Home » Știri » Dieta nebănuită a cântăreței Adele. Cum a reușit artista să dea jos 50 de kg. Transformare uimitoare

Dieta nebănuită a cântăreței Adele. Cum a reușit artista să dea jos 50 de kg. Transformare uimitoare

Manolică Anca / 26.10.2020, 16:22
Dieta nebănuită a cântăreței Adele. Cum a reușit artista să dea jos 50 de kg. Transformare uimitoare

Adele a slăbit foarte mult în ultimii ani, iar ultima sa apariție i-a uimit pe fanii. Care este dieta nebănuită a cântăreței Adele și cum a reușit artista să dea jos 50 de kg.

Dieta nebănuită a cântăreței Adele

Adoptarea unui stil de viață sănătos i-a adus multe beneficii faimoasei cântărețe. Recent, ea a fost surprinsă pe o plajă din Anquilla, Caraibe, într-o rochie mini, care îi scotea foarte bine în evidență silueta. Confom spuselor ei, a slăbit aproximativ 50 de kilograme.

Adele a divorțat recent de soțul ei, după 8 ani de relație din care a rezultat și un copil, în vârstă de 7 ani. Și pare că, odată cu această separare, a fost determinată să facă și alte noi schimbări în viața ta. Iar acestea par să ii facă mult bine.

Deși unii ar putea spune că pierderea în greutate a artistei ar putea fi legată de viața personală, Us Weekly spune că are mai mult de-a face cu ideea de a fi o mama exemplară pentru fiul său.

„Își dorește cu adevărat să fie sănătoasă și să dea un exemplu bun fiului ei. Este mai concentrată pe beneficiile asupra sănătății decât pierderea în greutate”, a spus sursa pentru Us Weekly.

Cântăreața a fost, recent, gazda show-ului Saturday Night Live, fiind prima sa apariție televizată de când s-a transformat spectaculos.

Dieta nebanuita a cantaretei Adele
Adele, prima aparitie TV la show-ul Saturday Night Live, dupa ce a slabit

„Știu că arăt cu adevărat, cu adevărat diferit de când m-ați văzut ultima dată”, a spus ea în timp pășea pe scenă. „Dar, de fapt, din cauza tuturor restricțiilor Covid … trebuia să călătoresc ușor și nu puteam să aduc decât jumătate din mine. Și aceasta este jumătatea pe care am ales-o.”, a glumit ea despre pierdea recentă în greutate.

Dieta Sirtfood

Adele a dezvăluit că urmează acest tip de dietă, care a ajutat-o să-și găsească “gena slabă”. Dieta se bazează pe consumul zilnic al unor alimente despre care se spune că pot grăbi procesul de slăbire şi cresc longevitatea imitând efectele postului şi cele ale exerciţiilor fizice.

Artista a combinat regimul alimentar sănătos cu un plan de fitness conceput de antrenorul său personal Pete Geracimo. Aceasta a recunocut că nu îi place să meargă la sală, dar că antrenamentul cu greutăţi este preferatul ei.

Dieta Sirtfood include alimente cu un conținut bogat de sirtuină, proteina ce împiedică oxidarea celulelor și au un rol important în controlarea metabolismului celulelor, precum fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă), măslinele, capere, turmeric, soia, ulei de măsline, rucola, vin roşu, ciocolată sau cafea.

„Obişnuiam să beau 10 ceşti de ceai cu două cuburi de zahăr în fiecare zi. Zilnic 20 de cuburi de zahăr. Acum nu mai beau deloc şi am mai multă energie ca niciodată.” spune ea, conform csid.ro.

Sirtuinele ard grăsimile pe măsură ce sunt consumate, ajută la reglarea metabolismului şi cresc masa musculară. Acestea activează proteine din organismul nostru ce au rolul de a regla modul în care sunt dirijate grăsimile și zahărul. Aceste alimente pot mobiliza depozitele de grăsimi, mimând efectele unui diete hipocalorice.