la 9.7K (9700) de dolari.

Potrivit site-ului mai sus menționat, câștigurile Deliei într-o lună din Youtube sunt estimate între  1.5K – 24.4K de dolari (1500-24 400 de dolari).  Tot din Youtube, într-o lună, Andra ar putea primi cel puțin 1.3 k(1300) de dolari, iar cel mult 21.3 k (21 300) de dolari.  Sumele obținute de Antonia, în 28 de zile, de pe canalul său de Youtube se pot încadra între $594 – $9.5K.

Inna, ca și artist internațional, stă ceva mai bine la capitolul încasări din Youtube. Astfel, câștigurile ei sunt estimate între $8K  –  $127.8K pe lună (8000-127 800 de dolari).