Home » Life & Style » Știri mondene » 3 lucruri nebănuite despre Walter Zenga. Ce echipe din România a antrenat, de ce a ajuns să divorțeze după 14 ani de căsnicie și cine este noua lui iubită

3 lucruri nebănuite despre Walter Zenga. Ce echipe din România a antrenat, de ce a ajuns să divorțeze după 14 ani de căsnicie și cine este noua lui iubită

Redactia Știri / 28.10.2021, 13:10

S-a născut pe 28 aprilie 1960 în Italia (Milano), iar cariera lui în fotbal a început încă din adolescență. Walter Zenga, legendarul portar al Italiei și al lui Inter Milano, are o experiență bogată în lumea sportului rege. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, acesta a devenit antrenor de fotbal. Prin prisma meseriei sale, la un moment dat, el a pregătit echipe și din România. Pe plan personal, Walter Zenga a ajuns la cel de-al treilea divorț, acesta confirmând despărțirea de Raluca.

La ce echipe a fost Walter Zenga în România

Pasiunea pentru fotbal l-a îndemnat pe Walter Zenga la o carieră în acest domeniu încă din adolescență. Astfel, la 17 ani, Walter juca deja pentru echipe ale fotbalului italian. A jucat la Salernitana, Savona, Sambenedettese. La 22 de ani, acesta a ajuns la Inter Milano, unde a petrecut ani buni, fiind vorba de intervalul cuprins între 1982–1994.

Zenga a fost de asemenea și membru al echipei naționale din Italia, care a terminat pe locul 4 la Olimpiada din 1984 (Los Angeles, California) și al reprezentativei care a terminat pe locul 3 Cupa Mondială din 1990.

După Inter Milan0, a evoluat în alte echipe precum Sampdoria, Calcio Padova, New England Revolution. După ce s-a retras din activitatea de fotbalist, s-a concentrat din 1999 pe meseria de antrenor. El a ajuns să pregătească echipe și din România.

La noi în țară, s-a afirmat ca antrenor inițial la FC Național București, trecând apoi la Steaua (2004–2005), iar în 2007 pentru scurt timp s-a aflat la Dinamo.

La 60 de ani, a ajuns la cel de-al treilea divorț

Pe plan personal, Walter Zenga a fost căsătorit de trei ori. Nici a treia oară nu a fost însă cu noroc pentru acesta. Speculațiile privind divorțul de Raluca ajungând să se concretizeze, după ce el a declarat public că au fost înaintate actele pentru desfăcerea căsătoriei.

Prima căsătorie a lui Walter a fost cu Elvira Carfagna, din care a rezultat Jacopo. Asemenea celebrului său tată, Jacopo a devenit fotbalist. Walter și vedeta de televiziune – Roberta Termali, cea de-a doua soție, au împreună doi copii, Nicolò and Andrea.

Walter Zenga, alături de Roberta Termali și Nicolò
Walter Zenga, alături de Roberta Termali și Nicolò

A început apoi, în 2005, cel de-al treilea mariaj pentru Zenga. Acesta s-a căsătorit cu Raluca Rebedea, relație din care au rezultat doi copii, Samira Valentina și Walter Jr. Din păcate problemele nu i-au ocolit nici pe Walter și Raluca, iar după 14 ani de căsnicie ei au ales să meargă pe drumuri diferite.

Printre motivele care ar fi dus la divorț ar fi fost distanța dintre cei doi soți și lipsa de comunicare, având în vedere că obligațiile de antrenor îl țineau departe pe Walter departe de căminul conjugal. Un alt motiv dezvăluit chiar de cunoscutul antrenor ar fi faptul că soția lui s-ar fi schimbat radical, acuză pe care el i-o aduce într-o postare din mediul online.

Raluca și Walter Zenga au împreună 2 copii
Raluca și Walter Zenga au împreună 2 copii

De ce s-au despărțit, de fapt, Raluca și Walter Zenga

Apărute inițial ca simple zvonuri, informațiile privind despărțirea soților Zenga a fost confirmată public chiar de către Walter. În timp ce Raluca a evitat să facă vreun comentariu despre ceea ce se petrece acum în familia lor, antrenorul a preferat să dea cărțile pe față și să recunoască separarea de femeia împreună cu care a avut o relație vreme de 17 ani.

„Ceea ce a apărut în ultimele zile in mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat. Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize. Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări.

Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie.

Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră … Din respect pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai.

Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc”, a mărturisit Walter Zenga, în cadrul unui mesaj postat pe contul său de instagram.

Cine este noua iubită a lui Walter Zenga. Este cu 30 de ani mai tânără

La 61 de ani, Walter Zenga iubește din nou! Primele imagini cu el și actuala parteneră au scăpat pe internet. Potrivit informațiilor apărute în spațiul online, acesta ar avea o relație cu Michela Motoc, un fotomodel în vârstă de 31 de ani.

Walter Zenga și Michela Motoc, primele imagini apărute cu ei în presa străină
Walter Zenga și Michela Motoc, primele imagini apărute cu ei în presa străină

Originară din Oradea, Michela (care înainte se numea Mihaela Moțoc) a participat în anul 2016 la concursul de frumusețe Miss Europe Continental. Este model de profesie, iar pe rețelele de socializare se bucură de un număr mare de urmăritori, fiind un cunoscut influencer.

„Visul meu a fost să ajung model. Acum am ajuns să fiu oprită pe stradă, să îmi spună lumea că mă cunoaşte de la televizor sau de la prezentări. Este un sentiment deosebit.”, Michela Motoc.

Michela și Walter și-ar fi început povestea de dragoste în Dubai, acolo unde locuia antrenorul, iar ulterior s-au mutat împreună la Milano. Vezi mai multe imagini cu tânăra în galeria foto alăturată! Sursa foto: Instagram.

În urma separării legale, Raluca a renunțat la numele Walter și a revenit la numele său de familie, Rebedea.

3 lucruri nebănuite despre Walter Zenga

  • S-a născut, pe 28 aprilie 1960, în Milano. Are o înălțime de 1.88 metri.
  • A câștigat de trei ori premiul IFFHS pentru cel mai bun portar din lume, fiind considerat de experți unul dintre cei mai buni portari din toate timpurile.
  • A fost căsătorit de trei ori. Este tatăl a 5 copii.