Home » Life & Style » Cine este Speak și cu ce artiști celebri a colaborat. La ce emisiune de la Antena 1 a fost numit coprezentator

Cine este Speak și cu ce artiști celebri a colaborat. La ce emisiune de la Antena 1 a fost numit coprezentator

Redactia Știri / 04.11.2020, 20:11
Cine este Speak și cu ce artiști celebri a colaborat. La ce emisiune de la Antena 1 a fost numit coprezentator

Toți îl știu prin prisma numelui de scenă, Speak, dar puțini cunosc cum îl cheamă pe celebrul artist în buletin. Numele lui este Ștefan Sprianu, s-a născut pe 24 octombrie 1986 în Bacău și a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. A câștigat o notorietate uriașă, după ce a concurat în sezonul 3 al emisiunii Asia Express, unde a făcut o figură frumoasă în fața fanilor alături de perechea sa, Ștefania. Recent, artistul a fost numit coprezentator al unei celebre emisiuni de la Antena 1. Mai multe detalii despre carismaticul cântăreț în materialul următor!

Cum și-a început cariera Speak

Ștefan Sprianu, alias Speak, este un cântăreț român de muzică pop și vlogger. Prima piesă care le-a adus în atenția publicului a fost lansată în anul 2014. Lasă-mă-mi place este o colaborare muzicală cu Raluka și Doc. Tot în 2014, a mai avut loc o lansare de succes pentru piesa A lu’ mamaia, la care a colaborat împreună cu Delia.

Melodiile au devenit repede hituri, iar treptat treptat Speak a câștigat simpatia fanilor. Au urmat și alte piese de succes, colaborări cu artiști cunoscuți din lumea muzicală.

Speak și Delia au colaborat pentru piesa A lu' Mamaia
Speak și Delia au colaborat pentru piesa A lu’ Mamaia

Îmi pare rău (feat. Alex Velea & DOC) (2015), Gelozia (Felicia Donose feat. Speak) (2015), Profund (2015), Din întâmplare (2015), Ultimul drum (2016), Tu erai (feat. Guz) (2016), Libelulă (2017)
Dau din Suflet (2017), Aș vrea (2018), M-ai Lăsat Să Te Las (2019), Ce face cu tine, știe de la mine (2020) – acestea sunt câteva dintre piesele lansate de Speak, melodii care s-au bucurat de aprecierea fanilor.

 

Femeile din viața lui Speak

În 2015, în  videoclipul piesei Din Întâmplare a apărut Adelina Pestrițu, cea care îi era iubită în acea perioadă. Ei au format un cuplu vreme de doi ani și jumătate. Anunțul despărțirii i-a luat pe mulți prin surprindere, mai ales că cei doi pozau în cuplul perfect.

Își făceau planuri de viitor, iar aparent totul era roz între ei. La începutul lunii octombrie, în 2016, Adelina a confirmat despărțirea de Speak pe pagina de Facebook.

„Dragi prieteni, îmi sunteți mereu aproape și vă mulțumesc pentru susținerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simț iubită. De aceea, îmi doresc să aflați de la mine, nu din alte surse, că în viață mea personală s-au produs anumite schimbări.

După doi ani și jumătate de relație, am decis împreună cu Ștefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează așa cum se proiectează la început.

Relația noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ștefan că om și ca artist și sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înțeleagă și să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ține strict de sufletele noastre. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Vă pup!”. și-a anunțat vedeta fanii.

Despărțirea a avut loc tocmai în preajma aniversării a 30 de ani a artistului. Discret cu lucruri ce țin de viața personală, Speak nu a dat prea mult din casă despre cele petrecute, alegând să păstreze doar pentru ei motivul separării.

Speak a cerut-o pe Ștefania în căsătorie în timpul filmărilor de la Asia Express
Speak a cerut-o pe Ștefania în căsătorie în timpul filmărilor de la Asia Express

Ulterior, în viața lui Speak, a apărut Libelula. Este vorba despre Cristina Ștefania Codreanu, dansatoare și cântăreață de muzică pop, cea care de altfel a apărut în videoclipul piesei lansate în 2017.

Coprezentator la o celebră emisiune de la Antena 1

Alături de Ștefania, Speak a acceptat provocarea Asia Express. Cei doi au făcut parte din perechile de vedete care au participat în sezonul cu numărul 3 al emisiunii de la Antena 1. Filmările pentru acest sezon s-au desfășurat, în Filipine și Taiwan, la sfârșitul anului 2019, emisiunea fiind difuzată în prima parte a anului 2020 la tv.

Reality show-ul i-a adus un plus de notoritate artistului, care a reușit astfel să se facă mai bine cunoscut fanilor săi tocmai prin prisma faptului că acesta a fost nevoit să treacă prin diverse situații în lupta aprigă din celebrul show tv.

Speak și Ștefania nu au câștigat marele premiu al emisiunii, dar au câștigat o experiență extrem de prețioasă care i-a apropiat și mai mult. Artistul a mărturisit că a acceptat participarea la această emisiunea la insistențele iubitei sale, motiv pentru care el a decis să facă pasul cel mare și să o ceară pe Ștefania în căsătorie chiar în timpul filmărilor Asia Express. Speak și Ștefania s-au clasat pe poziția a doua la finalul sezonului 3 Asia Express.

Simplitatea, naturalețea l-au ajutat pe Speak să se facă și mai mult plăcut publicului. Prin urmare, artistul a fost recent cooptat într-un alt proiect de succes.

Speak, coprezentator în sezonul 9 Chefi la Cuțite de la Antena 1
Speak, coprezentator în sezonul 9 Chefi la Cuțite de la Antena 1

Speak va juca rolul de coprezentator în sezonul cu numărul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1. El va lucra și de această dată cu Gina Pistol, așa cum s-a întâmplat și la Asia Expres, emisiune prezentată de frumoasa vedetă.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult.

Speak, Ștefania, Gina și Smiley
Speak, Ștefania, Gina și Smiley

Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei (…)Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise.

Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, spune artistul.