Home » Life & Style » Timp liber » Cine este Pepe și ce melodii a lansat. De ce a ajuns artistul să divorțeze după 8 ani de căsnicie

Cine este Pepe și ce melodii a lansat. De ce a ajuns artistul să divorțeze după 8 ani de căsnicie

Manolică Anca / 03.11.2020, 10:55

Cunoscut drept „latino lover-ul României”, Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Totuși, puțini cunosc detalii despre viața acestuia și cine este omul Pepe. Iată de ce a ajuns artistul să divorțeze dupa 8 ani de căsnicie și cum a fost făcut anunțul.

Cine este Pepe și ce melodii a lansat

Nicola–Ionuț Pascu sau Pepe, în vârstă de 41 de ani, este muzician, compozitor, producător, interpret, actor și prezentator de televiziune. Încă de mic copil acesta și-a dorit să devină cunoscut și să cânte muzică latino. Dorința a început să i de îndeplinească începând cu anul 1996 când a debutat la Ploiești, la un festival de muzică ușoară.

Succesul a venit în 1999, atunci când a devenit solistul grupului muzical „Latin Express”. Aceștia au fost primii care au introdus care au stilul flamenco în România. În vara anului 1999, trupa a obținut premiul I la festivalul de muzică ușoară de la Amara și locul II la festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, cu piesa „Nu te mai doresc”. Apoi a urmat lansarea primului album numit „Pasiune”.

Cântărețul Pepe în tinerețe
Cântărețul Pepe în tinerețe

Începând cu anul 2000, acesta a ales să își urmeze cariera solo, sub numele Pepe și a reușit să câștige inimile multor fani, devenind unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de muzică latino din România.

Printre cele mai cunoscute nume de albume care l-au consacrat se numără „Cine te iubește” (2002) „Pepe”(2003), „Îmi place” (2003), Inimă nebună (2004), Fericire și tristețe (2007), Aruncă-mi o privire (2011) sau piesa „Numai iubirea” de pe coloana sonoră a primei telenovele românești de succes „Numai iubirea”.

Divorțul de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu și Pepe au devenit, oficial, soț si soție în anul 2006. Cei doi s-au căsătorit în mare secret, la eveniment fiind invitați doar câțiva prieteni apropiați. Însă, relația nu a durat o viață, așa cum speri în momentul în alegi să faci acest pas att de important și să rostești marele DA.

Cei doi divorțat cu mult scandal, în 2011, după ce Pepe a acuzat-o pe Oana că l-ar fi înșelat cu Tudor Ionescu, un tânăr ce dorea cu mare cu ardoare să intre în politică. Și-au aruncat cuvinte dureroase în public, sau târât prin tribunale, iar de atunci, cei doi au rupt orice legătură, fiecare alegând să meargă pe drumul lui.

Pepe și Oana Zăvoranu
Pepe și Oana Zăvoranu

După doar un an, Pepe și-a găsit liniștea în brațele Ralucăi Pastramă, cu care s-a și căsătorit în 2012. De asemenea, și focoasa brunetă și-a refăcut viața alături de Alex Asharf.

După opt ani de căsnicie din care au rezultat două fetițe, Maria și Rosa, Pepe a făcut un anunț la care nu se aștepta nimeni. Relația lor părea una foarte stabilă, recent, Raluca vorbind despre discreția din căsnicia lor. Dar se pare că lucrurile nu erau tocmai roz, astfel că aceasta a decis să pună capăt relației.

Anunțul a fost făcut de artist prin intermediul unui clip video ce a fost postat de canalul său de YouTube. S-ar părea că el nu dorește să divorțeze și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a salva relația. Însă, Raluca este decisă să nu mai acorde nicio șansă relației.

„Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe.” a anunțat Pepe, pe 2 noiembrie 2020.

Pepe și Raluca Pastramă, alături de nașii lor de cununie Andra și Cătălin Măruță
Pepe și Raluca Pastramă, alături de nașii lor de cununie Andra și Cătălin Măruță

În ceea ce privește cele două fetițe, acesta a declarat că vor face tot posibilul pentru a le crește frumos și a le asigura o educație aleasă.

„Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat.

Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, a mărturisit Pepe în vlogul său de pe YouTube.